Dołączam się do pytania kolegi @ezehiel.
Kiedy możemy liczyć na obiecane przynęty, farbki?
Marcinie z tą realizacją mojej nagrody to już chyba trochę lekkie "przegięcie" i strzał w swoje własne kolano.
Czekam na info tutaj w wątku.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 marzec 2015 - 19:37
Dołączam się do pytania kolegi @ezehiel.
Kiedy możemy liczyć na obiecane przynęty, farbki?
Marcinie z tą realizacją mojej nagrody to już chyba trochę lekkie "przegięcie" i strzał w swoje własne kolano.
Czekam na info tutaj w wątku.
Napisano 03 marzec 2015 - 19:54
...
Użytkownik stoner edytował ten post 04 marzec 2015 - 22:17
Napisano 03 marzec 2015 - 20:25
Tak Irku potwierdzam wszystko co napisałeś scenariusz identyczny do mojego - tylko ja akurat nic nie kupowałem a wygrałem - ale widać nie do końca
1 Część nagrody dotarła (oczywiście nie bez problemów i kilku terminów oraz ponagleń) tak druga ciągnie się 2 miesiące i ciągle to samo wyślę za tydzień za dwa.
Normalnie zawinąłbym się na pięcie i nic nie napisał, ale wiem że nie tylko ja czekam na wysyłkę nie wiadomo ile czasu więc piszę...
Ku przestrodze!
Marcinie nie wysyłaj proszę nic do mnie (nie będę się kopał z koniem) - może dzięki temu ktoś inny wcześniej otrzyma w końcu swoje zamówienie
Powodzenia
Napisano 03 marzec 2015 - 23:03
Ale się nadziało
Ezehielu, wobki gotowe, jutro dryndnę.
Irku Twoje zmówione farby już w drodze, nie wiem czemu jeszcze nie dotarły.
Wszystkim którzy na lakiery czekają pragnę powiedzieć że paczki w drodze.
Pewne rzeczy mnie przerosły, ale nie ważne, zaistniała sytuacja nie powinna mieć miejsca, przepraszam. Już dużo kolegów maluje farbami ode mnie i jakiś większych problemów z wysyłką nie było.
Kolego Piotrze woblery pstrągowe - BANITA - obiecałem Ci wysłać gdy już powstanie większa seria, na razie jeszcze nie powstała. Szkoda że nie napisałeś że wobków dostałeś dwa razy więcej i że nazwa dla wobka Banita wyszła przy okazji. Jako takiego konkursu na nazwę wobka pstrągowego nie było.
Dziwny Piotrze jesteś, przez telefon mówisz że nie ma spawy a na forum pan adwokat. Nikt pretensji do mnie nie ma, oprócz Irka, co jest jak najbardziej zrozumiałe, a Ty wypowiadasz się w imieniu innych, chyba nie powinieneś i co ciebie to tak w ogóle obchodzi.
Użytkownik RUDI75 edytował ten post 03 marzec 2015 - 23:08
Napisano 04 marzec 2015 - 00:32
Napisano 04 marzec 2015 - 06:01
Hahahaha dobre! Nie ma to jak kota ogonem odwrócić i ukierunkować uwagę w inną stronę
Nie będę nawet próbował komentować.
Napisano 04 marzec 2015 - 08:12
Hahahaha dobre! Nie ma to jak kota ogonem odwrócić i ukierunkować uwagę w inną stronę
Nie będę nawet próbował komentować.
Napisano 04 marzec 2015 - 08:16
Napisano 05 marzec 2015 - 08:21
Napisano 05 marzec 2015 - 22:56
Użytkownik asafa edytował ten post 05 marzec 2015 - 22:57
Napisano 05 marzec 2015 - 23:34
Również wyglądam listonosza z paczką od Marcina niczym surykatka na pustyni...
Ale jak już paczka dojdzie...
japa się cieszy
Na prawdę warto poczekać a tu tacy chłopcy niecierpliwi, podobno wędkarze to bardzo cierpliwi ludzie...niestety chyba nie wszyscy.
Pozdro
Tomek.
Napisano 06 marzec 2015 - 13:45
Ja czekałem i się doczekałem a cierpliwość się opłaca
Napisano 06 marzec 2015 - 13:53
Ludzie jak Wam nie pasuje to google i macie wielu producentów farb. Klikasz i masz. Albo na eBay i chińczyki w parę min zapakują i wyślą.
Marcin to tylko człowiek, i to mega zapracowany więc darujcie sobie mazgajenie się jak jakieś dzieciaki.
Pozdr
M
Ja kilka dni temu po otwarciu paczuszki miałem taką minę
Też czekałem sporo, ale nie beczałem jak baba!
Użytkownik Melanzyk edytował ten post 06 marzec 2015 - 13:55
Napisano 09 marzec 2015 - 10:27
Melanż true...
zresztą wiesz jak sprawa stoi z moim czekaniem na twoje przynęty
będzie z rok - prawda
gdyby nie porąbany łikend bym podjechał do Rudiego... ale o wolnym dowiedziałem się w takiej chwili, że nie będę na wariata leciał
Napisano 15 kwiecień 2015 - 22:41
Oj dawno żadne moje wobki tu nie zagościły.........
Już dawno obiecane woblerki dedykowane pod pstrągi, i nie tylko. 64mm, waga między 5 a 7 gram. Malowania jak dla mnie typowo pod pstrągi ale będą i inne. Tu na razie bez sterów, wkleję im w weekend i jeszcze setce podobnych . Zdjęcia z telefonu i nie za bardzo jakościowo, w realu duuuuuuużo lepiej.
DSC_0062.JPG 40,79 KB 4 Ilość pobrań DSC_0061.JPG 42,36 KB 4 Ilość pobrań
Melek te jadą do Ciebie
Napisano 15 kwiecień 2015 - 22:49
Napisano 16 kwiecień 2015 - 09:20
Napisano 18 kwiecień 2015 - 21:53
Piękności, czysta i dobra robota oczko cieszą Lubię zerkać do Twojego wątku.
Napisano 19 kwiecień 2015 - 11:22
Dzięki Koledzy
Napisano 19 kwiecień 2015 - 13:02
Przyjrzałem się im raz jeszcze. Rainbow ma fajne oko
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych