Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Rugia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
744 odpowiedzi w tym temacie

#741 OFFLINE   KsZegoSZ

KsZegoSZ

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 206 postów
  • LokalizacjaWrocq
  • Imię:Grzegorz
  • Nazwisko:K.

Napisano 31 październik 2024 - 09:04

JAk pisał piernik .. telefon do polizmenów ....  gdzie sprawa jest i kontakt  z sadem .  Czy prawnik / adwokat potrzebny . .. . hmm.. jak juz ustalisz czy będzie rozprawa czy to zaocznie przywala grzywna  .  ..  t o bierzesz kogoś z perfekt niemieckim i jedziesz na sprawę .... 

Dobrowolne poddanie sie karze i prośba o mała grzywnę  . Tak chyba będzie najtaniej .

. ALe dziwne  dziwne . . ..  jesli ryby byly zabite na miejscu to nie powinni karać  ...  

Wiem ze  pałka (przyrząd)  do uśmiercania ryb jest obowiązkowa!!!!  . . .  ja nie zabieram ryb  ale pałka na lodzi zawsze jest a jak idziemy z woderow to pływa koło mnie :D   Śmiejemy sie zawsze z kolegami z tego  ... ze to do beretowania :D  a jeszcze nie zabiła żadnej ryby  ;) 

Pałka rulez. . .. .

Załączone pliki

#742 OFFLINE   Arcik

Arcik

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 14 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Artur
  • Nazwisko:d

Napisano 04 listopad 2024 - 13:19

Siemka. Czy jak brodzicie macie te pałki? Zgaduję, że to troche żart wyżej, ale ciekawi mjie czy podpływają do brodzących.

#743 OFFLINE   Tommek

Tommek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1184 postów
  • LokalizacjaPolska

Napisano 04 listopad 2024 - 14:18

Siemka. Czy jak brodzicie macie te pałki? Zgaduję, że to troche żart wyżej, ale ciekawi mjie czy podpływają do brodzących.

Tak podpływają, tak trzeba mieć tę pałkę.

#744 OFFLINE   KsZegoSZ

KsZegoSZ

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 206 postów
  • LokalizacjaWrocq
  • Imię:Grzegorz
  • Nazwisko:K.

Napisano 04 listopad 2024 - 20:58

Ja nie pamiętam jak dokładnie brzmiał  przepis  "specjalny przyrząd do uśmiercania" czy jakoś tak . .wiec jak pokażesz palkę od makuternicy będąc w łódce albo brodząc :D  to musze uwierzyć ze jest to" specjal killing totem :D "

#745 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 04 listopad 2024 - 21:34

Moze trzeba Germanon przy kontroli wojne powspominac :)

Z ciekawostek lingwistycznych to narzedzie rybiego kaput po angielsku nazywa sie priest czyli ksiadz, ruch jak kropidlem :) :) :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych