mam wrażenie, że niektóre osoby na tym forum zanim doczytają do połowy zdania, to już wiedzą co chcą odpisać, a skoro kolega Kamil tak często używa emoikonek, to może racz zastanowić się co one oznaczają, chyba że muszą być w rozmiarze 40
Artur jeszcze konieczne golenie i jak najwięcej naszywek z dziwnie brzmiącymi zamorskimi nazwami, to najlepiej działa na kapryśne sandacze
a tak znowu serio, to jakby u nas była masa ryb w wodzie i kupa czasu na ich łowienie, to pewnie byłoby inaczej, ale jest jak jest i takie osoby jak JA lubią też bawić się zabawkami jak również nimi ubawiać
jak chcę się czegoś nauczyć czy dowiedzieć, to zawsze szukam autochtona z kiepskim sprzętem i dużą ilością czasu na poznawanie wody i z takim się staram "zaprzyjaźnić" sprzęt chowam wtedy za plecami, a jak strasznie chce wiedzieć , bo np. zauważy, że jakoś dziwnie łowię, to w szczegóły się nie wdaję, wartość zaniżam tak z 10 razy, aby nie stracić "chwilowego przyjaciela" nad wodą, swoją droga kilku stało się już mniej "chwilowymi" i cenię sobie to bardzo
ja wolę sobie zmienić śrubki w multiku niż alufelgi w furze, tego przynajmniej nie widać
Użytkownik bazyloss edytował ten post 16 styczeń 2014 - 23:57