Jestem mega mile zaskoczony Marcin... to jak wyglądają na zdjęciach przy tym jak wyglądają w realu to pikuś... !
Woblery wyglądają jak bys je tworzył kilkanaście lat wszystko na najwyzszym poziomie !
Jeszcze raz dzięki ..
Fotki w troche lepszych kolorkach... musisz jedynie zmienić oświetlenie i tło pod robienie zdjęć swoich cukierków
P1090974.JPG 101,22 KB
8 Ilość pobrań
P1090979.JPG 89,3 KB
4 Ilość pobrań
P1090980.JPG 86,71 KB
4 Ilość pobrań
STARY RUDI I WOBKI
#61 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2013 - 23:17
- RUDI75 lubi to
#62 OFFLINE
Napisano 08 listopad 2013 - 00:02
Super Michale że jesteś zadowolony, fotki robię z telefonu bo jest w nim lepszy aparat niż ten który mam. Mam w planach nabyć coś czym da się robić dobre fotki ale to troszkę potrwa, chociaż grzeczny byłem to może Mikołaj wpadnie do mnie .
#63 OFFLINE
Napisano 13 listopad 2013 - 21:01
Siemanko , kilka dni temu byłem sprawdzić Twoje wobki nad wodą .. robią naprawde dobrą robote ! Stabilne , wyraźna praca , swietnie wyczuwalna na kiju, idą jak po sznureczku ... Zobaczymy co to będzie na wiosnę
- RUDI75 lubi to
#64 OFFLINE
Napisano 13 listopad 2013 - 22:54
Siemanko , kilka dni temu byłem sprawdzić Twoje wobki nad wodą .. robią naprawde dobrą robote ! Stabilne , wyraźna praca , swietnie wyczuwalna na kiju, idą jak po sznureczku ... Zobaczymy co to będzie na wiosnę
No to gitara . Ja ostatnio kombinowałem z modelem 2.8cm i jest już prawie prawie. 2.8 w malowaniu golden rainbow trout, nazwijmy je złoty tęczak, połowił nieźle okonków, jeden okonek 20 cm reszta 25-34cm. Dodam że jak na wodę w której łowiliśmy są to ładne okonie. W sobotę będą foto.
#65 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 10:19
Widziałem. Widziałem. Połowił tylko szkoda, że urwany. Ale w Twoim przypadku to chyba nie jest dla Ciebie problem Marcino ?Jeden odlew więcej .
#66 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 10:25
Widziałem. Widziałem. Połowił tylko szkoda, że urwany. Ale w Twoim przypadku to chyba nie jest dla Ciebie problem Marcino ?Jeden odlew więcej .
Już strzeliłem sobie dwie sztuki .
#67 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 00:05
No Marcinie świetne wobki, szczególnie to pstragowe malowanie mi sie podoba
- RUDI75 lubi to
#68 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 17:44
Kilka nowych wobków, jeszcze tylko stery i finito . Malowania ala pstrągi to próba przed wprowadzeniem modelu 4 cm, wymyślonego głównie na pstrągi ale........ .
Myślę że pod koniec przyszłego tygodnia będą foto nowych wobków.
Miłego oglądania.
2.8 cm, ni to źródlak ni palia .
2.8cm, dorosły potokowiec
2.8cm, potokowiec w mało spotykanej szacie kolorystycznej
2.8cm, jakiś pstrąg
2.8cm, rodzinka młodych i dorosłych złotych tęczaków. Te kolorki ostatnio numer 1 w okoniowych łowach
2.8cm, okoń red
2.5cm, wobki dla krystekwolf.
Użytkownik RUDI75 edytował ten post 16 listopad 2013 - 17:47
- wildriver, Krystekwolf, norbert-10 i 2 innych osób lubią to
#69 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 18:22
ten w żółte paski na pewno spodoba się odrzańskim kleniom
- RUDI75 lubi to
#70 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 19:12
Kilka nowych wobków, jeszcze tylko stery i finito . Malowania ala pstrągi to próba przed wprowadzeniem modelu 4 cm, wymyślonego głównie na pstrągi ale........ .
Myślę że pod koniec przyszłego tygodnia będą foto nowych wobków.
2.5cm, wobki dla krystekwolf.
Nie będę na nie łowił ,szkoda.
Ostatnio Janusz mi wysłał robale i swojego okonka ,miałem na niego grzmotnięcie ,po czym schowałem go do pudła bo szkoda .
- RUDI75 i bryka lubią to
#71 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 20:38
Nie będę na nie łowił ,szkoda.
Ostatnio Janusz mi wysłał robale i swojego okonka ,miałem na niego grzmotnięcie ,po czym schowałem go do pudła bo szkoda .
Żadna szkoda, zawsze można dorobić. No problemo .
- Krystekwolf lubi to
#72 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 21:41
Żadna szkoda, zawsze można dorobić. No problemo .
Ale może nie być już taki fajny(inaczej będzie chodził ) czasem trafia się unikat ,nie dość że mażnięty inaczej to jeszcze chodzi jak po.........i to jest to ,wtedy właśnie szkoda.Nie chodzi o pieniądze ,tylko o robotę którą ktoś w to włożył i serce niejednokrotnie co by to nie było.
- RUDI75 i bryka lubią to
#73 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 22:58
Podobają mi sie bardzo Marcin Twoje wizje na ubarwienie woblerków. Ja w przyszlym tygodniu będe miał forme od Judo ,i piana przyjdzie . Zobaczymy co to będzie
- Tomala i RUDI75 lubią to
#74 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 09:17
Podobają mi sie bardzo Marcin Twoje wizje na ubarwienie woblerków. Ja w przyszlym tygodniu będe miał forme od Judo ,i piana przyjdzie . Zobaczymy co to będzie
Gitara będzie, trzymam kciuki.
Muszę przyznać że malowania pstrągowe dają mi największą frajdę. Model 2.8 w takich malowaniach sprawdził się bardzo dobrze, kusiły się niezłe okonie i dwa szczupaki około 60cm.
#75 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 13:11
Ładnie jedziesz Rudi z tymi wobami. Nie myślałem ,że aż tak Cię to wciągnie Super malowanka
- RUDI75 lubi to
#76 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2013 - 21:35
Ja też pamiętam jak kiedyś mówił że nie, on nie ma czasu itp a tu proszę wobki pochłonęły Marcina bez reszty Tak trzymać! Wobki nie tylko piękne ale tez i łowne.
- RUDI75 lubi to
#77 OFFLINE
Napisano 19 listopad 2013 - 11:42
Widziałem i faktycznie kilka okonków już się oszukało .
#78 OFFLINE
Napisano 22 listopad 2013 - 12:37
Doleciały i do mnie przed chwilą te precjoza Super odpicowane ,szkoda do wody wrzucać.
Malowanie niektórych to musi zajmować sporo czasu na bank
Chwilowo operuję w pobliżu Bugu ,niedaleko miejscowości Mielnik(kolega obiecał pokazać znacznie ciekawsze miejsca) ,zwodowałbym je tam w celu obejrzenia ich pracy ale boję się że je zaraz tam pourywam.Jak wróce z wojarzy to dam znać jak pływają ,bo wyglądają znacznie lepiej niż na foto..
- RUDI75 lubi to
#79 OFFLINE
Napisano 25 listopad 2013 - 15:41
Rudi takie "precjoza" to lewą ręka maluje stary
Poczekaj jak do roboty wróci i armatę koorów przywiezie wtedy popatrzymy na landryny z innej perspektywy .
No teraz Marcino to wziąłem Cie pod włos. Trzeba będzie się starać jeszcze bardziej.He He.
- RUDI75 lubi to
#80 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 12:52
Super Michale że jesteś zadowolony, fotki robię z telefonu bo jest w nim lepszy aparat niż ten który mam. Mam w planach nabyć coś czym da się robić dobre fotki ale to troszkę potrwa, chociaż grzeczny byłem to może Mikołaj wpadnie do mnie .
nie zawsze ilość pix'ow przeklada sie na jakoś zdjecia.. Wazna jest optyka, wielkość matrycy i inne takie ciekawostki...
Stado Twoich cukierów do mnie własnie dotarło i musze przyznać, że jest lipa straszna....
na zdjęciach oczywiście... bo w realu faktycznie wyglądają o niebo lepiej...
- krystiano1981r lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych