Biała ryba,koszyczki,zanęty???? Czy to jeszcze jerkbait.pl??
A moze w nocy cos pozmieniali i My nie wiemy
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 lipiec 2014 - 12:35
Biała ryba,koszyczki,zanęty???? Czy to jeszcze jerkbait.pl??
A moze w nocy cos pozmieniali i My nie wiemy
Napisano 19 lipiec 2014 - 12:37
Chyba wszystko ok,bo już myślałem ,że to jakiś GNOJAK.PL
Użytkownik kogut edytował ten post 19 lipiec 2014 - 12:37
Napisano 31 lipiec 2014 - 11:04
Napisano 31 lipiec 2014 - 12:09
O co chodzi z tym "team relax", możesz wytłumaczyć?
Napisano 02 sierpień 2014 - 15:04
z pilawy jesteś i nie wiesz to chłopaki z bielawy i okolic
Napisano 16 sierpień 2014 - 10:33
Użytkownik jarodrozdek76 edytował ten post 16 sierpień 2014 - 10:35
Napisano 16 sierpień 2014 - 10:34
Napisano 16 sierpień 2014 - 10:43
Napisano 18 sierpień 2014 - 17:34
Napisano 18 sierpień 2014 - 17:53
ja tez czesałem gumą dno i lipton
Napisano 18 sierpień 2014 - 18:32
Koledzy bez załamki - te dwa sandacze które w Mietkowie zostały na pewno kiedyś zgłodnieją
A tak na poważnie to takie totalne okresy bezrybia świadczą wg mnie po prostu o bardzo słabym zagęszczeniu rybostanu w stosunku do powierzchni akwenu .
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:29
To jakieś marne spostrzeżenia, drobnicy jest w pytę więc po co sandałowi za guma się uganiać skoro żarcia mam w pytę. A ci co potrafią regularnie je łowią a widzę bo już 1,5 miecha tam urlopije.Przybysz z Wrocka w jeden dzień miał ich tylko 7 w łodzi i to ładne kabany a co naj naj wszystkie dalej pływają.Na tomiast tych od C&R w Mietkowie jest bardzo mało i bez urazy ale taka jest brutalna prawda, C&R tylko istnieje na papierze. Mietków się odradza na echu jest ogromna ilość ryby i to dużej nie trudno z brzgu wyjąć 3 kilowego lecha a na spina w koło pirsu padają sandały i ładne szczupłe o okoniach i bolkach nie wspomnę. Mietków się odradza co widać,a że w upalne dni nie padają sandały to super nie codziennie i nie dla wszystkich jest niedziela
Użytkownik tornado edytował ten post 18 sierpień 2014 - 19:36
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:39
uparliście się na te dwa sandacze ,czy tylko sandacze tam pływają ? , jest sporo innego drapieżnika całkiem znacznych rozmiarów , jeśli ktoś traktuje połowy sportowo to można połowić i sprawi mu to frajdę .
Jak mamy pisać tylko po to by zniechęcić potencjalnych odwiedzających ten akwen , to najlepiej zamknąć ten wątek lub nic nie pisać.
Tak jak pisze @Tornado C&R tylko na papierze
Napisano 18 sierpień 2014 - 19:58
Oland nie ma tu co bić piany nie warto. Moja luba 1 raz w ,życiu zaczęła spiningować tu na Mietkowie, Więcej plącze niż żuca ale ma już swoją życiówkę okonka 44cm i bolka 85 w trolu ilu się pochfali takimi rybkami na samym początku przygody ze spiningiem? na tym wyjałowionym Mietkowie!!!!!!!Choć dla mnie taka opińia pasuje. Panowie to jest łodowisko szkoda tu zaglądać
Napisano 18 sierpień 2014 - 21:11
powiem tak ze swojego doswiadczenia wiem i nikt mi nie powie sandacza w mietkowie jest jest bardzo mało i potrzeba kilku lat aby coś połowić .Nie chodzi o ryby tylko o brania brania ........ kturych było kiedyś było pełno , .a teraz 1 czerwiec parę ryb i do końca sezonu pojedyńcze ryby a brania szkoda gadać
Napisano 19 sierpień 2014 - 09:22
uparliście się na te dwa sandacze ,czy tylko sandacze tam pływają ? , jest sporo innego drapieżnika całkiem znacznych rozmiarów , jeśli ktoś traktuje połowy sportowo to można połowić i sprawi mu to frajdę .
Jak mamy pisać tylko po to by zniechęcić potencjalnych odwiedzających ten akwen , to najlepiej zamknąć ten wątek lub nic nie pisać.
Tak jak pisze @Tornado C&R tylko na papierze
Oland.... bo sandacz najsmaczniejszy
Napisano 19 sierpień 2014 - 10:00
Napisano 19 sierpień 2014 - 16:29
tornado a ty ile złapałeś tych sandaczy ja pływam tam 12 -15lat i jak kol jarodrozdek76 wyżej pisał ze jest lipa no bo tak jest nikt nikogo nie zniechęca jak ktoś chce to niech jedzie może nałapie.bo ze na 100 chłopa ktoś złapał sandacza to nie znaczy ze ryb jest brut 5 lat temu łowiliśmy z kolegami kilka kilkanaście sztuk za 3 godz bez pierdnięcja zajechali zbiornik dlatego ludzie się wkorwiaja i piszą jak nie chce ktoś to niech nie czyta do tego jest to forum żeby pisać co i jak. i jeszcze jedno skąd wzięło się nagle tyle drobnicy na zbiorniku ,bo niema sandałków nie (raczej logiczne)
Napisano 19 sierpień 2014 - 19:20
Napisano 19 sierpień 2014 - 19:31
Jedna łódź, 5 nawrotów z kompletami. Porze brań, to przecież norma.
C&R a co to jest?
Przecież to przez te koparki i spuszczanie wody ...... Nie?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych