Jak pisałem, że nie ma przesyłek za 5 zeta to był śmiech i oburzenie ... Jak pisałem, że to tylko tymczasowa akcja to też był śmiech i tak dalej ...
Edit: sądzę, że z czasem sumaryczna opłata czyli de facto prowizja na olx będzie wynosić tyle samo co na alledrogo lub trochę mniej aby stworzyć wrażenie konkurencyjnej oferty co jest oczywiście nie prawdą bo obydwa serwisy należą do jednego konglomeratu.
"uprzejmie informujemy, że w dniu 25 października 2021 r. wchodzi w życie nowa wersja Regulaminu Serwisu OLX, w której zmieniają się postanowienia dotyczące usług Przesyłki OLX oraz Płatności OLX. W związku z wprowadzeniem Przesyłek OLX i Płatności OLX, które usprawniły działanie Serwisu następuje konieczność wprowadzenia dalszych zmian, przez wprowadzenie nowej opłaty serwisowej związanej z Transakcjami objętymi tymi usługami."
jesli opłata bedzie dotyczyła sprzedającego to zmieni się na przesyłkę własną i tyle a jak kupującego to co mi do tego ?
Juz widze
opłata bedzie dotyczyła kupujących chcacych skorzystac z transakcji : Przesyłki OLX oraz Płatności OLX.. no i super
Sprzedaje tam czasami wędki których i tak przesyłki olx nie obejmują ze wzghlędu na gabaryt
a poza tym nawet wole bez przesyłki olx sprzedawac
Użytkownik Jano edytował ten post 10 październik 2021 - 14:18