SPORTY - WALKI
#1 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2008 - 16:07
#2 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2008 - 22:04
#3 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2008 - 23:34
#4 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2008 - 23:59
Golota w wieku 40 lat chce powalczyc o pas . Teraz po pokonaniu Mika Mollo prawdopodobnie otrzyma kolejna szanse . Wszyscy ktorzy interesuja sie boksem wiedza ze ten Golota z przed lat nie mialby przeciwnika w obecnej wadze ciezkiej . Szczegolnie bokerzy z bylych republik ; Ibragimow , Chagajew i Walujew w tamtych czasach nie mieli by nic do powiedzenia . Bracia Kliczko i Maskajew prezentuja dobry swiatowy poziom . Obecny Andrzej Golota ma ostatnia szanse jezeli stanie naprzeciw Ibragimowa lub Chagajewa . Trzeba jednak pamietac ze to mlodzi , szybcy i silni fizycznie bokserzy . Glota duzo stracil z mlodych lat ale jest nadal bokserem ktory moze pokonac kilku z zawodnikow wagi ciezkiej . Ja bardzo zaluje ze nigdy nie zdobyl Pasa Mistrzowskiego i zycze mu aby tego dokonal . Uwazam ze jemu sie to nalezy , mimo slabych kilku momentow w jego karierze . Jego walki przed R. Bowe to byly ciezkie pojedynki nieomal o przezycie . Dwie walki z Bowe to klasyka boksu na najwyzszym poziomie ...do momentu fauli , gdzie zawiodla psychika . Zycze wiec Golocie ostatniej , konczacej kariere i jednoczesnie mistrzowskiej walki o Pas . jerry hzs
- buszmen lubi to
#5 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2008 - 00:15
Fajnie, że ktoś pisze w końcu o Gołocie tak jak trzeba. Wielokrotnie miałem niesmak, po przeczytaniu czy usłyszeniu
opinii na Jego temat. Zawsze się zatanawiałem, jak wszyscy ci
malkontenci znaleźliby się na Jego miejscu. :lol
Pozdro Jachu.
PS. Szacunek dla Niego, niezależnie od tego co się zdarzy !
#6 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2008 - 00:27
Jak sądzisz Jerry, dlaczego z Lenoxem tak bardzo się nie powiodło?
#7 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2008 - 00:31
Mój ulubiony antagonisto, wreszcie się zgadzamy ! Tomaszek, jakby co to był żart, o tym antagoniście, bo co do Gołoty to
jestem za.
Pozdro Jachu
#8 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2008 - 00:53
#9 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2008 - 14:27
boksował bardzo nie czysto, dokonał dużo fauli, nie wspominając o chamskich wejściach głową.Mimo swojego wieku (41lat)bo tyle ma Andrzej,życzę mu aby wreszcie zdobył swój wymarzony Pas Mistrzowski,jaka to by była wielka radość Polskich kibiców
#10 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2008 - 17:45
Mimo że nie podoba mi się pozaringowa przeszłość Gołoty, szanuję go jako boksera i szczerze mówiąc pozytywnie mnie zaskoczył tym, że się nie poddaje i wciąż marzy mu się pas mistrzowski - myślałem w pewnym momencie, że już odpuścił.
Wpisując to w amerykańską filozofię życia, wzorce popkulturowe typu Rocky , życzę mu, aby dano mu również szansę spełnienia swojego American Dream.
Z dawnych walk bokserskich, pamiętam walkę Holyfielda z Foremanem, gdy ten ostatni miał 42 lata i wyglądało to, jakby z życia zwierząt, Amstaff (Holyfield) fikał do nosorożca (Foreman). Życzę Gołocie, aby świadom swoich plusów i minusów wynikających odpowiednio z doświadczenia i wieku, dobrał odpowiednią taktykę do przeciwnika i teraz wykorzystał daną mu szansę.
#11 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2008 - 22:19
#12 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 14:38
#13 ONLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 15:27
Guzu
#14 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 15:38
Chyba wyszedl z tej walki poobijany...
Guzu
Taaaaaaa ,walka trwała tylko jedna rundę ,Gołota dostał kontuzji mięśnia lewej reki.Już w pierwszej rundzie dostał kilka strzałów od Ray'a Austina,gdyby walka trwała dalej nieciekawie by to wyglądało dla Gołoty.
#15 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 16:31
#16 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 20:32
Jest to czas aby zakonczyc kariere i pojsc na ryby co wielu radzi ...i to jest prawidlowe rozwiazanie
Jestem tego samego zdania,tam u Was będzie miał pełen wachlarz akwenów do wyboru .
Andrzej Gołota - Ray Austin 07.11.2008
http://pl.youtube.co...h?v=VK98jNjGpZg
#17 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 21:06
a tak to już chyba koniec kariery bokserskiej Andrzeja
pzdr
Grzecho
#18 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2008 - 21:55
#19 ONLINE
Napisano 09 listopad 2008 - 13:50
Ogólnie to lubię walki Gołoty bo nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć :)i nie wydaje mi się żeby to była jego ostatnia walka .
#20 OFFLINE
Napisano 10 listopad 2008 - 11:16
i nie wydaje mi się żeby to była jego ostatnia walka .
Całkiem możliwe,Gołota podobno nie powiedział że NIE ,wszystko wskazuje na to, że nie była to jego ostatnia walka.
http://www.tvn24.pl/0,1572422,0,1,golota-w-3-rundzie-bym-wyg ral,wiadomosc.html
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych