Rękawiczki rapala pro-wear titanium opinie
Jak w temacie , używał ktoś takich rękawiczek przy spinningu ? Jak sobie radzą z temperaturami np. -5* ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 31 październik 2013 - 22:06
Rękawiczki rapala pro-wear titanium opinie
Jak w temacie , używał ktoś takich rękawiczek przy spinningu ? Jak sobie radzą z temperaturami np. -5* ?
Napisano 31 październik 2013 - 22:21
Było o nich chyba już sporo na forum.
Użytkuję je już któryś sezon i jak dla mnie bardzo dobra propozycja. Cienkie, ale ciepłe, zapewniają dobre czucie, a świetnie izolują od wody i wiatru. A więc od zimna. Szczególnie doceniłem je podczas późno listopadowego jerkowania, kiedy woda z multika ciekła na ręce. Minusy? Gdzieś na palcu zaczęła się pruć nitka(trzeba zeszyć i śladu nie będzie) no i podczas podbierania szczupaków mogą się porysować od łuków skrzelowych... Ale takie, co się nie porysują, to próżno szukać
Pozdrówka
Kamil
Napisano 31 październik 2013 - 22:29
A w temperaturach minusowych też dają radę czy już w ręce zimno ?
Napisano 31 październik 2013 - 22:35
Napisano 31 październik 2013 - 22:36
Spod lodu też w nich łowiłem
Aczkolwiek ja generalnie wolę łowić bez rękawiczek, a takowych używam w sytuacjach absolutnej konieczności...
Napisano 31 październik 2013 - 22:37
W FM są za 83
Napisano 04 listopad 2013 - 20:27
Też użytkuję od zeszłego sezonu i złego słowa nie powiem, cieniutkie, ciepłe i spoko czucie i komfort w porównaniu do wszystkich tych grubszych modeli. Przy większych mrozach odkryte palce jednak marzną. Ale do jesiennego i wiosennego spiningu super. Odnośnie tych prujących się nitek przy obciętych palcach, też to zauważyłem ale w zasadzie mi nie przeszkadza.
Napisano 09 grudzień 2013 - 21:37
Witam może ktoś z was posiada te rękawiczki w rozmiarze L nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów ,a mam zamiar takie sprawić.
Napisano 17 styczeń 2016 - 22:02
Napisano 25 styczeń 2016 - 21:39
Napisano 28 grudzień 2016 - 09:45
Cześć Czy ktoś wie gdzie mogę kupic tytułowe rękawice w rozmiarze XL?
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rekawice przeciwsloneczneNapisany przez Guzu , 01 sty 2016 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawice do jesiennego spiningu - jakie?Napisany przez Bandit , 02 paź 2015 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawice do spinningu na ciepłe dniNapisany przez Popej , 19 maj 2015 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawiczki dla wędkarzaNapisany przez Gumofilc , 13 cze 2006 rękawiczki |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Rękawiczki NeoprenoweNapisany przez zenek , 02 paź 2013 rękawiczki |