Mnie sie zdarzyły takie akcje, kotwice wbite w oko bolka, kazdy kto je łowi wie że czasem tak sie zdarza, bez oka ( dokładnie z uszkodzonym ) tez złapałem.
ps zawsze można zbroic wobki/gumy z same kółka i liczyć uderzenia
pzdr
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 maj 2013 - 15:26
Mnie sie zdarzyły takie akcje, kotwice wbite w oko bolka, kazdy kto je łowi wie że czasem tak sie zdarza, bez oka ( dokładnie z uszkodzonym ) tez złapałem.
ps zawsze można zbroic wobki/gumy z same kółka i liczyć uderzenia
pzdr
Napisano 05 maj 2013 - 15:31
Ja mam taki szalony, absolutnie szalony pomysł – a może by tak złowić, wypuścić i zdjęcia już nie robić tak okaleczonej rybie?
A jak już robić to zachować krwawą pamiątkę dla siebie?
Napisano 05 maj 2013 - 15:41
Kolega Dagon ma rację 100%,zdarza się zapiąć tak rybę szczególnie bolka i to jeszcze przy tzw.speedzie,ale robienie foty tak zakolczykowanej rybie to już inna sprawa.Powinno się wypiąć i najszybciej wypuścić i tylko tyle.Żadna filozofia ,a ryba ma większe szanse dojścia do siebie-pozdrawiam.
Napisano 05 maj 2013 - 16:36
Widzisz @wobek, (użyje slangu który mnie śmieszy) target dobry, kampania ciulowa, tzn najgorsza jaką można wybrać pod taki target (jak coś pokręciłem ze słownictwem, to mnie poprawcie).
Napisano 05 maj 2013 - 16:58
Zdjęcie z rybskiem nic złego, przeciwnie wręcz. Choć dobre zdjęcie, szczególnie samemu cyknięte, trudna sprawa. O wielu niuansach pamiętać trzeba.
Ryba jak i człek. Z reguły któryś profil będzie miała korzystniejszy dla oka kamery....
Pozdrówka
Kamil
Napisano 05 maj 2013 - 18:23
Dzisiejszy połów, aparat zdjęcie sam zrobił, jaki ja jestem fotogeniczny
SAM_3599.JPG 87,94 KB 711 Ilość pobrań
Napisano 05 maj 2013 - 19:03
Napisano 05 maj 2013 - 19:23
Dzisiejszy połów, aparat zdjęcie sam zrobił, jaki ja jestem fotogeniczny
Gratulacje.Dotknęła mnie pstrągomania,ale boleniozą też jestem zainfekowany.I być tu mądrym co wybrać?Pstrągi czy bolenie?
Napisano 05 maj 2013 - 19:25
Napisano 05 maj 2013 - 19:54
Moi drodzy,
Jak dotąd się tylko przyglądałem na forum, ale po tych postach to muszę napisać. Każdy kto łowi rapy wie, że często się zapinają tak jak Jackowi (@wobek). Facet pokazał realne zdjęcia, i się zaczęło. Proponuję skupić się na rybach i łowieniu. A nie na dyskusji gdzie się rapa zahaczyła - na co nie mamy wpływu.
Ja kłaniam się łowcy (osobiście znam) i pozdrawiam. Szacun wiedzy i umiejętnościom.
Proponuję skończyć bezsensowną dyskusję i jeszcze raz gratuluję pięknych ryb, które tak czy inaczej wróciły do Wisełki. Jak znam życie to zaraz Jacek pokaże kolejne zdjęcie (które już dostałem:)))) i wszyscy znów będziemy podziwiać turbo Bolka.
Użytkownik marcinspol edytował ten post 05 maj 2013 - 21:07
Napisano 05 maj 2013 - 19:55
zahaczyła przez "h":) - sorry:)
Napisano 05 maj 2013 - 20:03
Napisano 05 maj 2013 - 20:33
Tomek, konkretna ryba, gratulacje, 2 dzień z rzędu piekna rapa, na bardzo trudnej wodzie
Napisano 05 maj 2013 - 20:42
PANOWIE - PROSZĘ O SPOKÓJ .
CHWALIĆ SIĘ - NIE KŁÓCIĆ
PYSKÓWKI Z FORUM TRAFIAJĄ DO KOSZA
Napisano 05 maj 2013 - 20:42
Witam,myślę że o zdjęciu bolenia czy ma oko czy nie chyba nie ma co kruszyć kopii,niestety wędkarstwo to polowanie na zwierzę tylko się troszkę inaczej nazywa. Myślę że gdzie drwa rąbią to coś tam z reguły leci i myślę że kolega nie zachaczył ryby w ten sposób celowo.Powinniśmy sobie dać na luz i nie zakładać jakiś złych intencji.Ryba nie jest zmaltretowana czy jak to się niestety czasami widzi na fotach / nie na tym forum / pokrwawiona.
Napisano 05 maj 2013 - 20:44
Dziękuję Wszystkim i pozdrawiam, i łowcom gratuluję; miłe to były, majówkowe łowy...
Napisano 05 maj 2013 - 20:53
dzięki @mario za podpowiedź.
@alex62 - wreszcie jakieś mądre słowa.
@wobek - wstaw dzisiejsze zdjęcie i nie wdawaj się w dyskusje - pozdr:) warto - bo widziałem, a takie zdjęcia to najlepsza reklama wędkarstwa.
Użytkownik marcinspol edytował ten post 05 maj 2013 - 20:53
Napisano 05 maj 2013 - 20:56
rapka miała 78cm
Użytkownik Zanderix edytował ten post 05 maj 2013 - 21:08
Napisano 05 maj 2013 - 21:07
Ach wobek, jaki Ty tajemniczy się zrobiłeś, wykadrowałeś żeby przynętę schować, hehehhe piękny, gratuluję
Napisano 05 maj 2013 - 22:35
fajne Bolesławy Panowie...Gratulacje... pzdr
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych