Ależ Bujo nikt się nie obraża,choć Hejter próbuje A owe plusy i minusy decydują o kontretnym wyborze.Ale co Ci będę kadził o Phenixie akurat wiesz wszystko
Gattiego nbie znam ,więc przez zwykły rozsądek nie napiszę ,że to szajs,a jak widać mógłbym
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 luty 2015 - 13:55
Ależ Bujo nikt się nie obraża,choć Hejter próbuje A owe plusy i minusy decydują o kontretnym wyborze.Ale co Ci będę kadził o Phenixie akurat wiesz wszystko
Gattiego nbie znam ,więc przez zwykły rozsądek nie napiszę ,że to szajs,a jak widać mógłbym
Napisano 03 luty 2015 - 13:56
Hejterzy jak ,ty są najleprzą reklamą czegokolwiek ,nie ważne jak aby było głośno.
Te blanki akurat mają swoich zwolennikówi gadka dla gadki ,czyli twoja nie zaszkodzi jakiemukolwiek produktowi.Świdczy jedymie o tym ,że nie masz zielonego pojęcia ,o czym piszesz.
Nara, dalej sam się brandzluj.
Dlatego właśnie nie rozumiem Rafale Twojej dyskusji z kolegą @bardziu Wiesz swoje kolega swoje i nie ma co się złościć Mamy ladny dzień -kilka blanków do skończenia i Ty i Ja życie jest piekne -szkoda go na kopanie sie po kostkach A teraz powróćmy do w/w blanków A jak oceniacie czułość tych Fx np w stosunku do st.croixów ??Chodzi mi o czucie przynęty ,opadu itp ? (oczywiście w zakresie przynęt opisanych przez producenta )
Napisano 03 luty 2015 - 14:04
Dlatego właśnie nie rozumiem Rafale Twojej dyskusji z kolegą @bardziu Wiesz swoje kolega swoje i nie ma co się złościć Mamy ladny dzień -kilka blanków do skończenia i Ty i Ja życie jest piekne -szkoda go na kopanie sie po kostkach A teraz powróćmy do w/w blanków A jak oceniacie czułość tych Fx np w stosunku do st.croixów ??Chodzi mi o czucie przynęty ,opadu itp ? (oczywiście w zakresie przynęt opisanych przez producenta )
Zgadza się ,dwa ch..we FX902 stoją w kącie,ale czekają na przelotki.
A porównać co chcesz wszystkie StC z wszystkimi Phenixami ,czy konkretne modele,bo odpowiedników tych konkretnych tytułoiwych z StC nie znam.
Napisano 03 luty 2015 - 15:59
Luzik panowie , wiosna idzie ... A te dwa muchowe FX-y z kąta bierz i działaj Mistrzu , bo mnie już łapki świerzbią a i kleniuchy się ruszyły z lekka na moim siurku . Fish and peace panowie !
Użytkownik malinabar edytował ten post 03 luty 2015 - 16:22
Napisano 03 luty 2015 - 16:14
O jeeeny , Rafał , co tu się nie wyrabia . Chwilkę człowieka nie ma a tu taki cyrk panie dzieju . Luzik panowie , wiosna idzie ... A te dwa muchowe FX-y z kąta bierz i działaj Mistrzu , bo mnie już łapki świerzbią a i kleniuchy się ruszyły z lekka na moim siurku .
A na marginesie to jest , jakby nie patrzeć , wątek Dąbka i niech taki pozostanie . Nikt przymusu zaglądania tutaj nie ma . Wszyscy z wolnej , nieprzymuszonej woli tu lookamy i niech tak pozostanie . Fish and peace panowie !
Polecam sprawdzic tytul watku, powodzenia z Phenixami na kleniach.
Napisano 03 luty 2015 - 16:20
No i prawda , nieco się zagalopowałem ... Ale apel o uspokojenie atmosfery nadal aktualny !
Napisano 03 luty 2015 - 16:26
No i prawda , nieco się zagalopowałem ... Ale apel o uspokojenie atmosfery nadal aktualny !
E tam, zima jest, nawet w Londynie sniegl spadl wiec gownoburza jest jak najbardziej na miejscu
Napisano 03 luty 2015 - 16:33
E tam, zima jest, nawet w Londynie sniegl spadl wiec gownoburza jest jak najbardziej na miejscu
hehehe z centymetr, moze mniej metro i tak padlo
Napisano 03 luty 2015 - 16:36
hehehe z centymetr, moze mniej metro i tak padlo
Bo londynskie metro jest specyficzne, snieg pada nawet pod ziemia zas ja nauczony staniem w korkach przez kilkanascie lat mieszkam 3 kilosy od pracy to i z buta sobie cykne jak potrzeba
Napisano 03 luty 2015 - 16:42
Nie jezt tak zle, jak spadnie wiekszy to poprostu biuro mi zamkna Wiadomo, kleska zywiolowa
Napisano 03 luty 2015 - 16:50
No i tak naszła mnie refleksja poniewczasie , jak ja te klenie będę łowił tą nieszczęsną 902-2 . Do niedawna Konger WCH Tango wyjmował grube kluchy , a teraz ta szczytówka przesztywniona i w ogóle ... jak żyć ???
Napisano 03 luty 2015 - 16:55
Umrzeć pod sklepem z alkoholem lub mieć nadzieję ze sztywność szczytówki będzie wieczna (nie Phenixowej) i nie umierać a zamiast na ryby iść na d..y/. Musiałem, niektóre tematy rb zaczynają przypominać pijackie imprezy i pieprzenie o niczym tak naprawdę.
I to nie do ciebie Bartek.
Napisano 03 luty 2015 - 17:07
No i tak naszła mnie refleksja poniewczasie , jak ja te klenie będę łowił tą nieszczęsną 902-2 . Do niedawna Konger WCH Tango wyjmował grube kluchy , a teraz ta szczytówka przesztywniona i w ogóle ... jak żyć ???
Jakos polowisz ale cudow bym nie oczekiwal ( tzn same nie wezma )
Napisano 03 luty 2015 - 17:59
Zgadza się ,dwa ch..we FX902 stoją w kącie,ale czekają na przelotki.
A porównać co chcesz wszystkie StC z wszystkimi Phenixami ,czy konkretne modele,bo odpowiedników tych konkretnych tytułoiwych z StC nie znam.
Raczej tylko UL z obu firm Ale chyba to nie ten wątek...
Napisano 03 luty 2015 - 21:02
Mówisz > masz.
5sc90lm2-g, 3s90lm2, odpowiedniki 902.
Napisano 04 luty 2015 - 10:24
Mówisz > masz.
5sc90lm2-g, 3s90lm2, odpowiedniki 902.
Czytaj ze zrozumieniem.
Pisząc "nie znam " nie oznacza ,że ich niema
Napisano 04 luty 2015 - 17:15
Rafał w jaki set przelotek zbroisz te chuj....stwa?? Chodzi mi o 862-2? Ile jest ich łącznie ? 10 ?9 plus top?
Użytkownik pablo208 edytował ten post 04 luty 2015 - 17:18
Napisano 04 luty 2015 - 18:52
Jak pod jigi i pleconkę 16M do 3w . Pod żyłkę i wobki 16M do 4w ,ale różnic w odległości nie stwierdziłem między 4w a 3w .O montażu 4w bardziej decyduje sugestia i przekonanie właściciela.
Napisano 05 luty 2015 - 15:19
Panowie powiem tak: 2 dzień sie męcze ze spacingiem do fx862-2. Czy ktoś pomoże ?? Potrzebuję jakiś sprawdzony układ do w/w kija. Ja się poddałem
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych