Sprzedawca zmierzył przed chwilą wymiar pomiędzy zamkami w tej torbie i wynosi on 22 cm, szerokość obudowy 999/998 wynosi 34 cm. Jestem nad wyraz ciekaw tych zdjęć.
Może jednak ma ktoś namiary na firmę/osobę która jest w stanie wykonać taką torbę ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 wrzesień 2014 - 09:12
Sprzedawca zmierzył przed chwilą wymiar pomiędzy zamkami w tej torbie i wynosi on 22 cm, szerokość obudowy 999/998 wynosi 34 cm. Jestem nad wyraz ciekaw tych zdjęć.
Może jednak ma ktoś namiary na firmę/osobę która jest w stanie wykonać taką torbę ?
Napisano 06 wrzesień 2014 - 07:12
Napisano 06 wrzesień 2014 - 10:07
Napisano 06 wrzesień 2014 - 11:31
Widać weszła. Do malucha też sporo się mieściło.
Kiedyś w siedem osób do rowu wpadliśmy.....
Napisano 06 wrzesień 2014 - 14:27
Napisano 06 wrzesień 2014 - 15:53
Niczym się nie różni od normalnego cowera. Liczyłem, że jest nieco większy. A w siedmiu maluchem, no cóż można ale po co ? Tak samo z upychaniem tej wielkości echosondy do takiego cowera, Pozostaje mi dalej szukać
Napisano 11 wrzesień 2014 - 22:08
Mimo kolego Paprykarz,że ty mnie raz nie zbyt miło potraktowałeś to ja jednak Ci pomogę. Jest firma w polsce która mi zrobiła podobną torbę na zamówienie. Podałem jej wymiary i mi zrobili. Jak będziesz chciał to podam Ci namiary ale najpierw pokaże Ci zdjęcia ale najwcześniej po weekendzie bo sonda jest u kolegi. Przerabiałem ten temat na wiosne i żadnego gotowca nie znalazłem
Napisano 11 wrzesień 2014 - 22:14
......a i jeszcze jedno ja od Ciebie nie będę chciał za pomoc zapłaty tak jak ty chciałeś ode mnie za poradę.
Napisano 12 wrzesień 2014 - 06:19
Nie potrzebuję pomocy za darmo. Z przyjemnością zapłacę każdemu bo uważam, że jeżeli ktoś włożył swoją pracę to należy mu się zapłata. Stosuję tą zasadę zarówno do siebie jak i do innych. A ilu osobom pomagam za free to nie masz niestety pojęcia i wcale to nie dotyczy tego forum.
Napisano 23 wrzesień 2014 - 19:59
Do uzytkownikow covera condor. Czy tez wam zalamuje sie daszek/klapka mimo podpiecia rzepem ? Strasznie mnie to momentami wku**ia, mysle czy nie podkleic daszku od spodu poliweglanem 1mm dla usztywnienia. To tylko moj problem, czy wam tez sie zdarza ?
Napisano 09 październik 2014 - 12:25
Witam serdecznie, panowie kupłem wczoraj na allegro condora z linka który wcześniej załączyłem.Niestety dostałem info, że jest ostatnia a na dodatek ma uszkodzony zamek.Dostałem zwrot pieniędzy.Czy mogę poprosić o namiar gdzie ją mogę kupić ? Pozdrawiam
Napisano 09 październik 2014 - 15:30
http://www.sklepsumo...dor-p-1805.html
Ja bralem tu, zapytaj o dostepnosc, ale od reki chyba tez nie maja. Czekalem okolo 14dni, ale warto bylo
Napisano 09 październik 2014 - 15:36
http://www.sklepsumo...dor-p-1805.html
Ja bralem tu, zapytaj o dostepnosc, ale od reki chyba tez nie maja. Czekalem okolo 14dni, ale warto bylo
:-)dzięki
Napisano 09 październik 2014 - 19:49
Napisano 15 październik 2014 - 21:23
Kupiłem parę dni temu. Dostępna od ręki.
Niestety już nie:
Witam.
Niestety nie mamy dostępnycej torby na magazynie, bedzie dostepna za okolo 3 tygodnie.
Prosimy o informacje która opcje Pan/Pani wybiera:
Napisano 16 październik 2014 - 07:33
Napisano 22 październik 2014 - 22:58
Ta torba ze zdjecia, to badziew straszny. Mam taką i przemaka ( miala byc nieprzemakalna) i strasznie miekka. Dostalem ja w zestawie, ale jeśli Ty szukasz samej torby, to proponuje rozejrzeć sie za czymś innym...
Napisano 12 grudzień 2014 - 13:04
Ta torba ze zdjecia, to badziew straszny. Mam taką i przemaka ( miala byc nieprzemakalna) i strasznie miekka. Dostalem ja w zestawie, ale jeśli Ty szukasz samej torby, to proponuje rozejrzeć sie za czymś innym...
Chyba piszesz o innej torbie niż condor aczkolwiek ten faktycznie przemaka . Ja swoją zaimpregnowałem nikwax do obuwia i ok . Z pewnością nie jest to badziew
Napisano 12 grudzień 2014 - 20:18
A ja w kieszonce swojej torby trzymam worek na smieci, w razie ulewy zrobie jej ponczo
Użytkownik thug edytował ten post 12 grudzień 2014 - 20:18
Napisano 11 luty 2016 - 12:58
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych