piękne zabawki
Woblery i gumy Janusza Widła
#641 ONLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 18:21
#642 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 18:51
Dzięki .
#643 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 19:56
Jaka nazwa woblera?
#644 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 20:37
Jaśku dlaczego ich jeszcze nie mam .Ps-gdzie te moje 40sztuk!?.
Są woblery ładne!fajnie pracujące ale i tak Jaśka są najskuteczniejsze!!!!.
#645 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 21:13
My z braciakiem dzisiaj 8 fajnych boleni na Widełka ...
Piękne jest to, że Robert wyjął dwa(w sumie pięć ryb) trzymając wobka pod nogami, w nurcie przy samym brzegu
Tak to jest jak się pojedzie dalej od domu ,piękne miejsca z nieprzekutymi rybami .
Powyżej Wyszogrodu(w stronę Wawy) piękna woda ,ryby pięknie biorą .Potężne brania ,żadnego skubania ,pukania ,tylko mocny strzał i siedzi .
Taki zwiad ,a było pięknie...
Widły dziś szalały ...
- kamil098 i siwypike lubią to
#646 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 21:22
A mi najpierw wziął klenik tak ze 25 cm, a potem Pan Wąs zabrał szósteczkę Janusza i odpłynął do swojej nory.
#647 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 21:30
Zaraz Robert wstawi jakieś fotki ,co by nie było, że jesteśmy gołosłowni ...
Niestety w nocy licho powychodziły ,ale coś tam jest .
Może do catch & release się znajdzie foto ,braciak nam (mi i bolkowi )robił foto to powinno być dobre
Użytkownik Krystekwolf edytował ten post 26 sierpień 2014 - 21:41
#648 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 21:56
Dzisiaj widełki znowu ogarnęły temat Panie Januszu Foty są jakie są będzie lepszy sprzęt do focenia to się bardziej wykarzę
Użytkownik siwek219 edytował ten post 26 sierpień 2014 - 23:52
- Dagon, kamil098, Karol Krause i 8 innych osób lubią to
#649 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 23:22
Jakie radosne miny macie chłopaki...
Ja wiem, to nie "metrówy", ale na Boga, złowienie każdej rybki powinno cieszyć!!!!!
- mifek, kamil098, siwek219 i 1 inna osoba lubią to
#650 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2014 - 23:24
Janusz ja za karę pojechałem dla tego taka mina he he A Krystian już tak ma mówiłem mu żeby za cieszył mordkę do foto bo będzie ochrzan od Janusza
Użytkownik siwek219 edytował ten post 26 sierpień 2014 - 23:28
- Krystekwolf lubi to
#651 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 08:08
Gratulacje chłopaki Nieżle łoicie .Nazwa tego woblera może być płytka jedynastka -chudziak .
#652 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 14:32
Czekam z niecierpliwością na moją partię Ostatnio obrzucałem wodę chyba wszystkim. Wolno, szybko, z przerwami, przytrzymania, podbijanie, kombinowania szczytówką i..WIELKIE NIC... ja w warkoczu - on 2m obok, ja pod warkocz on bije w nim i tak w kółko... a widać, że Widełki działają pięknie. Może, w końcu przechytrzę cwaniaka
#653 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 16:19
Leepek postaw mu tam 7albo 9 ukleję pływaka i powinno poskutkować tym bardziej jak ryba jest aktywna. Jeszcze wygrzebałem foto bolek też strzelił właśnie w 7mkę od Janusza wolno prowadzoną.
- Przemek, madpaw, Karol Krause i 4 innych osób lubią to
#654 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 16:44
Robert ,cały myk w tym że Leepek nie posiada jeszcze moich woblerów. To co jest dla Ciebie oczywiste -postawic mu pod mordkę Widełka i powolutku poprowadzić dla niego jeszcze jest nieosiągalne.Osobiście nie znam innych woblerów które tak działają na bolenie W przyszłym tygodniu jak wyślę mu woblery będzie miał okazję dobrać się im w końcu do skóry .
- rapia lubi to
#655 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 16:58
Sam muszę coś zamówić bo mam po sztuce, ale to już będzie zamówienie zbiorcze razem z Krystkiem. Szkoda tylko że nie miałem ich od maja mogło by być pięknie w niektórych miejscówkach.
- Krystekwolf lubi to
#656 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 18:36
Jakie radosne miny macie chłopaki...
Ja wiem, to nie "metrówy", ale na Boga, złowienie każdej rybki powinno cieszyć!!!!!
Jasiu ,mnie łowienie tych ryb przynosi wiele radości .Nie muszę się sztucznie uśmiechać jak głupi do sera ,co by ktoś widział że mnie to cieszy ...
Ja nikomu nie mówię jak ma robić foty ,jakiej ostrości i czy ma się uśmiechać itd. Lubię pożartować na rożne tematy,ale Ty troszkę płyniesz, bo skąd wiesz co mnie cieszy ,a co nie ?
Osądzasz po minie
Z mojej strony strony koniec tego tematu.Skocz na rybki, połów ,mniej czasu zostanie na przeglądanie wątków i zbędne uwagi, a więcej na uciechy z łowienia .Nie koniecznie z uśmiechem na fotkach .
Przepraszam za ten spam pana Janusza Widła ,bo to jest jego wątek o bardzo skutecznych wobkach ,lepiej łowić na nie i się cieszyć niż klepać głupoty.
Panie Januszu ,super woby .
- erixon lubi to
#657 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 18:36
Ta jedenasta na ile metrów schodzi?
#658 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 19:00
W tym roku jak schodziła więcej jak 0,5 m.to można było ją zostawić w domu jedynie na fali podczas burzy działała wersja schodząca 1,2 m. Żaden problem zrobić taką by schodziła na 5 m.
#659 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 20:05
OK
#660 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2014 - 22:38
Leepek postaw mu tam 7albo 9 ukleję pływaka i powinno poskutkować tym bardziej jak ryba jest aktywna. Jeszcze wygrzebałem foto bolek też strzelił właśnie w 7mkę od Janusza wolno prowadzoną.
Robert, tak jak pan Janusz pisze, nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem Widełków. Ale już wkrótce
Poza tym jestem bardzo ograniczony pracą.. Nad Wisłą bywam tylko w weekendy, wiec nie tak często jak bym chciał...
Ale o dziwo, na miejscówce o której pisałem, od miesiąca niezmiennie coś ładnie tłucze. Może czeka na Widełka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych