remek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam,W stopce jednego z użytkowników naszego forum zauważyłem nową stronę omanfishing.net. Wiecie pewnie o kogo chodzi - Jerzego. Jurku gratuluje strony - świetne fotki, czekam na dalszy rozwój wydarzeń i ... więcej zdjęć. pozdrawiamRemek
lesiewicz Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja też gratuluje strony i niesamowitych zdjęć.Swoją drogą zazdroszcze tych krajobrazów i ryb.
jerzy Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam storna jest nie moja tylko Norberta czyli @slonia. Narazie bedzie tylko galeria zdjeć z czasem zobaczymy! Inshallah moze coś wiecej.. wkwestii szczegółow dotyczących strony walcie śmiało do Norberta.. JW
sloniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Jam to nie chwaląc się uczynił Właśnie dodałem kilka nowych fotek. Zapraszam.
Tomaszek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zachowaliście powagę - konkretna strona - nadaje się.
Friko Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Za...sty lans chłopaki. Obejrzałem od deski do deski. Super !!!
marcinesz Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Piękne foty.Ja z wnioskiem formalnym - czy nie można by tam u Was zorganizować kolejnego Zlotu Jerkbait ???
lukomat Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Wdepnalem na stronke, konkretnie i na temat. Gratuluje. Tak z ciekawosci sie spytam, zawsze u was biora, czy to zbior fotek z kilku lat Pozdrawiam
hasior Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 ooooooooo nono zlocior w Omanie dobry pomysł
sloniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 @Lukomat Większość fotek pochodzi z dwóch wypraw na blufisze, plus kilka z wypadów na łódce. Wszystkie zdjęcia oprócz dwóch zrobione przez ostatnie pół roku. We środę znowu się wybieram więc może przybędzie kilka fotek.
lukomat Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 @Sloniu czyli rozumiem, ze ryby jest pod dostatkiem. Zycze w takim razie polamania kija!Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi