W końcu udało mi się posklejać wzdręgowy materiał. Koledzy gratuluje ładnych wyników Sezon zaczyna nabierać rumieńców.
Oglądam kolejny raz i nie mogę się przestać .
Użytkownik Deha edytował ten post 13 kwiecień 2017 - 14:11
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 kwiecień 2017 - 14:11
W końcu udało mi się posklejać wzdręgowy materiał. Koledzy gratuluje ładnych wyników Sezon zaczyna nabierać rumieńców.
Użytkownik Deha edytował ten post 13 kwiecień 2017 - 14:11
Napisano 13 kwiecień 2017 - 14:15
Ty nie oglądaj, tylko wędka w rękę i nad wodę Tak to działać powinno
Napisano 13 kwiecień 2017 - 14:15
Dziękuję Panowie, bardzo mnie to cieszy, że się podoba. Jest motywacja żeby coś jeszcze zmontować. Wędki to : SG Troutizimo 0-7g i Chińczyk z Ali. Dobrze typowaliście
Napisano 13 kwiecień 2017 - 14:38
Brawo świetny film profesjonalnie zrobiony , ujęcie z pod wody rewelacyjne mogłoby być w zwolnionym tempie .świetne rejony wędkarskie masz w okolicy ,woda lazur cud miód i orzeszki pozdr i czekam na następny może z okoniami pewno jest tam ich sporo
Tak poza tematem kto wykonuje na forum microjigi ? chciałbym coś kupić .
Użytkownik uups edytował ten post 13 kwiecień 2017 - 14:47
Napisano 13 kwiecień 2017 - 14:52
Ty nie oglądaj, tylko wędka w rękę i nad wodę Tak to działać powinno
Masz rację .Właśnie chciałem kupić microjigi na giełdzie, ale spóźniłem się o 2 min .
Napisano 13 kwiecień 2017 - 15:11
Dzisiaj rano, dopijając kawę, zastanawiałem się czy wyskoczyć z micro jigami, czy też nie. Miałem chwilę wolnego czasu, ale pogoda była fatalna: padało, wiało i było zimno. Ale skoro wstałem, to już pojechałem ; ) Wziąłem pierwszy raz od dłuższego ze sobą na ryby rękawiczki ; ) Przez godzinę nic się nie działo, a gdy urwałem jedną z przynęt, przywiązałem najlżejszego jiga jakiego miałem w pudełku (wolfram 3,5mm) i na koniec nasunąłem nieskuteczną do tej pory tantę od Fish Up'a. Od razu strzał i ładna płotka 31 centów, potem dwa moje nowe gatunki spinningowe, wzdręga i krąp, a na deser już wytarty okonek trydziestaczek ; )
Trzeci rasowy wypad ze spinnem na białoryb i znowu na plus
mam nadzieję, że będzie cały czas równie dobrze ; )
P1070531.JPG 164 KB 23 Ilość pobrań
P1070533.JPG 162 KB 23 Ilość pobrań
P1070535.JPG 170 KB 23 Ilość pobrań
P1070539.JPG 156 KB 23 Ilość pobrań
P1070537.JPG 169,5 KB 23 Ilość pobrań
Napisano 13 kwiecień 2017 - 15:14
Dzisiaj rano, dopijając kawę, zastanawiałem się czy wyskoczyć z micro jigami, czy też nie. Miałem chwilę wolnego czasu, ale pogoda była fatalna: padało, wiało i było zimno. Ale skoro wstałem, to już pojechałem ; ) Wziąłem pierwszy raz od dłuższego ze sobą na ryby rękawiczki ; ) Przez godzinę nic się nie działo, a gdy urwałem jedną z przynęt, przywiązałem najlżejszego jiga jakiego miałem w pudełku (wolfram 3,5mm) i na koniec nasunąłem nieskuteczną do tej pory tantę od Fish Up'a. Od razu strzał i ładna płotka 31 centów, potem dwa moje nowe gatunki spinningowe, wzdręga i krąp, a na deser już wytarty okonek trydziestaczek ; )
Trzeci rasowy wypad ze spinnem na białoryb i znowu na plus
mam nadzieję, że będzie cały czas równie dobrze ; )
Teraz to już smaku narobiłeś, zamawiam microjigi i czekam na przesyłkę.
Napisano 13 kwiecień 2017 - 15:28
Napisano 13 kwiecień 2017 - 15:58
Może poczatkujacemu sie przyda https://okoniowybart...zatki.html#more
Sprzedajesz może swoje przynęty?
Napisano 13 kwiecień 2017 - 16:18
Koledzy tak siedzę i czytam posty i oglądam wasze zdobycze i aż bym teraz nad wodę poszedł. Niestety w tym roku nie dane mi było jeszcze łowić. Coraz bardziej patrzę i zaciekawia mnie kwestia UL. Czy SG parabellum 1,90 to dobry wybór na początek zabawy z mikrojigami czy mogę wykorzystać moją daiwę exceler do 10gr żeby na razie nie pogrążać się z kosztami? Ewentualnie od czego i jak zacząć zabawę z białorybem bo wędek i różnych konfiguracji jest mnóstwo? Zaznaczę, że chciałbym łowić w większości z brzegu.
Użytkownik KrzyObr edytował ten post 13 kwiecień 2017 - 16:25
Napisano 13 kwiecień 2017 - 16:33
Sprzedajesz może swoje przynęty?
Możemy coś pomyśleć jak coś pisz na priv
Napisano 13 kwiecień 2017 - 16:51
Koledzy tak siedzę i czytam posty i oglądam wasze zdobycze i aż bym teraz nad wodę poszedł. Niestety w tym roku nie dane mi było jeszcze łowić. Coraz bardziej patrzę i zaciekawia mnie kwestia UL. Czy SG parabellum 1,90 to dobry wybór na początek zabawy z mikrojigami czy mogę wykorzystać moją daiwę exceler do 10gr żeby na razie nie pogrążać się z kosztami? Ewentualnie od czego i jak zacząć zabawę z białorybem bo wędek i różnych konfiguracji jest mnóstwo? Zaznaczę, że chciałbym łowić w większości z brzegu.
mam Parabelke do 7g i daje radę
Napisano 13 kwiecień 2017 - 23:34
mam Parabelke do 7g i daje radę
Dzięki za odpowiedź.
A czy ktoś z Kolegów może wypowiedzieć się o tym kiju
Wędzisko Spinningowe White Bird / 2,04m/ 0,5-5g / 682 SUL-SNapisano 14 kwiecień 2017 - 05:37
Napisano 14 kwiecień 2017 - 05:37
Bartek, no i znowu "pozamiatałeś"... Gratulacje!
Napisano 14 kwiecień 2017 - 06:15
Wystarczy i ta daiwa spokojnie. Ja mam sg lrf 2.44 o c.w. 1 - 10 i daje radę bez żadnego problemu. Nie mierzylem długości rzutów, ale obrotowka 0 została na drugim brzegu przez nie uwage
Ale czego...? Wisły czy rowu melioracyjnego?
Wesołych Świat !
Napisano 14 kwiecień 2017 - 07:03
Wystarczy i ta daiwa spokojnie. Ja mam sg lrf 2.44 o c.w. 1 - 10 i daje radę bez żadnego problemu. Nie mierzylem długości rzutów, ale obrotowka 0 została na drugim brzegu przez nie uwage
Nie chcę się czepiać ale obrotówka 0 a mikrojig 0,5 gr to jednak trochę inne parametry lotności i waga ...
Użytkownik Robert Crocker edytował ten post 14 kwiecień 2017 - 07:04
Napisano 14 kwiecień 2017 - 20:05
Takie coś nakręciłem, jakby ktoś chciał "zakąsić" to zapraszam ; )
ochotkaj.JPG 151 KB 24 Ilość pobrań
Napisano 14 kwiecień 2017 - 20:17
Ale czego...? Wisły czy rowu melioracyjnego?
Wesołych Świat !
Rowu melioracyjnego bo jak wiadomo Wisła to królowa i przez lubelskie nie płynie.
Nie chcę się czepiać ale obrotówka 0 a mikrojig 0,5 gr to jednak trochę inne parametry lotności i waga ...
I tu rację masz, dlatego zainwestowałem w kilka maluchów i dam znać po testach.
Napisano 15 kwiecień 2017 - 11:47
Mierzyłeś może ile miały największe ?
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych