Na fejsie Moritz BB chwali sie odpaleniem strony www
https://moritz-bb.de...nxiD_XqZ51gFyx0
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 styczeń 2019 - 13:39
Napisano 03 styczeń 2019 - 14:57
Strona Moritza jest od dawna ma kilka lat. Korzystam z niej już długo, a to zapewne tylko jakaś aktualizacja.
PS. Sprawdziłem swoja starą zakładkę w przeglądarce i jest to dokładnie to samo do obecnie.
Pozdrawiam M.
Użytkownik vako edytował ten post 03 styczeń 2019 - 15:02
Napisano 03 styczeń 2019 - 15:00
Strona Moritza jest od dawna ma kilka lat.
No to napisali na fejsie, ze w koncu start. Mimo ze byl odwlekany.
Eh. Kombinacje
Napisano 03 styczeń 2019 - 15:34
Strona ma zupełnie nowy layout i wiele zakładek i treści których wcześniej nie było. Kliknięcie w zakładkę powoduje przejście do aktualnej strony, więc to żaden dowód na brak zmian. Minusem jest to, że w dalszym ciągu nie ma sklepu internetowego i o ile wiem nie ma planów jego powstania.
Napisano 03 styczeń 2019 - 15:42
Dokładnie. Wcześniej na stronie poza kilkoma informacjami o sklepie nie było nic. A teraz jest chociaż gazetkaStrona ma zupełnie nowy layout i wiele zakładek i treści których wcześniej nie było. Kliknięcie w zakładkę powoduje przejście do aktualnej strony, więc to żaden dowód na brak zmian. Minusem jest to, że w dalszym ciągu nie ma sklepu internetowego i o ile wiem nie ma planów jego powstania.
Napisano 03 styczeń 2019 - 19:03
Gazetka wczesniej tez byla;) a nawet 2. Aktualna o poprzednia.Dokładnie. Wcześniej na stronie poza kilkoma informacjami o sklepie nie było nic. A teraz jest chociaż gazetka
Napisano 03 styczeń 2019 - 20:20
Była, ale były też poślizgi w publikacji w porównaniu do FB. Może teraz bardziej się przyłożą.
Napisano 03 styczeń 2019 - 21:55
Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacji
Napisano 04 styczeń 2019 - 12:02
Moj kolega lubi drogie markowe produkty.Nawet nie wiedzial ,ze Stella to top kolowrotkow.Gdy juz go uswiadomilem,to zachorowal na stelloze.Poinformowalem,ze czekamy na promocje w Moritz,bo chcial zakupic 2szt. i mial blisko do Niemiec.Pojechal,kupil.Nie przykladal sie do szczegolnego ogladania,osluchania.Wiadomo przeciez kupowal TOP. Po powrocie do domu chcial zaprezentowac stellki synowi,chwalac jak to pieknie,lekko i bezszelestnie pracuja.No niestety jedna krecila strasznie glosno i co obrot czuc bylo opor przy kreceniu.Na drugi dzien kolega pojechal i kolowrotek zostal wymieniony na sprawny,ale troche nerwa bylo.
Napisano 04 styczeń 2019 - 13:57
Parę lub paręnaście stron w tym wątku wcześniej pisałem jak z półki otrzymałem ewidentnie używanego Stradica więc myślę, że coś może być na rzeczy. Może poza nówkami mają też jakieś młynki Refrubisched. W końcu kupują Shimano bezpośrednio z Holandi z pominięciem Shimano Deutschland.
Napisano 04 styczeń 2019 - 14:07
W końcu kupują Shimano bezpośrednio z Holandi z pominięciem Shimano Deutschland.
Nie z Shimano Holandii, a przynajmniej nie wszystko.
Napisano 04 styczeń 2019 - 16:33
Napisano 05 styczeń 2019 - 22:25
Kto był ostatnio i może napisać - ile kosztuje aktualnie Daiwa 18 Exist LT 4000-C?
Napisano 05 styczeń 2019 - 22:26
Napisz na FB albo email do nich.Kto był ostatnio i może napisać - ile kosztuje aktualnie Daiwa 18 Exist LT 4000-C?
Napisano 05 styczeń 2019 - 22:46
Napisano 05 styczeń 2019 - 23:42
Napisano 05 styczeń 2019 - 23:46
Napisano 06 styczeń 2019 - 07:53
630e wczoraj bylem
Napisano 13 styczeń 2019 - 11:16
Napisano 15 styczeń 2019 - 23:27
Jak często wychodzą nowe gazetki moritza ?
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych