marcin Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam Wszystkich kolegów! Tak sobie pomyślałem żeby zasięgnąć rad osób które mają pojecie o lowieniu troci na Bornholmie z brzegu!!Bardzo bym prosił o cenne uwagi ( kiedy najlepiej jechać)??Wiem że koszty nie są wcale takie duże także szukam chętnych którzy mieli by ochotę wybrać się na przełomie lutego/marca (chyba wtedy najlepiej) na wyprawę kilkudniową na trocie z brzegu.Ja nie wiem jak się do tego zabrać także szukam chętnych i myślę że wtedy moglibyśmy wspólnie coś fajnego wykombinować.
FISH Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Mój znajomy tam był z ekipą Taaakiej Ryby.Łowili na jakieś specjalne wahadłówki do dalekich rzutów.Z brzegu raczej nie połowisz konieczne śpiochy.
marcin Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 A czy ktoś się pisze żeby zorganizować wyjazd na Bornholm na trocie??
tpe Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie zapomnij też zabrać bezsterowych woblerów Michała Osińskiego Tapsa. Złowiłem na te przynęty kilkanaście trotek z brzegu morza w Irlandii.
wig20 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Tu masz sporo informacji http://www.visitdenmark.com/polen/pl-pl/menu/turist/inspirat ion/lystfiskeri/wedkarstwo+na+bornholmie/wedkarstwo+na+bornh olmie.htm#SubHeader4
Rekomendowane odpowiedzi