Geofacing będzie mrygal informacja na ekranie o blokadzie gps. Jednostki zmienisz na metryczne. Tylko nie wiem czy seria TI tez jest objęta geofacing , czy też tylko HDS-y. Sama ang. Nakladka nipowinnac byc problemem przy użytkowaniu, gorzej z gps
Tylko HDS na stan mojej wiedzy.
Miałem dwa echa z USA ,przy prostym echu nie było problemu z obsługą w języku angielskim , HB Heliksa 7 CIRP GPS G2 ,jako trzecie kupiłem w kraju, gwarancja i menu po polsku .
Napiszcie o co chodzi z tym GPS i jego blokadą. Z relacji kolegi, ekonomiczniej jest zakupić ewentualne mapy na telefon i nawigować z telefonu, na GPS co najwyżej ślad rysować, żeby wracać na interesujące miejscówki, na których widać zagęszczenie śladu ("kręcenie się"). Więc GPS'a nie będę w całości korzystał.
Nie jestem mistrzem angielskiego, ale jestem gotów przyswoić kilkanaście słówek, w razie potrzeby jako inżynier z systemem miar sobie poradzę. Skłaniam się jednak w stronę Lowranse Elite 7Ti2. Czy ktoś użytkuje ten model zakupiony w USA i jest pewien, że z tym GPS nie ma problemu i dotyczy to tylko HDS?
Z mojego rekonesansu na chwilę obecną 719% + 50$ podatku w USA to najatrakcyjniejsza obecnie cena, w przypadku udanego transportu jako bagażu podręcznego (brak cła). Czy kiedykolwiek kupowaliście/widzieliście taniej?
Z góry dzięki za info.