Ładny kleniorek. Toś się długo tym chiciorkiem nie nacieszył Czyżby z tych wysłanych w poniedziałek ?
Woblery i gumy Janusza Widła
#721 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 16:30
#722 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 16:39
Dokładnie, całe szczęście jeszcze kilka jest w zapasie
To jest jaź
Użytkownik guciolucky edytował ten post 25 wrzesień 2014 - 16:51
#723 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 16:57
No dobra nich będzie jaź i tak ładniusi .To faktycznie pechozol.Czekać na woblera prawie miesiąc i nacieszyć się nim jeden dzień. .I jak mamnie kochać szczupaków obcinających "Chiciorki "
#724 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 17:25
Napiszę w ten sposób, 15 minut jak jeden dzień...
#725 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 17:50
Toś się nim nacieszył że cho,cho .Można się w......ić.
- guciolucky lubi to
#726 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 18:36
A ja dzisiaj straciłem siódemkę i bandziora na jakichś zaczepach. Od niedzieli łącznie 4 widły zostały w wodzie i to te ulubione :/ ech... moznasię wkur... Janusz, może można wykupić u Ciebie jakiś pakiet ubezpieczeniowy na wobki ?
#727 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 18:40
A ja dzisiaj straciłem siódemkę i bandziora na jakichś zaczepach. Od niedzieli łącznie 4 widły zostały w wodzie i to te ulubione :/ ech... moznasię wkur... Janusz, może można wykupić u Ciebie jakiś pakiet ubezpieczeniowy na wobki ?
Po 5 sztuk identycznych wabikow to najlepszy pakiet ubezpieczeniowy na tej planecie
- patu, Bujo i tomtom71 lubią to
#728 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 18:59
Dokładnie Daniel To najlepsze ubezpieczenie .Zawsze mogę odprawić jakieś gusła ubezpieczeniowe od zaczepów nad każdym wysyłanym zestawem ,dodatkowy koszt to czteropak i jakieś ziółka do fajki szamańskiej .
- Negra i woblery z Bielska lubią to
#729 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 19:09
#730 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 19:12
Janusz takie pytanko, czy na necie znajdę gdzieś fotkę Twojego rekordowego bolka?
#731 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 19:23
Przekonałeś mnie Przemek.Wszystkich zainteresowanych koszulkami w moim temacie proszę na priw.Wiem że takie zamówienie to dość spore koszty i czym większe zamówienie tym bardziej przystępna cena za sztukę.Zainteresowanych kolegów proszę o zadeklarowanie kupna po kosztach produkcji.Jeszcze nie wiem ile ,jak się dowiem to napiszę.Głównie mi się rozchodzi o rozmiar koszulek.
#732 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 19:25
Kamil poszukaj w archiwum "Siata spiningu i muchy "
#733 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 19:40
Ja też Ci Jaśku dziękuje za woblery!
#734 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 20:04
Bardzo Cię Rafał przepraszam.Musiałem wyrobić zapłacone zamówienia.Póżniej tydzień urlopu.Póżniej dwa tygodnie rodzinka z USA i nadzisiejszy dzień mam dwa tygodnie opóżnienia. Dzisiaj realizuję zamówienia gościom którzy zapłacili mi 26.08 a dawałem trzy tygodnie realizacji.Do dupy rozłożyłem swoje możliwości i zapieprzyłem praktycznie wszystkie sklepy.Indywidualne zamówienie to prosta sprawa .Gość zamawia, wpłaca kasę i czeka na zamówienie .Jak mam przejedzoną kasę to jest to dla mnie priorytet żeby zrealizowaać takie mikro zamówienie a jak ich jest dużo to się rozkłada w czasie.Myślałem że uda mi się dla ciebie zrobić bez przedpłaty ale przykro mi nie dałem rady.Jeszcze raz przepraszam .Poprawię się na przyszłość.
- Marcin222 lubi to
#735 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 07:24
Przelew idzie szybciej niż przesyłka.
Pozdrawiam.
#736 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 20:07
Panowie brzana się ruszyła. .Byłem tylko dwie godzinki w przelocie ale się działo. .Brzanóweczka 4,5 cm.skusiła dwie rybki 60 cm.znacznie większa rybka zabrała mi woblerka bo zachciało mi sie odbierac telefon od żony w czasie cholu .Były też kleniki 35-40 cm.
#737 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 20:46
To pech. Nawet Twórca traci swoje przynęty. Kto ma to ubezpieczyć ?Żarty żartami ale jakbyście chcieli je ubezpieczyć u Twórcy na żadnego............... nie było by Was stać
Użytkownik Przemek238 edytował ten post 26 wrzesień 2014 - 20:46
#738 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 22:27
(...)Brzanóweczka 4,5 cm.skusiła dwie rybki 60 cm.znacznie większa rybka zabrała mi woblerka bo zachciało mi sie odbierac telefon od żony w czasie cholu (...)
Skąd ONE wiedzą, kiedy zadzwonić?!!!
- siwypike, Negra i Janusz Wideł lubią to
#739 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2014 - 07:51
Skąd ONE wiedzą, kiedy zadzwonić?!!!
Dokładnie,ja mam to samo.Moja dzwoni albo w czasie holu,tudzież w czasie rozplątywania zestawu ew jak się próbuję wydostać z bobrzej dziury,do której wpadłem prawie po szyję... To chyba jest ten "szósty zmysł" kobiety...
- kacperek993 lubi to
#740 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2014 - 11:29
Trzy razy dzwoniła jak zaciołem rybę .Przez dziesięć minut brzana świrowała góra ,dół w końcu staneła na przeciw mnie spokojnie pulsując na kiju.Wiedziałem że ta zabawa jeszcze potrwa z 15 min więc uznałem że mam chwilę żeby się dowiedzieć co za cholera do mnie co chwilę wydzwania.W momencie gdy odebrałem i usłyszałem -kochanie kup kawę -ryba ruszyła jak lokomotywa w dół rzeki.Kilkanaście metrów biegu za rybą usiłowałem wcisnąć telefon do kamizelki .Kij wygięty w pałąk od korka wyjący kołowrotek ale brakło ręki zajętej telefonem by poluzować hamulec choć o jeden ząbek. Jak za godzinę kupowałem ta nieszczęsną kawę to jeszcze mnie cholera trzęsła. Tak kobitki to mają wyczucie
- Czerwc, Negra, Rheinangler i 2 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych