Siedząc sobie kawał drogi od "Korsarza", dzięki fotorelacjom i sprawozdaniom "na żywo", czułem się, jakbym trochę z Wami był. Za co serdecznie dziękuję
8 MARCA - SPOTKANIE FORUMOWICZÓW JERKBAIT.PL
#201 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2014 - 23:06
- Friko lubi to
#202 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2014 - 23:09
Trochę byłeś - woblerowo, w jednym z pudełek.
- Wojtek B. i woblery z Bielska lubią to
#203 ONLINE
Napisano 08 marzec 2014 - 23:19
O. I Remek się pojawił.
i @gumo też-obaj jakby z popiołów.....
Panowie-gratuluję udanego spotkania, a nawet zazdroszczę
- Guzu lubi to
#204 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 06:10
Trochę byłeś - woblerowo, w jednym z pudełek.
Zgadza się, w 'osobistym' pudełku KubyS1. Muszę powiedzieć że jubilerska precyzja woberków z tego pudełeczka robiła wrażenie. Niestety żeby to pokazaç trzebaby warunków studia fotograficznego i dobrego makro a tego siłą rzeczy nie było na spotkaniu. Najprawdziwsza biżuteria.
- joker, @slider@, platynowłosy i 1 inna osoba lubią to
#205 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 08:55
Zgadza się, zresztą mówiłem chłopakom, którzy pokazywali swoje woblerki, że widząc to samo na stronach forum, a na żywe oczy, można się przyjemnie zdziwić.
Zdjęcia jednak nie oddają w pełni urody i zaangażowania plastycznego niektórych przynęt.
- joker i kubaS 1 lubią to
#206 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 10:42
Hmm jakie studio, jakie macro.... jakoś dało radę nawet w prowizorycznych warunkach
Myślę że trzeba będzie zrobić jakąć akcję promującą lurebuilding/rodbuilding
- popper, joker, Dienekes i 2 innych osób lubią to
#207 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 11:51
Gratuluję przede wszystkim tym którzy podjęli się zorganizowania takiego spotkania.Dawno niczego tak nie żałowałem jak tego że nie mogę skorzystać z okazji do poznania tylu ciekawych ludzi.Może następnym razem
Pozdrawiam
- @slider@ lubi to
#208 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 12:29
Hmm jakie studio, jakie macro.... jakoś dało radę nawet w prowizorycznych warunkach
E misiek słabo sie przyjrzales ja jak wzialem takiego jednego mikruska to pierwsze moje pytanie bylo czy Kuba robil go pod szklem powiekszajacym... zareczam Ci ze bez dobrego makro nie oddasz tych wszystkich detali
- kubaS 1 lubi to
#209 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 12:56
Rozmawiałem z Kubą powiedział że wyśle swoje cukierki na sesje, więc nie ma problemu z mojej strony
- Friko, joker i kubaS 1 lubią to
#210 OFFLINE
#211 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 18:53
- Friko lubi to
#212 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 19:51
Dzięki Rudi75! Dzięki misiek116p!
- joker, @slider@ i RUDI75 lubią to
#213 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 20:21
Nareszcie mogę napisać kilka słów.
To były najlepiej zainwestowane pieniądze w podróż autobusem. Impreza świetna. Klimat randkowy z powodu światła ale to pryszcz, mały i jedyny. Tyle świetnych ludzi i wreszcie można było w oczy spojrzeć i pogadać na żywo. Czasu zbrakło dla każdego z kim chciałem spędzić chwilę, więc na następnej imprezie nadrobię.
Ucieszyła mnie liczna grupka budowniczych przynęt. Co prawda tylko kilku z nas miało coś do pokazania, a mimo to było widać, że takie rozmowy z twórcami wzbudzają zainteresowanie. Co jest tylko dowodem na to, że Internet nie zastąpi spotkań na żywo. Może przy kolejnym spotkaniu można by było po prostu rzucić sygnał, żeby przyjeżdżać z tym co się robi.
Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa.
Przy okazji.
Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu.
To jest przykład świetnej współpracy, tak po prostu powinno być. Tworzymy spójne środowisko, gdzie każdy wygrywa.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość spotkania się z wami i do kolejnego!
- Friko, @slider@, Dagon i 4 innych osób lubią to
#214 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 20:21
Użytkownik misiek116p edytował ten post 09 marzec 2014 - 20:30
- kubaS 1 lubi to
#215 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 20:37
Robert bardzo miło było Cię poznać, powymieniać informacje co do budowy naszych przynęt i porozmawiać, tak poprostu, po ludzku!Nareszcie mogę napisać kilka słów.
To były najlepiej zainwestowane pieniądze w podróż autobusem. Impreza świetna. Klimat randkowy z powodu światła ale to pryszcz, mały i jedyny. Tyle świetnych ludzi i wreszcie można było w oczy spojrzeć i pogadać na żywo. Czasu zbrakło dla każdego z kim chciałem spędzić chwilę, więc na następnej imprezie nadrobię.
Ucieszyła mnie liczna grupka budowniczych przynęt. Co prawda tylko kilku z nas miało coś do pokazania, a mimo to było widać, że takie rozmowy z twórcami wzbudzają zainteresowanie. Co jest tylko dowodem na to, że Internet nie zastąpi spotkań na żywo. Może przy kolejnym spotkaniu można by było po prostu rzucić sygnał, żeby przyjeżdżać z tym co się robi.
Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa.
Przy okazji.
Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu.
To jest przykład świetnej współpracy, tak po prostu powinno być. Tworzymy spójne środowisko, gdzie każdy wygrywa.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość spotkania się z wami i do kolejnego!
Dziękuję wszystkim z którymi mogłem porozmawiać, każda rozmowa, każda informacja to nowe doświadczenie
- joker, @slider@ i woblery z Bielska lubią to
#216 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 20:42
Szkoda, że i mnie nie było no, ale cóż może za rok jakieś spotkanie na pomorzu :> ?
#217 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 21:18
Może by tak teraz spotkanie twórców JB?
Woby, kije niech każdy na zywo pochwali sie tym co tworzy ?
- RUDI75 lubi to
#218 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 21:18
Pozdro P
#219 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 21:23
"Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu." - niezamaco
Tak naprawdę, to też zasługa Krzysztofa Z. i bardzo praktycznej koncepcji jego oferty blanków. Kilka serii, w każdej w zasadzie komplet długości od 6'6" do 10' i w wielu wersjach mocy. Np. chcesz 8'? Jest! Jaka moc? 15lb? Jest! Jakie ugięcie? Pełniejsze, bardziej szczytowe, jeszcze bardziej szczytowe, najbardziej? Jest, jest, jest, jest A jak chcesz customa, to też się da i do tego jeszcze wybór kolorów przeogromny!
Na spotkaniu mieliśmy ledwie wycinek całej oferty, ale nawet ten wycinek można było macać (a co? Tyle mi zostało ) wszerz, wzdłuż i ukośnie. Można było (ten wycinek) wyginać niemiłosiernie i wodze fantazji (rodbuildingowej) popuszczać do woli
Radość ma wielka
- joker, TATA MAKSA i kubaS 1 lubią to
#220 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2014 - 21:32
1 - "Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa."
2 - Może by tak teraz spotkanie twórców JB?
Przeczytawszy pkt 1 pomyślałem sobie: i słusznie. To przecież prezentacja jego blanków i kijów. Ja jedynie przytaszczyłem trzy swojego zbrojenia, acz na Krzysztofa blankach.
Następnie jednak pomyślałem sobie ... i zaraz potem przeczytałem wpis @pablo208 - pkt 2
No właśnie. Trzeba coś takiego wykombinować - takie "wędko i przynętoróbcze expo jerkbait.pl"
Sęk w tym, że to chyba musiałaby być naprawdę duża impreza: rodbuilderzy i ich dzieła, lurebuilderzy i ich dzieła, jakieś spotkania, warsztaty, dyskusje. Cholera! Jeszcze Amerykańców zakasujemy
- Friko, joker, @slider@ i 5 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych