Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam wsparcia doświadczonych kolegów?

CHCĘ KUPIĆ

MULTIPLIKATOR DAIWA PROCASTER 100L PRZEŁOŻENIE 6,2:1 , WAGA 240G, LINKA 0,29-180M a 0,32-145M. MODEL No.PT 100-4BIL.ANTI-REVERSE.

DO TEGO KIJ

JAXON CLISTALIS JERK SPIN 195 CM, CW 20-60

A JAKĄ PROPONUJECIE DO TEGO PLECIONKE LUB ŻYŁKĘ

POZDRAWIAM

TOMMY[/

Opublikowano

Witam,

Szukam wsparcia doświadczonych kolegów?

CHCĘ KUPIĆ

MULTIPLIKATOR DAIWA PROCASTER 100L PRZEŁOŻENIE 6,2:1 , WAGA 240G, LINKA 0,29-180M a 0,32-145M. MODEL No.PT 100-4BIL.ANTI-REVERSE.

DO TEGO KIJ

JAXON CLISTALIS JERK SPIN 195 CM, CW 20-60

A JAKĄ PROPONUJECIE DO TEGO PLECIONKE LUB ŻYŁKĘ

POZDRAWIAM

TOMMY

witam!ale nie warto kupic kij JAXON bo jest lipa :angry: to zapytaj na prv Remek!

ps. Witaj na Forum!!

Opublikowano

Witam na forum!

ile teraz kosztuje ten kij?? pozdraiwam

:unsure: jaki firma kij??widzialem w sklepie art wedkarstwo oprocz JAXON :lol: od 200do 400zl :D :D Dragon!!!

Opublikowano

tommygo służe pomocą

Miałem ta Daiwe !!!

Nie za ciężka a śmiga od 10 gram a nawet trochę niżej,

górny jej zakres to 60 gram tak mniej wiecej

Jaxon Jaxon.....dołuż 50 PLN i znajdziesz kijek Dragona na ciężko...niektórzy zachwalają Jaxona a znam osobe która z Jaxonem do 25/35 gram jeździ na Pstrągi

Plecionka....Power Pro....Kamatsu Techron

Opublikowano

Witam na forum!

:unsure: jaki firma kij??widzialem w sklepie art wedkarstwo oprocz JAXON :lol: od 200do 400zl :D :D Dragon!!!

lukexio chudziło mi o kij Jaxona

Opublikowano

Witam na forum!

lukexio chudziło mi o kij Jaxona

spoko B)

Opublikowano

tommygo służe pomocą

Miałem ta Daiwe !!!

Nie za ciężka a śmiga od 10 gram a nawet trochę niżej,

górny jej zakres to 60 gram tak mniej wiecej

Jaxon Jaxon.....dołuż 50 PLN i znajdziesz kijek Dragona na ciężko...niektórzy zachwalają Jaxona a znam osobe która z Jaxonem do 25/35 gram jeździ na Pstrągi

Plecionka....Power Pro....Kamatsu Techron

wczoraj widzialem w sklepie art wedkarstwo kij casting koszt 242zl 60-120g :lol: a inne sklep widzialem Dragom 5-21g koszt 186zl :mellow: sa roznica cena! :unsure:

Opublikowano

jezeli mozesz kupic za granica, to polecam daiwe procaster z tacklewarehouse.com, niedawno byly w przecenie za 49 dolarow, mam takiego od okolo 6 lat ... zero awarii, zero problemow ... mlynek raczej ciezszy, co najmniej M, nadaje sie bardzo dobrze do wabikow od 15 gramm (dla poczatkujacego) i mozesz nim tez rzucac duzymi zabawkami (ja swoim lowie nawet jerkbaitami do 90 gram i jest OK)

z wedek mozesz wybrac cos z katalogu dragona albo uzywanego na forum (kupie/sprzedam), tornado sprzedaje np. st.croix za 190 pln ... nawet bym sie nie zastanawial (strong buy!)

plecionka 20 lb, w zaleznosci od mozliwosci zakupu, polecam stren, power pro, spiderwire stealth, cortland