brati Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Czy ktoś z kolegow używa lub używał echosondy Humminbird Matrix 47x 3D i może podzielić sie spostrzeżeniami??
brati Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Opublikowano 16 Listopada 2007 OK'czyli rozumię, że nikt tego nie przerabiał
Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja przerabialem sonde Humminbirda, tez majaca w nazwie 3D (dzis juz nawet nikt nie usiluje lansowac 3ciego wymiaru). Byla wowczas jednym z najdrozszych urzadzen na rynku. I na pdst. swoich spostrzezen z nia zwiaz. radze odpusc sobie i zainteresuj sie Lowrancem/Eaglem i Garminem.Nie moge powaznie traktowac f-my, ktora puscila do sprzedazy taki bubel. Gumo
brati Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki Gomofilc Jestem na etapie kupna echosondy i zaciekawila mnie ta propozycja, niestety nie mam zadnych doświadczen z urządzeniami tego typu. Szukam czegos uniwersalnego, czegos co sprawdzi sie zarówno na wiśle jak i na zbiorniku zaporowym i jeziorze. Do wydania mam do 3000zł
Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumo
abarth7 Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumo Coś jak z tel.komórkowym,super wyświetlacz i bateria na pół dnia.
peresada Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumotka a propos ja kupilem ostatnio ww echo(zupelnie nowe) na ebayza $90 niech zyje snip pozdrawiam!
Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 tka a propos ja kupilem ostatnio ww echo(zupelnie nowe) na ebayza $90 niech zyje snip Że co?Nic nie rozumiem. Cos srednio na temat wyszlo... Gumo
peresada Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 napisalem tylko ze trafilem eagla 320 za $90 na ebay.chodzilo mi o to ze warto szukac na ebay dobrych okazji.to wszystko za offtopa przepraszam.pozdrawiam!
Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Aaa, teraz kapuje. Dobrzes zrobil, nic wiecej nie potrzeba, chba ze sie chce bawic w Atlantyk... Gumo
Rekomendowane odpowiedzi