Ja system rozwaliłem powiadasz ..., więc oświeć mnie jak można porównać dwie plecionki o różnej średnicy ? Co innego gdyby choćby na tzw. oko były podobne, ale tutaj też ocena totalnie z czapy bo na oko to ...
Zbyt pochopnie wyciagasz wnioski. Kupilem 6 róznych szpulek Sunlinea i w pierwszej kolejnosci porownalem fizyczna grubosc jednej marki i drugiej do ich opisu na opakowaniach. Sunline opisuje pletki inaczej niz Dragon i ten sam opis = ciensza plecionka. Juz to wyzej zostalo ustalone przez wielu uzytkownikow, ze plecionki nie maja srednicy a producenci mierza i podaja na opakowaniu w sumie to nie wiadomo co wiec nie ma tematu.
Co do odczucia zwiezlosci splotu i gladkosci porównalem plecionki, które FIZYCZNIE byly podobnej grubosci.
Podtrzymuje wniosek o przynanie Ci nagrody. Generalnie stwierdziles, ze lowilem czyms grubszym od czegos czym nigdy nie lowilem, czyli od czegos co dla mnie nie istnialo.
Kurcze, ale to by w sumie mialo sens, no bo cos co jest, jest grubsze od tego czego nie ma