Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Popatrz na allegro.Gość robi z ruryPE obszywa cordurą w środku wyściełane materiałem.Wewnętrzna średnica 75mm.Warto kupić większą bo kupisz drugą wędkę 1 częściową i do 50-ki nie zmieścisz.Po indywidualne zbrojenie mocniejszego kija 50-ka będzie mała.Taka średnica to pod muchówkę.Rozważ to.
Opublikowano
Atlantis robi niezłe tuby, troszkę droższe od tych z allegro ale z lepszego ( czyt. wytrzymalszego ) PCV. Sam takowe uzutkuję, koszt ok. 50-60PLN
Opublikowano

No ja też zamówiłem tubę u tego kolesia z allegro. Tubę obszywaną cordurą o srednicy 75mm (wejdą 2 wędki castingowe). Ceny bardzo dobre. Jak dostanę ją do ręki opiszę wrażenia, ale jestem dobrej myśli po rozmowie telefonicznej z wykonawcą.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jerk i uniwersał :D moje założenia były identyczne :D heheh

Jak tam Andrzeju wypadł Steez w konfrontacji z 201DC? Jakie spostrzeżenia po pierwszej wyprawie? Moja EG Pantera musi poczekać jeszcze 1,5 tygodnia na debiut ze Steezem :(

Opublikowano

Komplet Steez nie był jeszcze nad wodą...

Problemy transportowe. Pokrowiec niczym z rąk japoneczek uszyła Mama, dla mniej bardziej cenny jak z MB. Na tubę czekam.

Boję się go pakować do tej z MB Mefisto, sterczała by końcówka. Jak masz tel do producenta daj znać sprawdzę jakie są szanse czasowe. Na e-mail nie odpowiada...

Przyszły tydzień inauguracja :D