X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików
Michał... ale simms + sryms jest u nas relatywnie drogi, a tym samym raczej nie dla młodzieży. Dwa młodzież jak sama nazwa wskazuje często wylata ponad poziomy...
Pewnie do młodzieży się już nie zaliczam, acz nadal łatwiej mnie obejść niż przeskoczyć i powiem Ci tak... kup se Pan G3 i basta... nobliwość nobilituje... albo wizyta u krawca w Szkocji. Widziałem na filmach wędkarskich, że tam Panowie lubią takie dłuższe kurtki, może kamizelki też...
od 3 minuty 20 sekundy...
EDIT... a bo bym zapomniał... też se kupiłem G3. Oj jest różnica...
Użytkownik AdasCzeski edytował ten post 17 marzec 2015 - 16:40
Michał... ale simms + sryms jest u nas relatywnie drogi, a tym samym raczej nie dla młodzieży. Dwa młodzież jak sama nazwa wskazuje często wylata ponad poziomy...
Pewnie do młodzieży się już nie zaliczam, acz nadal łatwiej mnie obejść niż przeskoczyć i powiem Ci tak... kup se Pan G3 i basta... nobliwość nobilituje... albo wizyta u krawca w Szkocji. Widziałem na filmach wędkarskich, że tam Panowie lubią takie dłuższe kurtki, może kamizelki też...
od 3 minuty 20 sekundy...
EDIT... a bo bym zapomniał... też se kupiłem G3. Oj jest różnica...
3:57 min tak na ryby to może się ubrać tylko idiota !!
Szkoda tylko że ci "idioci" potrafią zadbać o swój rybostan i w tych idiotycznych spódnicach łowią konkretne ryby, a my w tych wypasionych Simmsach tylko płuczemy przynęty z kurzu Poj....echany świat
A wracając do tematu kamizelek. W zeszłym roku rozpadła mi się kamizelka dragona i postanowiłem używać chlebaka, ma on swoje zalety ale też sporo wad. W tym roku chciałbym wrócić i mam na oku 3 kamizelki:
Witam, miał ktoś do czynienia z taką kamizelką jak Jaxon UJ-FRA? Jakie macie spostrzeżenia na jej temat? Chodzi mi głownie o pakowność, jakie rozmiary pudełek i w jakich ilościach, i wytrzymałość?
pod graff em podpisuje się obiema rękami
juz jakiś casz jest ze mną i wszystko na plus, materiał, zamki, funkcjonalność nawet ten śmieszny uchwyt na wędkę gdy stoję w wodzie przydaje się przy zmianie przynęty
Od pewnego czasu zacząłem zastanawiać się nad zakupem kamizelki gdyż dotychczas nosiłem ze sobą plecak, ale postanowiłem coś zmienić w swoim wędkowaniu tym bardziej, że od tego roku po tym jak spróbowałem wędkarstwa muchowego to chyba wsiąkłem - tak jak raczył to mówić zawsze A. Sikora. I tak chciałbym wybrać coś z tych kamizelek:
1. Fishpond Sagebrush Mesh Vest
2. Airflo Outlander Mesh Vest
W związku z powyższym prosiłbym użytkowników tych modeli jeśli tacy tu są o przedstawienie swoich opinii na temat przedstawionych kamizelek.
Z góry za wszelkie wskazówki dziękuję
Użytkownik novara edytował ten post 27 maj 2015 - 17:44
Hmmm a nie lepiej pokombinować coś z wojskowymi kamizelkami ? Swojego czasu byłą dostępna Brytyjska kamizelka na siatce z bardzo duża ilościa kieszeni i dowolnością ich rozmieszczenia.
Też ją polecam. Przy tej cenie bardzo dobre wykonanie i praktyczność. Jest tylko jedno ale. Wg mnie nadaje się na temp zew. max 20 stopni. W wyższych temp jestem zaraz ugotowany - wszystko zatrzymuje.
U mnie podobnie jak u @5384 śmigana 2 sezony.Ciorana po krzakach,w deszczu i słońcu.
Nie zaważyłem puszczających szwów,pęknięć czy też szwankujących zamków.
Ostatnio zachciało mi się wypadu w 30 st.-efekty (mokra koszulka po 6godz ale do "wykręcenia" było jej daleko.
Używam od kilku sezonów czy na trociach czy pstragach kamizelkę graff, zamki są okey, na niby membranie bratex czy jakoś tak ogólnie nie narzekam mam kilka innych ciuszków tej firmy i sobie chwalę.