@peekol, ale czemu te woblery pokazujesz w tym wątku? Tutaj początkujący, stawiający pierwsze, często nieporadne kroki pokazują swoje prace. Zgodnie z tytułem wątku. Ty już z całą pewnością początkujący nie jesteś, więc śmiało otwieraj wątek autorski
Januszu - pozwolę sobie na parę słów polemiki
@Joker w poście otwierającym wątek napisał "Otwarty watek do wrzucania zdjęć z pierwszymi próbami, początkami klepania, kręcenia i strugania. Miejsce gdzie stary wyjadacz bez własnego wątku będzie mógł błysnąć i zaszokować swoim tajemnym dziełem." I tak sobie pozwoliłem potraktować ten wątek (choć wyjadaczem nie jestem) - podobnie zresztą jak @Zanderix parę postów wcześniej.
Woblery robię okazyjnie - głównie w okresie posuchy wędkarskiej, czasem od wystrugania korpusu do założenia kotwiczek mija nawet rok
Tym bardziej że staram się by moje woblery pracowały z grubsza biorąc jak chcę, a nie wylądowały w koszu
Uważam że zakładanie wątku w którym pojawi się coś parę razy w roku nie ma za bardzo sensu - wątek nie będzie żywy. Sam niejednokrotnie pisałeś że zakładając wątek dobrze mieć jakiś cel, plan a trudno taki mieć przy moim tempie. Ze swoimi woblerkami jestem taki trochę bezdomny
- ani początkujący, ani własny wątek.
Wrzuciłem teraz foto kredką malowanych w nawiązaniu do woblerów @Wepstera - żeby podziękować, pokazać że pomógł swoimi pracami również mi
*
* no a kolejne żeby się pochwalić