Witam wszystkich serdecznie!
Dzięki uprzejmości Administracji portalu jerkbait.pl i wsparciu Michała (@slider), chciałbym zaprosić Was do udziału w krótkiej ankiecie. W trosce o Was i wszystkich klientów sieci sklepów Decathlon, chciałbym ustalić/przybliżyć sobie Wasze preferencje w kwestii dokonywania zakupów i poruszania się po zakładce "Wędkarstwo" na decathlon.pl
W załączniku dołączony jest widok obecnej struktury sportu na stronie, która zostanie zmodyfikowana. Pytanie jak i w jakim kierunku nastąpią zmiany? Bez wątpienia jesteście decyzyjni w tej kwestii !
Ankieta prezentuje dwie wizje nowej odsłony wędkarstwa (jedna z nich jest anglojęzyczna- wierzę, że nie będzie to dla Was problemem). Proszę o oddanie głosu na jeden z widocznych powyżej wzorów, biorąc pod uwagę:
-ergonomię
-przejrzystość
-czytelność
-łatwość w lokalizacji asortymentu
-Wasze nawyki zakupowe (zdaję sobie sprawę, że większość z nas pasjonuje się jedynie spiningiem/castingiem/muchą, dlatego proszę o spojrzenie na przedstawione wyżej podziały z szerszej perspektywy)
etc.
Wasza opinia będzie dla mnie bardzo ważna i na pewno nie pozostanie bez odpowiedzi. Wszelkie sugestie będą bardzo mile widziane.
Ankieta będzie trwała 7 dni, dlatego proszę o zapał i odrobinę atencji
Zdaję sobie sprawę, że najczęściej odwiedzaną obecnie zakładką są "Dobre okazje" Mimo wszystko, chciałbym to zmienić, zaczynając od budowy właściwej struktury sportu na stronie.
Myślę, że po tygodniu, temat jest w stanie nabrać sensownych rumieńców, z których dokonam ekstrakcji. Nie omieszkam podzielić się również podjętą decyzją.
Dziękuję serdecznie wszystkim za oddane głosy i proszę o pełną mobilizację!
Aktualny podział kategorii
Pozdrawiam,
Wojtek
Ankieta - Rozwój działu wędkarskiego na stronie decathlon.pl
#1 OFFLINE
Napisano 09 luty 2014 - 21:23
- Wojtek B. lubi to
#2 OFFLINE
Napisano 09 luty 2014 - 21:29
Wojtek , to nie fair . Jedno zestawienie czarno/białe drugie kolorowe ;p Wiesz jak to jest PRZYKUWAĆ uwagę musi!
#3 OFFLINE
Napisano 09 luty 2014 - 21:33
Każdy stworzył własny podział. Excel jest zawsze taki sam
Głosujmy!
#4 OFFLINE
Napisano 09 luty 2014 - 21:34
Ty dzisiaj miałeś głowę to napisać i zrobić
#5 OFFLINE
Napisano 10 luty 2014 - 13:08
UP
Głosujemy
#6 OFFLINE
Napisano 11 luty 2014 - 13:16
Możemy sobie wybierać a na woblerach i tak będzie napisane "zanęta na sandacza"
#7 OFFLINE
Napisano 11 luty 2014 - 14:48
Możemy sobie wybierać a na woblerach i tak będzie napisane "zanęta na sandacza"
Mariusz, możesz być spokojny Wszystko zostanie uporządkowanie (włącznie z nazewnictwem produktów).
Jeszcze raz proszę o oddawanie głosów. To dla mnie bardzo ważne.
Dziękuję!
#8 OFFLINE
Napisano 11 luty 2014 - 14:54
Mariusz, możesz być spokojny Wszystko zostanie uporządkowanie (włącznie z nazewnictwem produktów).
Jeszcze raz proszę o oddawanie głosów. To dla mnie bardzo ważne.
Dziękuję!
Czekam na to odkąd pracowałem w magazynie decathlonu w 2008r
Użytkownik Pasta edytował ten post 11 luty 2014 - 14:56
#9 OFFLINE
Napisano 11 luty 2014 - 17:03
Mariusz!
Sam czekam na lepszą służbę zdrowia, podwyżkę płac minimalnych itp. ...
E-commerce w polskim Decathlonie działa dopiero od roku. Nie mam wpływu na wszystkie zmiany, we wszystkich aspektach, a na to na co mam wpływ, będę zmieniał i udoskonalał.
Proszę oddaj głos w ankiecie Hejtowanie to też opinia.
#10 OFFLINE
Napisano 11 luty 2014 - 17:09
- Wojtek B. lubi to
#11 OFFLINE
Napisano 12 luty 2014 - 23:41
Panowie
ponad "pińcet"odsłon a raptem 40 głosów,pomóżcie Wojtkowi troszkę
- Wojtek B. lubi to
#12 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 23:44
Panie i Panowie!
Proszę o mobilizację Niech będzie choć setka głosów!
Każdy jest tak samo ważny.
#13 OFFLINE
Napisano 14 luty 2014 - 09:24
Nie każdy zagląda w ten zakątek forum, może ktoś z Twórców zareklamował by go w swoim wątku? Na pewno byłby odzew
#14 OFFLINE
Napisano 15 luty 2014 - 17:39
Up !
Ostatnie 2 dni do oddania głosu!
#15 OFFLINE
Napisano 15 luty 2014 - 17:58
Hehe u mnie w Decathlonie w dziale wedkarskim sa dwie wedki pudełko i kilka badziewnych przynet a wedkarze z mojego miasta liczyli ,ze bedzie lepiej no ale zagłosowałem
#16 OFFLINE
Napisano 15 luty 2014 - 18:01
Hehe u mnie w Decathlonie w dziale wedkarskim sa dwie wedki pudełko i kilka badziewnych przynet a wedkarze z mojego miasta liczyli ,ze bedzie lepiej no ale zagłosowałem
Michał. Ankieta dotyczy jedynie odsłony internetowej wędkarstwa na stronie decathlon.pl
Niestety nie każdy sklep stacjonarny posiada odpowiednią powierzchnię do sprzedaży artykułów wędkarski. W internecie zaś wszystkie chwyty są dozwolone Oczywiście pełna oferta sportu również!
Dziękuję za oddany głos!
W.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rozwój, dział, wędkarski, decathlon, ankieta
Rozwiązane
Sprawy techniczne →
Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl →
Ankieta
GŁOSOWANIE - konkurs "Wygraj wędkę marzeń" - ANKIETANapisany przez Friko , 29 gru 2020 konkurs, ankieta, głosowanie i 1 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Artykuły →
[Artykuł] Multiplikator za 400 zł – dobry start ?Napisany przez Meme , 03 lut 2016 banax, caperlan, złoty karaś i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych