Witam, zastanawiam się ostatnio nad zmianą kamizelki bo obecna zaczęła mnie strasznie irytować ... I tak oto znalazłem takie coś:
http://www.fishing-m...735-k18074.html
Spotkał się ktoś już z tym produktem, są w niej od wewnątrz jakieś kieszenie np na dokumenty itp o ogólnie proszę o jakieś opinie po kontakcie ewentualnym użytkowaniu
Użytkuję tą kamizelkę od 2 msc. Sam bym jej pewnie nie kupił,ale dostałem ją od kolegów z pracy
Według mnie bardzo fajna i wygodna.Spokojnie mieszczę w niej 4 podręczne pudełka z przynętami.Całe plecy to w zasadzie wodoszczelny plecak,który można jeszcze rozsunąć tym samym poszerzając go.Spokojnie wejdzie termos,jakaś kanapka i pudełko z mniej używanymi przynętami,ale mogącymi się przydać.Bardzo fajna jest też kieszeń na lewej piersi-wodoszczelna-mieszczę w niej dokumenty i telefon. 3 miejsca na najpotrzebniejsze narzędzia typu peny,nożyczki,szczypce oraz nieduża kieszonka w której ja trzymam kilka paczek przyponów,agrafek.Na prawej piersi paski których dobrze trzymają się okulary oraz miarka no i jakieś miejsce z boku na dodatkową wędkę,ale nie jest to wygodne rozwiązanie.Oryginalny wygląd też jest atutem-raz usłyszałem od przypadkowego gościa że wyglądam jak snajper Minusem z pewnością jest grubawy materiał przez co przy obecnych temperaturach jest dosyć gorąco,ale ja wtedy rozsuwam ją i jest znacznie lepiej. Od środka nie ma żadnych kieszonek. Według mnie bardzo fajna,wygodna i oryginalna.To po krótce tyle