Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Pierwsza moja w 2006r

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
555 odpowiedzi w tym temacie

#101 OFFLINE   rognis_oko

rognis_oko

Zaawansowany

• Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3395 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 14 luty 2006 - 19:33

Super! :D
Niezłego masz modela... :lol:

#102 OFFLINE   lukomat

lukomat

Zaawansowany

• Moderatorzy
  • 2755 postów
  • LokalizacjaElbląg
  • Imię:Łukasz
  • Nazwisko:Materek

Napisano 14 luty 2006 - 19:41

ten facet musi byc bardzo nerwowy typ, ze ciagle smazy faje :mellow:

#103 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26628 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 15 luty 2006 - 08:36

Rognis, model jak model ale ten model to jeszcze ciągnie ryby i to zobacz jakie!

Pozdrawiam
Remek

#104 OFFLINE   Jaculek

Jaculek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 15 luty 2006 - 15:54

Tak, Tomek ma atut w postaci modela. Ale ten model jest jak najbardziej przekupny :mellow: Na maj to ja zapłaciłem abonament i to mi będzie ów model pozował do zdjęć :mellow: A przypominam, że konkurs na zdjęcie bolenia rozpoczynam się właśnie od maja. Już pozamiatałem :lol:

#105 OFFLINE   tomek_w

tomek_w

Zaawansowany

• Forumowicze
  • PipPipPip
  • 508 postów

Napisano 15 luty 2006 - 16:13

Jacus zapomnij , mam jeszcze innego Asa w rekawie zabieraj sobie Adama... Ha ! ja wygralem !

#106 OFFLINE   Jaculek

Jaculek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 15 luty 2006 - 16:33

@Tomek
Wyczuwam jakiś podstęp :mellow: Muszę się lepiej zorientować :lol:

#107 OFFLINE   tomek_w

tomek_w

Zaawansowany

• Forumowicze
  • PipPipPip
  • 508 postów

Napisano 15 luty 2006 - 16:52

Orientuj sie ile chcesz nic to Ci nie da , ja podszedlem do tematu metodycznie , sprawdzilem potrzeby i oczekiwania potencjalnego widza i dam mu to czego oczekuje .... ha!!!

#108 OFFLINE   zewu

zewu

Forumowicz

• Forumowicze
  • PipPip
  • 359 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 15 luty 2006 - 17:54

@tomek_w

Zdjęcie 'dla podgrzania atmosfery'- fenomenalne :D Nawet nie razi ta wylewająca się z kadru woda. Miodzio Reszta zdjęć też bardzo dobra.

#109 OFFLINE   heniutek

heniutek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 323 postów
  • LokalizacjaMiędzyzdroje

Napisano 15 luty 2006 - 21:57

Andrzej L.,tomek_w,Jaculek. Muszę przyznać że powoli zaczynaliście mnie wpędzać w kompleksy.Zdjęcia pięknych potoków i lipieni wzbudzały we mnie nie zdrowe odczucia.Ja,taki pies na kropki,ostatni raz dotykałem rybę, jeszcze przed tymi syberyjskimi mrozami.Ukojenie mojej duszy przyniosła lektura ostatniego nr.WŚ.Cztając posty na forum,zastanawiałem się jakim cudem istnieje gdzieś w polsce woda,która obdarowuje tak pięknie.Choć sam preferuję łowienie w rzekach dzikich,to z pewnością nie oprę się pokusie i już na ferie wiosenne zamelduję się nad Kwisą.Pozdr.

#110 OFFLINE   Jaculek

Jaculek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 16 luty 2006 - 20:02

Heniutek, my tylko chwalimy się udanymi wyprawami :mellow: Pomiędzy nimi jest sporo białych plam. Kwisa jest piekielnie trudna - są w niej ryby, ale trzeba bywać nad wodą, aby w końcu na coś trafić. Na przykład od początku roku świetnie brały lipienie, z pstrągami było krucho. I gdy w ubiegłym tygodniu Tomek pojechał właśnie na lipienie, świetnie brały potokowce <_< A ja - jak na złość - jechać nie mogłem. Pewnie na drugą taką okazję połowienia potokowców, będę musiał długo poczekać <_<
Ale jak będziesz się do nas wybierał, daj znać, to szepnę Ci, gdzie jechać :mellow: O ile przyrzekniesz, że nie wyłowisz wszystkich ryb :mellow: .

#111 OFFLINE   mifek

mifek

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 11308 postów
  • LokalizacjaWioska Z Tramwajami
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:...znane...

Napisano 16 luty 2006 - 20:49

Wszystkich na pewno nie wylowi. Widzialem worek heniutka. WIecej niz 25 kilo nie wejdzie :mellow:

No chyba ze od razu będzie filetował, wtedy to inna baja :mellow:

#112 OFFLINE   Michumm

Michumm

Forumowicz

• Forumowicze
  • PipPip
  • 303 postów
  • LokalizacjaNysa

Napisano 17 luty 2006 - 10:04

Filetował? U Nas na jeziorze, jak bierze sandacz, to ludzie nie filetuja, tylko obieraja i przepuszczają przez maszynke do mielenia mięsa :angry: :angry: :angry: . Ja juz poprostu nie mam siły. :(

#113 OFFLINE   heniutek

heniutek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 323 postów
  • LokalizacjaMiędzyzdroje

Napisano 18 luty 2006 - 09:35

Jaculku,bez obaw,zabieram co najwyżej dwa <_<,ale narazie potrenuję na moich ciurkach,to taki poligon gdzie woda tylko podwyższona przekracza 1m.głębokości. pozdro.

#114 OFFLINE   jerry hzs

jerry hzs

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3338 postów
  • LokalizacjaChicago

Napisano 19 luty 2006 - 18:55

Zastanawiam sie kiedy moja pierwsza tu sie zamelduje . Caly srodek zimy pogoda niezla ale niestety pracowalem w weekendy . Raz udalo mi sie wyrwac to jeziorko jednak zamarzniete . Teraz jak robota troche siadla i weekendy juz domowe to na dworze tzw. pizdziawa :mellow: . Najsmiesniejsze jest to ze przez caly tydzien aura robi wrazenie przyjaznej zeby na sob-niedz. zaskoczyc niespodzianka . W piatek nadszedl z Kanady suchy mroz ktory z wiatrem stal sie zagrozeniem dla wszystkich istot zywych . W Minnesocie pokazywali cos ponad -30 Farenchaita , ile to Celsjusza ? ...nie mam przed soba przelicznika :unsure: .Moje szczuple w Kanadzie to chyba pod metrem lodu ...biedzaczki :huh: . Ten mroz nad Illinois byl slabszy ale tylko o kilka stopni od rekordu z 1936roku . Dziwne i ujemne jest to ze nie ma zadnych opadow sniegu wiec nie ma poduchy ktora by chronila przed zabojczym zimnem . Cale szczescie ze to nieszczescie juz dzis slabnie :mellow: . Moj wyjazd na pstragi jest na 19 marca przesuniety , musze do tego czasu pocwiczyc tym smiesznym lekkim zestawikiem o ktory pytalem , zeby potem moc popatrzec Wam w oczy z usmiechem na pysku . Co by tu jeszcze ...aha .. analiza przynet , sprzetu , zeby go maksymalnie ograniczyc na najwazniejszy wyjazd ...to sie klaruje . Czasu duzo bo to bedzie wrzesien a to jeszcze daleko :wacko: jerry wedkujacy na komputerze :lol:

#115 OFFLINE   phalacrocorax

phalacrocorax

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 794 postów
  • LokalizacjaDziekanów Leśny

Napisano 19 luty 2006 - 19:17

W Minnesocie pokazywali cos ponad -30 Farenchaita , ile to Celsjusza ? ...nie mam przed soba przelicznika

Wedle moich danych -30*F to -34,44*C B) Cieplutko :D
Trzymam kciuki żeby w marcu wszystko się powiodło.
pozdr.

#116 OFFLINE   jerry hzs

jerry hzs

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3338 postów
  • LokalizacjaChicago

Napisano 19 luty 2006 - 20:03

O cholerka zapomnialem . Tobie Phala moge sie pochwalic czterema rybkami w akwarium . Nie mam pojecia jak sie nazywaja , sa bajecznie kolorowe bo to jest slonowodne akwarium . Synowie sie nim zajmuja , ja tylko pocieszam oczy :mellow: .

#117 OFFLINE   phalacrocorax

phalacrocorax

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 794 postów

Napisano 19 luty 2006 - 20:22

To fantastycznie. Niech rosną sobie w zdrowiu ku radości i zadowoleniu opiekunów. Gdyby nie akwaria to bym chyba nie wyrobił przez tą zimę. Tak to nigdy nie tracę kontaktu z rybciami :D

#118 OFFLINE   jerry hzs

jerry hzs

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3338 postów
  • LokalizacjaChicago

Napisano 19 luty 2006 - 20:34

Jest jeszcze shrimp [ nazwalem go jerry :mellow: ] i dwa craby . ja to bym wolal akwarium z okoniami :mellow: . Te slone to wymaga super pielegnacji i koszta rosna ech :wacko:

#119 OFFLINE   phalacrocorax

phalacrocorax

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 794 postów

Napisano 19 luty 2006 - 20:43

Kiedyś trzymałem u siebie kiełbia razem z tropikalnymi rybkami. Mało wtedy wiedziałem o tym jak powinno się chodować ryby. Ale on był twardy. Mimo zbyt wysokiej temperatury żył o ile pamiętam chyba 6 lat i czuł sie nieźle. Dopiero któregoś lata było tak gorąco że nie wytrzymał i odszedł do krainy wiecznej szczęśliwości. Moim wielkim marzeniem jest założenie wielkiego akwa z rybami krajowymi ale to opowieść na inną okazję... A przy okazji to w sklepie wędkarskim koło spójni jest akwarium w którym pływa szczupak, okoń i chyba płotka. Trochę im tam ciasno ale zbiornik napewno robi wrażenie na klientach.
P.S. Przepraszam za post troche nie w temacie :mellow: Już więcej nie będę <_<

#120 OFFLINE   KOMANCZ

KOMANCZ

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 281 postów
  • LokalizacjaŚwinoujście

Napisano 19 luty 2006 - 21:50

Co prawda nie moja ryba....... ale Jakubka.
Jakubek złapał oczywiście na woblera Jerrego ! szczupaka 96 cm i 75cm... zaznaczam w Świnoujsćiu okres ochronny zaczyna się 1 marca i trwa do 15 maja ! ...... Ja nie miałem szczęśćia ale zniszczyłem sieć z utopionymi ptakami. Jakubek o mało co by się porzygał ... a ja chciałem dorwać woblera od Jurka i byłem zdesperowany. Nie wiem czy pisać relacje .. bo obawiam się, zemoże byćto żle zrozumiane, zęw lutym Komancze łapiąszczupaki.! Zaznaczam wszystkie zostały uwolnione !

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych