Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś z kolegow używa lub używał echosondy Humminbird Matrix 47x 3D i może podzielić sie spostrzeżeniami??
Opublikowano

Ja przerabialem sonde Humminbirda, tez majaca w nazwie 3D (dzis juz nawet nikt nie usiluje lansowac 3ciego wymiaru). Byla wowczas jednym z najdrozszych urzadzen na rynku. I na pdst. swoich spostrzezen z nia zwiaz. radze odpusc sobie i zainteresuj sie Lowrancem/Eaglem i Garminem.

Nie moge powaznie traktowac f-my, ktora puscila do sprzedazy taki bubel.

Gumo

Opublikowano

Dzięki Gomofilc

Jestem na etapie kupna echosondy i zaciekawila mnie ta propozycja, niestety nie mam zadnych doświadczen z urządzeniami tego typu. Szukam czegos uniwersalnego, czegos co sprawdzi sie zarówno na wiśle jak i na zbiorniku zaporowym i jeziorze. Do wydania mam do 3000zł

Opublikowano

Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... :D

Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba...

Gumo

Opublikowano

teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba...

Gumo

Coś jak z tel.komórkowym,super wyświetlacz i bateria na pół dnia. :mellow:

Opublikowano

Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... :D

Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba...

Gumo

tka a propos ja kupilem ostatnio ww echo(zupelnie nowe) na ebay

za $90 :D

niech zyje snip :D

pozdrawiam!