Firma nazywa się "pantaenius".
Włochy: rzeka Pad i sumy
#21 OFFLINE
Napisano 29 grudzień 2016 - 19:27
#22 OFFLINE
Napisano 08 sierpień 2022 - 17:47
Witam serdecznie w związku z tym iż będę w okolicach Wenecji w połowie września myślałem wyskoczyć na kilka dni nad Pad w związku z tym mam do Koleżanek i Kolegów kilka pytań związanych z owym lowiskiem .
Mój plan to poszukać wasaczy 50/50 troll i vertical w okolicach gdzie duży Pad łączy się z małym .
Przede wszystkim chciałem zapytać czy był ktoś ostatnio bo wiele się słyszy ze susza i czy wyjazd ten w tym przypadku ma sens zwłaszcza w to miejsce jeśli nie to może ktoś polecić inne które w owym okresie będzie rozsądniejszym wyborem pod moje plany .
I czy korzystał ktoś może z usług austriackiej bazy wędkarskiej znajdującej się akurat na tym odcinku rzeki .
Jeśli ktoś z szacownych forumowiczów ma może jakieś namiary na noclegi godne polecenia tez chętnie rozważę taka opcje zwłaszcza ze bede dysponował własnym sprzetem pływającym .
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi pozdrawiam Krzysiu.
#23 OFFLINE
Napisano 22 wrzesień 2024 - 19:57
Witam nie znalazłem żadnego tematu w historii, jak jakiś jest to proszę o połączenie Na początku października wybieram się do Włoch na wąsate bestie i mam w związku z tym kilka pytań:
-Czy są jakieś wodowskazy i stronka w necie w typie naszego hydromonitora gdzie można sprawdzić aktualny stan wody, zagrożenie powodziowe itp.?
-Gdzie najłatwiej i najszybciej wykupić licencję na Pad,(będziemy stacjonować w okolicy miejscowości Ferrara, ok.100km. na południowy-zachód od Wenecji)?
-Czy są tam jakieś ograniczenia ,typu np. zakaz stosowanie sondy, jak na niektórych włoskich jeziorach?
Pozdrawiam Wobi
#24 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2024 - 05:44
- Krzysiu lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2024 - 09:57
#26 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2024 - 19:06
- Guzu, wujek, Forecast i 1 inna osoba lubią to
#27 OFFLINE
Napisano 03 październik 2024 - 10:41
- Wobi lubi to
#28 OFFLINE
Napisano 04 październik 2024 - 19:51
- Krzysiu lubi to
#29 OFFLINE
Napisano 04 październik 2024 - 21:00
No więc może wasza relacja okaże się tym co na przyszły sezon zmotywuje do działania .
- Wobi lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych