Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

allegro / olx hit!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4782 odpowiedzi w tym temacie

#4181 OFFLINE   bartekmaj

bartekmaj

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 152 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Bartek
  • Nazwisko:Majewski

Napisano 21 maj 2021 - 21:42

Robicie bekę z twórcy tych przynęt (bo niepodwarzalnie prznętami są).
Lepsze czy gorsze ale może działają.

Czy Wasze pierwsze twory też nie były dziwaczne i pokraczne ?
Może to dzieciak który chce się pochwalić swoją pracą a po latach się wyrobi i będziecie ustawiali się w kolejce po jego dzieła :).

Ktoś włożył swój nakład pracy, meteriały ( takie jakie miał ) oraz wiedzę ( takie jakie miał ) i to tak wycenił.
Każdy inaczej wycenia swoją roboczogodzinę.

Jak mówił mi kiedyś mój staaaarsY znajomy : rzecz jest warta tyle ile ktoś jest w stanie za nią zapłacić.

Dla Was nie jest to atrakcyjny towar z wygórowaną ceną a dla innej osoby atrakcyjny.

Chyba nie ma co wstawiać po raz 5 takich samych linków i tworzyć 20 nowych ale podobnych do siebie komentarzy.

Jeśli to mało atrakcyjny dla Was towar to po co go oglądacie.

PS.
Żeby nie było podejrzeń, to nie moje jak i kogoś mi znajomego aukcje więc nikogo nie bronię.
  • kruz i Koincydencja lubią to

#4182 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 22 maj 2021 - 00:08

Lepsze czy gorsze ale może działają.

Czy Wasze pierwsze twory też nie były dziwaczne i pokraczne ?
Może to dzieciak który chce się pochwalić swoją pracą a po latach się wyrobi i będziecie ustawiali się w kolejce po jego dzieła :).

Ktoś włożył swój nakład pracy, meteriały ( takie jakie miał ) oraz wiedzę ( takie jakie miał ) i to tak wycenił.
Każdy inaczej wycenia swoją roboczogodzinę.

Jak mówił mi kiedyś mój staaaarsY znajomy : rzecz jest warta tyle ile ktoś jest w stanie za nią zapłacić.

Dla Was nie jest to atrakcyjny towar z wygórowaną ceną a dla innej osoby atrakcyjny.

Chyba nie ma co wstawiać po raz 5 takich samych linków i tworzyć 20 nowych ale podobnych do siebie komentarzy.

Jeśli to mało atrakcyjny dla Was towar to po co go oglądacie.

PS.
Żeby nie było podejrzeń, to nie moje jak i kogoś mi znajomego aukcje więc nikogo nie bronię.

Załączony plik  comment_b2OPbRIkhTuIQ4qfKZdtE5vPVFKi4tXM.jpg   29,33 KB   29 Ilość pobrań

#4183 OFFLINE   virtusan

virtusan

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
  • LokalizacjaKatowice

Napisano 22 maj 2021 - 20:02

https://allegro.pl/o...any-10679608712
Zadbany, w pełni sprawny. Ciul, że brak thum restu i gwiazdy hamulca... Ale najlepsze, że napisałem o tym do sprzedawcy to próbował mi wmówić, że 'kupuje się te części osobno'.

prawie go kupiłem we ferworze walki...  na szczęście w porę anulowałem.

:ph34r:

#4184 OFFLINE   Kosa

Kosa

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 318 postów

Napisano 22 maj 2021 - 22:53

Oj tam beka z Tyberiusza, ludzie teraz za fiata 126p płacą po paręnaście koła co niedawno nikt ich za tysiaka nie chciał, to czemu by nie płacić za Zebko nieużywane prawie 20 k ? Sam używałem Zebko jakieś 25 lat temu na start i pamiętam, że zbierałem na niego na jagodach więc jak kogoś teraz stać na zabytkowego malucha to czemu nie za Zebka ?  itd ? 

#4185 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 23 maj 2021 - 03:19

Oj tam beka z Tyberiusza, ludzie teraz za fiata 126p płacą po paręnaście koła co niedawno nikt ich za tysiaka nie chciał, to czemu by nie płacić za Zebko nieużywane prawie 20 k ? Sam używałem Zebko jakieś 25 lat temu na start i pamiętam, że zbierałem na niego na jagodach więc jak kogoś teraz stać na zabytkowego malucha to czemu nie za Zebka ?  itd ? 

Jeszcze kilka msc temu używałem Tokoz'a MK100( lata 90te) do rzecznego spinningu i gdyby nie fakt, ze dostałem inny kołowrotek, dalej by mi służył. Mimo, iz slusyl te 20lat+ w życiu nie dałbym za niego, gdybym miał kupić nowy, więcej jak 300zł, czyli mniej więcej tyle co nowy Slammer 360.

#4186 OFFLINE   Niedzielny

Niedzielny

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3780 postów

Napisano 24 maj 2021 - 16:08

Kolejna „gratka” od fantasty Tuberiusza...

https://www.olx.pl/d...67-IDH2RCg.html

Napisałem mu priva i wymiana „uprzejmości” jak zwykle... Zastanawiam się jakim to trzeba być burakiem, żeby w ten sposób odpisywać... (co ciekawe zmienił jednak w opisie długość z 270cm na 240cm...)

Użytkownik Żbiku edytował ten post 24 maj 2021 - 16:10

#4187 ONLINE   jasku10

jasku10

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 438 postów
  • LokalizacjaTrójmiasto
  • Imię:Marcin

Napisano 24 maj 2021 - 16:52

Kolejna „gratka” od fantasty Tuberiusza...

https://www.olx.pl/d...67-IDH2RCg.html

Napisałem mu priva i wymiana „uprzejmości” jak zwykle... Zastanawiam się jakim to trzeba być burakiem, żeby w ten sposób odpisywać... (co ciekawe zmienił jednak w opisie długość z 270cm na 240cm...)

381228F0-7325-4594-82D2-B50591ED9A44.jpeg

Dobre, lukratywne to są jego oferty😆

#4188 ONLINE   deichkind

deichkind

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 738 postów
  • Lokalizacjałódzkie

Napisano 24 maj 2021 - 18:41

Ktoś kiedyś zareaguje zbyt nerwowo po przeczytaniu takiego odpisu i pewnie coś "kupi" z odbiorem osobistym ;)

• Wojtek B., Gad1979 i bartosz311287 lubią to

#4189 OFFLINE   selk

selk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 810 postów
  • LokalizacjaŁódź
  • Imię:Zbyszek

Napisano 24 maj 2021 - 19:18

Jak tak czytam te posty i ogloszenia to dochodze do wniosku ze gosc chce zgrywac experta od sprzetu i potrzebuje rozgłosu za wszelką cene. Gra guru co to jego opinia jest niepodważalna na całą Polske. Niczemu innemu te ogloszenia i komentarze raczej nie slużą nasze posty napedzają mu reklamy co go raczej cieszy. Wiekszą obrazą i szkodą będzie kompletne ignorowanie go lub max 1 wierszowe rzeczowe komentarze ofert. Najlepiej zupełnie nie pytac go o nic. Nie interesowac sie tymi absurdalnymi ofertami zupełnie nie zwracać uwagi. przeciez jak zamieszczacie linka i kazdy wejdzie to mu nabijacie wejść na oferty i po co ?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

#4190 OFFLINE   Niedzielny

Niedzielny

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3780 postów

Napisano 25 maj 2021 - 12:14

Jak tak czytam te posty i ogloszenia to dochodze do wniosku ze gosc chce zgrywac experta od sprzetu i potrzebuje rozgłosu za wszelką cene. Gra guru co to jego opinia jest niepodważalna na całą Polske. Niczemu innemu te ogloszenia i komentarze raczej nie slużą nasze posty napedzają mu reklamy co go raczej cieszy. Wiekszą obrazą i szkodą będzie kompletne ignorowanie go lub max 1 wierszowe rzeczowe komentarze ofert. Najlepiej zupełnie nie pytac go o nic. Nie interesowac sie tymi absurdalnymi ofertami zupełnie nie zwracać uwagi. przeciez jak zamieszczacie linka i kazdy wejdzie to mu nabijacie wejść na oferty i po co ?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

A co daje nabijanie wejść w ogłoszenie na olx? Wg mnie nic. Nie pozycjonuje to ogłoszenia w żaden sposób ani nie daje żadnych profitów.

#4191 OFFLINE   theslut

theslut

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 25 maj 2021 - 13:15

Hm, pomijając Antoniego, znam w kraju jeszcze jednego gościa, co wielu innym podnosi ciśnienie, mając chyba przy tym niezły ubaw. Zostawcie wariata, niech sobie polata. A jak ktoś wtopi na interesie z nim, no cóż: Amber Gold, GetBack, BTC, itp. Frycowe kosztuje. Ale pełen szacun dla tych, którym nie szkoda energii własnej ani elektrycznej na wchodzenie w interakcje z rzeczoną postacią.

#4192 OFFLINE   selk

selk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 810 postów
  • LokalizacjaŁódź
  • Imię:Zbyszek

Napisano 25 maj 2021 - 13:21

A co daje nabijanie wejść w ogłoszenie na olx? Wg mnie nic. Nie pozycjonuje to ogłoszenia w żaden sposób ani nie daje żadnych profitów.

status eksperta we własnym mniemaniu :)

#4193 OFFLINE   Niedzielny

Niedzielny

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3780 postów

Napisano 25 maj 2021 - 17:44

status eksperta we własnym mniemaniu :)

A no chyba że ;)

#4194 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 26 maj 2021 - 19:28

https://bit.ly/3wAtzvH Fatso 10 F EP za 37,- !

• drChlubicz lubi to

#4195 OFFLINE   drChlubicz

drChlubicz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 665 postów
  • LokalizacjaGA
  • Imię:Michał

Napisano 26 maj 2021 - 20:31

https://bit.ly/3wAtzvH Fatso 10 F EP za 37,- !

Skorzystałem, dzięki :good:

• Lokityrem lubi to

#4196 OFFLINE   drChlubicz

drChlubicz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 665 postów
  • LokalizacjaGA

Napisano 27 maj 2021 - 11:59

https://www.olx.pl/d...eason=ip|lister

https://www.olx.pl/d...bc54b6;promoted

nie znam sprzedawcy, ale ciekawe co jutro wystawi

Użytkownik drChlubicz edytował ten post 27 maj 2021 - 12:00

#4197 OFFLINE   drChlubicz

drChlubicz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 665 postów
  • LokalizacjaGA

Napisano 27 maj 2021 - 23:40

(...)

Bartek przyznaj się, to Twoje potworki :P :P :P

BTW "przynętą" - jak to górnolotnie nazwałeś, może być nawet kawałek patyka z zamocowaną kotwicą.

https://www.olx.pl/d...eason=ip|lister

https://www.olx.pl/d...bc54b6;promoted

nie znam sprzedawcy, ale ciekawe co jutro wystawi

Tatula już poszła, przyznać się który szarpnął ;)

Użytkownik drChlubicz edytował ten post 27 maj 2021 - 23:41

#4198 OFFLINE   bartekmaj

bartekmaj

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 152 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Bartek
  • Nazwisko:Majewski

Napisano 28 maj 2021 - 16:22

BTW "przynętą" - jak to górnolotnie nazwałeś, może być nawet kawałek patyka z zamocowaną kotwicą.

Tak, teraz nazywa się to woblerem :ph34r:

ludzie mocują różne dziwne rzeczy np. kawałek blachy przed kotwiczką i tez łowią ;)

przykładów można przytaczać wiele

#4199 OFFLINE   Robas

Robas

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2120 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Robert

Napisano 28 maj 2021 - 19:27

E , w Rosji założą do marchewki kotwice i szczuble łowią 😄

#4200 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 29 maj 2021 - 00:31

E , w Rosji założą do marchewki kotwice i szczuble łowią

Kiedyś dziadek łowił Bolenie na Wiśle, na kotwiczkę owiniętą pozłotkiem po czekoladzie, a w żołądkach szczupaków znajdowano różne cuda, od butelek, koszyczków zanętowych, spławików, po słoiki i klapki plażowe. Jestem więcej, jak pewny, iż w nocy czy wyjątkowo złych warunkach oświetleniowych, przepływająca przed pyskiem szczupaka marchewka z kotwiczką, spowodowałaby jego atak, jeśli tylko poczułby się zagrożony czy najzwyczajniej w świecie postanowił zażreć.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych