Janusz, masz w wątku "wirusa" hahaha
ta, kto zajrzy ten zarażony....
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 styczeń 2015 - 15:06
Janusz, masz w wątku "wirusa" hahaha
Napisano 13 styczeń 2015 - 15:49
Filmikow z praca woblerow Janusza masz tysiace, pamietam te filmiki z czasow jak nie bylo cie jeszcze na swiecie, byly w WW, SSiM, WS, pozniej pojawily sie na portalach internetowych. Kazdy jest zredukowany do postaci jednej klatki, tej najwazniejszej, z duza/wielka ryba. To najlepszy film jaki istnieje, mozna sobie mykac, trykac i pierd...c bzdury jakie to sie robi cudenka ale koniec koncow to zlowione ryby decyduja o skutecznosci takiej czy innej przynety i o jej sukcesie.
Bujo
Hihi, dzięki Panie Bujo .
Napisano 13 styczeń 2015 - 17:56
Hihi, dzięki Panie Bujo .
Dobre rady zawsze w cenie, he he he he heheeeeee
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:06
Kolego ja jerkbajta nie znałem a o skuteczności Janusza wobków wiedziałem dawno!tu nie ma co reklamować!robić zdjęć tysiąca woblerów kolorów itp-dzwonisz do Jaśka i mówisz co potrzebujesz i masz !.NIE MA STRUGACZA NA JB NA KTÓREGO WOBLERY ZŁOWIONO WIĘCEJ RYB NIŻ NA JAŚKOWE!!!!!! a nawet twierdzę że można ich wszystkich połączyć i tak przegrają!!!!!!
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:11
RAFAL WIECEJ TAKICH WPISOW TO NA ZAMOWIENIE BEDZIEMY CZEKAC 3 MIECHY
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:15
RAFAL WIECEJ TAKICH WPISOW TO NA ZAMOWIENIE BEDZIEMY CZEKAC 3 MIECHY
Ja nie muszę czekać mam tzw,,Widłów,, około 400sztuk!nawet Janusz mi zazdrości!!!!! hehehehe!!!.
Próbowałem tu wkleić filmik ze 110pajkiem ale coś mi nie wychodzi!
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:20
Rafal powaga 400 szt ????? zapas dla Ciebie dla dzieciaka co by zostalo dla potomnych ?
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:25
Rafal powaga 400 szt ????? zapas dla Ciebie dla dzieciaka co by zostalo dla potomnych ?
Powaga zapytaj Janusza,a może i więcej?.
Chcę wstawić filmik z pajkiem złowionym na widły i nie chce wejść!może ktoś pomoże?
cały czas mi wyskakuje że za duży plik
Użytkownik Raffaello edytował ten post 13 styczeń 2015 - 22:29
Napisano 13 styczeń 2015 - 22:44
Powaga zapytaj Janusza,a może i więcej?.
Chcę wstawić filmik z pajkiem złowionym na widły i nie chce wejść!może ktoś pomoże?
cały czas mi wyskakuje że za duży plik
Na youtube próbujesz wrzucić ?
Napisano 14 styczeń 2015 - 09:15
Faktycznie zazdroszczę Rafałowi kolekcii Widłów Kilkaset modeli powtarzalnych i kilkaset struganych z balsy i korzenia na indywidualne zamówienie Rafała. łowi na nie i kolekcjonuje od kilku ładnych latek.
Napisano 14 styczeń 2015 - 13:42
Pare nietypowych woblerow od Mistrza Janusza.....1. fota "nocny sandacz 12,9,7 cm dwa mniejsze malowane,2. fota "odchudzonu bandziorek 6,5 cm.3. fota "renska 6"
Napisano 14 styczeń 2015 - 16:51
Widzę Mariusz że przesyłka dotarła i będziesz w końcu mógł uzupełnić posezonowe luki w pudełku .Ta reńska 6cm to to samo co sandaczowa szósteczka ,czy poprostu płytka szóstka. Bardzo łowny model z balsy .Tak samo pracuje na wodzie stojącej jak i w największym nurcie.Drobna,szybka akcja sprawia że gryzie na nią wszystko co jest ją w stanie połknąć.Pracuje zarówno pod prąd jak i z prądem nawet prowadzona w bardzo wolnym tępie.Niezastąpiona w połowach boleni i sandaczy żerujących na wstecznym nurcie bądz na prawie stojącej wodzie pomiędzy główkami.
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:26
O teraz może rozpracuję co jest co . A na rybkach byłem wczoraj i jak do studni, choć i tak mi się podobało bo nikogo nie było przez całe wędkowanie.
Napisano 14 styczeń 2015 - 20:44
Witam Panie Januszu opisał by Pan ten model i wstawił może zdjęcie -płytka, ołówkowata ,sandaczówka
Napisano 14 styczeń 2015 - 21:07
Płytka ołówkowata sandaczówka wygląda tak samo jak sandaczówka 12cm.z posta Marius13 cztery posty wyżej .Stonowana, niezbyt szeroka akcja ogonowa z delikatnym lusterkowaniem.Wobler zachowuje się należycie dostojnie do swoich gabarytów.Ot poprostu jak duża ,walnięta ukleja pokaleczona przez innego drapieżnika, która zaraz wyzionie ducha..Żaden drapieżnik nie przepuści tak łatwego kąska
Napisano 14 styczeń 2015 - 21:24
JANUSZ jasne ze dotarla przesylka , ekspresowo zrealizowane zamowienie i jak zawsze wobki cacy MOJE PUDELKO COS PRZYMALAWE sie robi wciaz pod gorke
Użytkownik marius13 edytował ten post 14 styczeń 2015 - 21:39
Napisano 14 styczeń 2015 - 22:23
Mariusz to już ostatnia przesyka expresowa .Zaczoł się sezon pstrągowy Terminy realizacji deczko sie wydłużyłłłłłły .
Napisano 15 styczeń 2015 - 19:51
Janusz jakie wobki polecasz ma Zimowo wczesno Wiosenne lowy pstragow?
Napisano 16 styczeń 2015 - 08:49
W lutym najczęściej zakładam "starego psrtągowego" w wersji głębiej schodzącej,"zawodniczą piąteczkę" ,"szadzika 5,5 cm" i odchudzonego "bandziorka"6,5 cm . Najczęście taki zestawik wystarczy do sprowokowania zimowego kropkowańca.
Napisano 16 styczeń 2015 - 15:03
Janusz po tym jakie woblery poleciles wnioskuje ze ryby, teraz szukasz na glebokich planiach? mysle o Dunajcu Popradzie?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych