Bo pewnie tam gdzie było cieniej maty,było grubiej farby....
Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 lipiec 2014 - 10:54
Bo pewnie tam gdzie było cieniej maty,było grubiej farby....
Nie bylby to pierwszy przypadek, gdzie taka "technika" znalazlaby zastosowanie - widywane u innych renomowanych producentow...
Napisano 14 lipiec 2014 - 12:33
ano... szkoda ,bo do burgunda talona mam wielki sentyment....,a zielone były by do VI+ fajnym kontrastem...
Napisano 14 lipiec 2014 - 12:39
Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu....
1.jpg 49,7 KB 6 Ilość pobrań
Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.
Tomaszek11
Napisano 14 lipiec 2014 - 13:32
Boje się spytać u których. Mam nadzieję tylko, że tej elitki nie zbroiłeś z innych powodów.
Użytkownik krzychun edytował ten post 14 lipiec 2014 - 13:33
Napisano 14 lipiec 2014 - 13:44
Cóż, wątek mocno w innym kierunku skręcił więc i odrobinę moich niemiłych doświadczeń, choć na początku zapowiadało się bardzo przyjemnie. Parę prawie metrówek a potem bez powodu....
Materiału równo, grubo. Winston #10 zbrojony pod spinna. Też pewnie na odpowiedź producenta długo poczekam....i wiem jaka będzie.
Tomaszek11
ze 2 lata wstecz naprawiałem (przezbrajałem złamany element) winstona na blanku za ponad 300$ (w usa) inny element też był w nim uszkodzony.odklejony/poluzowany spigot i wzdłużne pęknięcia poniżej,trochę to ztuningowałem ale nie wiem ile to polatało....(muchówka)
Napisano 14 lipiec 2014 - 14:59
Boje się spytać u których. Mam nadzieję tylko, że tej elitki nie zbroiłeś z innych powodów.
Uszy do gory
St Croix pozostaje jak dotad jedyna firma, ktorej blanku nie zlamalem w warunkach lowiska.
Nie widzialem tez lamanego przy mnie .
Takze
Napisano 12 lipiec 2017 - 06:54
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć opinii o tym blanku Talon Delta D70MF2 pod szczupaka. Przeszukałem forum i nic konkretnego nie znalazłem.
Może ktoś łowi nim i zechce się podzielić swoimi odczuciami.
Pozdrawiam
Napisano 03 sierpień 2017 - 16:54
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych