Odpuść sobie ten wynalazek , miałem to przez parę dni na testach. Tak się składa że mam możliwość użytkowania przez parę dni multików rodzimych firm i nie tylko. Dupy nie urywa , jak większość chińszczyzny, spasowanie na poziomie abu black max. Co będzie po sezonie nie wiadomo , w środku standardowo suchość. Brak możliwości dokupienia szpuli tuningowej i przy tej popularności tego sprzętu raczej nie wróżę by była w przyszłości. Hamulec taki nijaki zero jedynkowy . Sparowałem to z fx 661-1 i suzuki rxf 8 lb od 5 gram da się rzucać tylko jedno małe ale ,świeżak wchodzący w ul może sobie nie poradzić. I tyle na temat , wniosek nie warto.
Witam
Aż się boję tutaj zabrać głos,ale co mi tam...
"spasowanie na poziomie abu black max"
Znaczy dobre czy nie?
"Co będzie po sezonie nie wiadomo , w środku standardowo suchość"
No jasne jasnowidzem nikt nie jest(oprócz Jackowskiego hahaha) Co to znaczy suchość? - Zupełny brak smaru, czy tylko mało owego?
Szpula tuningowa to moim zdaniem już wyższa szkoła jazdy i na na dzień dobry raczej zbędna(opinia subiektywna)
Hamulec - masz na myśli hamulec główny? A jak z tym pomocniczym( a nie wiem jak go nazwać) odśrodkowy czy magnetyczny?
"Zestaw będzie przeznaczony do malutkich jerków w granicach 10 -21g (sprzęt do średnich już posiadam), ewentualnie do lżejszych wahadłówek"
Kolega dość precyzyjnie podał zakres przynęt - skąd to 5 g?Bo o ile to 5 g to faktycznie UL to już owe 15(średnio) wchodzi w wyższy zakres.
Wnioski - każdy wniosek jest wskazany,ale taki w miarę obiektywny, Czy Ty od razu byłeś mistrzem casta??
Irytują mnie odpowiedzi w tym stylu - wiem bo jestem miszczu ale maluczkim nie powiem.Znaczy - powiem, że tylko dwie firmy i nic poza tym...
Pozdrawiam - Romek