Witam.
Panie Januszu aktualną ofertę wobków można gdzieś obejrzeć?
W tamtym roku zakupiłem kilka sztuk, lecz zostały mi tylko 3 woblerki i czas się doposażyć bo dawały radę
Pozdrawiam
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 lipiec 2015 - 22:39
Witam.
Panie Januszu aktualną ofertę wobków można gdzieś obejrzeć?
W tamtym roku zakupiłem kilka sztuk, lecz zostały mi tylko 3 woblerki i czas się doposażyć bo dawały radę
Pozdrawiam
Napisano 11 lipiec 2015 - 06:55
Najwięcej sprawdzonych w bojach modeli znajdziesz na pierwszej stronie w tym temacie.
Napisano 17 lipiec 2015 - 13:16
Woblerki dotarły. Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano 18 lipiec 2015 - 11:44
Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke rownież ząbki odbił
Napisano 18 lipiec 2015 - 11:47
Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke rownież ząbki odbił
No to masz autografy! na ,,Widłach,,
Napisano 18 lipiec 2015 - 15:04
No to fajnie że działają Nie przejmuj się kiloma dziurkami. Jak wyrąbią Ci dziurska jak po gwożdziu to woblery zaczną Ci tonąć.Tonięcie to sygnał że woblera należy wysuszyć przez parę dni i załatać dziury klejem dwuskładnikowym najlepiej Distalem Rapid.Nie ma się czym martwić, korzeń to nie lipa . Obojętne czy mokry czy suchy nigdy nie pęcznieje dlatego nie musisz się martwić że jak dostanie wody to napęcznieje i rozwali okleinę.Sandaczówki wytrzymują bez naprawy około 40 średnich sandaczy.Wiadomo jak trafi się jakieś wielkie bydle z zębami jak cyrkiel to nawet nówkę nie śmiganą potrafi nieżle sponiewierać
Napisano 18 lipiec 2015 - 15:36
właśnie w tym problem że to nie były ząbki tylko zębiska sandacz był konkretny zostawił dziurska jak po gwoździu byłem pewien że to sum szedł po dnie w środek wisły do tej pory nie mogę sobie darować że spadł no ale coż przynajmniej znowu mam ochote jechać nad wisłe wiem że tam są mam nadzieje tylko że nie zapamiętają widełków i znowu dadzą się nabrać
Napisano 19 lipiec 2015 - 15:02
Jasiu co to za model? ,kupilem z 2 reki wiec trzeba stworce zapytac aby domowic "klona" bardzo ciekawy wobler ma ok 6 cm
Napisano 19 lipiec 2015 - 18:43
Napisano 19 lipiec 2015 - 19:14
Renskie 6" mam ten wobek jest bardziej wygrzbiecony, idealnie wywazony w wodzie "zawiesza" sie 30-40 cm pod powieszchnia
Napisano 19 lipiec 2015 - 21:11
Płytka sandaczowa szósteczka w wersji neutral Kilerek w swojej klasie
Napisano 19 lipiec 2015 - 22:04
rozumiem, ze konkretne zamówienie na priv ...
Napisano 20 lipiec 2015 - 07:08
Zgadza się
Napisano 21 lipiec 2015 - 00:28
Boleń nie duży ale za to branie meeega atomowe strasznie silny egzemplarz konkurs bez nagrody kto zgadnie jaki to woblerek ? oczywiście wiadomo że wideł ale jaki model ?
101_2200.JPG 46,68 KB 22 Ilość pobrań
Napisano 21 lipiec 2015 - 04:51
Napisano 21 lipiec 2015 - 06:06
Wygląda jak płytki ołówek albo nocna sandaczówka Widzę że nie marnujesz nocek w łóżku Fajny boluś.Ten to przynajmniej nie pogryzł woblera
Napisano 21 lipiec 2015 - 09:56
zgadliście płytki ołówek fakt staram się nocy nie marnować lecz tej nocy niestety woda chyba przybierała i syf płyną :/ zanderki kiepsko wychodziły ale za to boleniowi to nie przeszkadzało
Napisano 21 lipiec 2015 - 11:18
Zgadza się
no to poszło zamówienie na priv
Napisano 23 lipiec 2015 - 18:23
Renska 4.5 lowi klenie naprawde dopracowana konstrukcja
Napisano 25 lipiec 2015 - 17:30
Właśnie wróciłem z rybek."Chiciorek " dzisiaj wymiatał wszystko co wodzie piszczy. Z grubego nurtu dwa pstrążki po 37 cm,z wlewki klenik 40 cm.,z płani kilka okonków 25-30 cm., na końcówce płani szczupaczek około 60 cm.odgryzł mi "Chiciorka "na brzegu i uciekł mi z ręki Tak to bywa jak człowiek chce delikatnie bez uszczerbku dla zdrowia wypiąć rybkę.Drobna akcja "Chiciorka '' 5,5 cm.jest aktualnie identyczna jak 4-5 cm tegorocznego wylęgu okonia i bolenia.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych