#1541 OFFLINE
Napisano 03 grudzień 2023 - 09:32
Najwyższej klasy blank idealny do dystansowego lowienia, sprawdzi się wszędzie tam.gdzie odległość, precyzja oraz skuteczne zacięcie decydują o sukcesie.
Ten konkretny egzemplarz budowany był pod jeziorowe sandacze łowione z brzegu na dystansach przy pomocy gum oraz woblerow, sprawdzi się również pod plażowe trochę oraz bolenie.
Akcja szybka, wędzisko rzuca pewnie i bezwysilkowo, ciężar rzutowy opisany poprawnie blank posiada lekki zapas.
Prezentowany egzemplarz zbudowany został na rękojeści z korka burnt, uchwyt Fuji TVS oraz komplecie przelotek Fuji Torzite.
#hubrodscustom #hubrods
Wysłane z mojego SM-A346B przy użyciu Tapatalka
- Friko, carlus75, drzejko i 4 innych osób lubią to
#1542 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2023 - 08:28
Sumowy zestaw obowiązkowy
Taka G66 23kg zbudowane pod sumowego verta oraz Taka G75 16kg pod trolling oraz łowienie z ręki.
Blanki to sumowe klasyki, sprawdzone na wodach Polski, Hiszpanii oraz Włoch, mają na swoim koncie ryby 250+.
Prezentowane egzemplarze ubrane zostały w osprzęt Fuji, rękojeści z pianki EVA Matagi, całość utrzymana w kolorystyce Black & Gold
#hubrods
#hubrodscustom
#catfishrod #xzoga
- Friko, gaweł, carlus75 i 3 innych osób lubią to
#1543 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2023 - 09:01
- Friko lubi to
#1544 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2023 - 08:25
Na pierwszy rzut oka, wędka prezentuje się delikatnie, smukły, mało zbieżny blank, o charakterystycznej skręconej strukturze. Biorąc blank do ręki, wiemy że nie jest to delikatna okoniówka, a kawał mocnego blanku. Świetna propozycja pod szczupakowo-sandaczowy uniwersał na łódkę, delkatny szybki szczyt oraz kapitalne ugięcie, wędka wydaje się giąć bez końca, moc drzemiąca w tym blanku pozwoli na skuteczną walkę z każdym szczupakiem.
Wędka nosi bardzo szeroki zakres przynęt dołem spokojnie ogarnie lotne wabiki o wadze od 10g, po drodze wszelkie kombinacje ołowiano-gumowe do 40-45g łącznie pod sandacza, pod szczupaka ogarnie 50-60g.
Prezentowany egzemplarz ubrany został w rekojesc na uchwycie Fuji TVS, grioy carbonowe oraz komplet przelotek Fuji Sic Slim, omotkinoraz aluminium w kolorze metallic blue.
#hubrods #hubrodscustom
#xzoga
#xzogafishing
- Friko, sieko, carlus75 i 4 innych osób lubią to
#1545 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2023 - 09:04
#1546 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2023 - 11:24
Ta robiłem samzajebiście ta koszulka wyszla na nakretce, sam robiles czy mozna gdzies dostac taka gotowa tulejke?
Można dostać coś w tym stylu, ale trzeba delikatnie zmodyfikowac
- Friko lubi to
#1547 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2024 - 19:23
Świetna propozycja do lowienia, pstrągów, kleni, jazi i okonk na niewielkie przynęty. Blank szybki i czuły, dynamiczny z pięknym progresywnym ugięciem.
Bardzo fajnie obsłuży jigi, a także nieduże woblery 2-5cm, obrotówki 0-2 czy niewielkie wahadełka.
Prezentowany egzemplarz ubrany został w komplet przelotek Fuji Sic Slim, rękojeść z korka burl, oraz uchwyt Fuji Dps z zabudowaną nakrętką kdps.
Całość utrzymana w klasycznym klimacie, omotka burgund że srebrnym tipeten, dodatki aluminiowe również srebrne.
#hubrodscustom
#hubrods #lamiglas #customrods
- Friko, carlus75, drzejko i 2 innych osób lubią to
#1548 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2024 - 19:30
- Umbra lubi to
#1549 OFFLINE
Napisano 02 luty 2024 - 19:31
Blank stworzony pod twarde wabiki, blaszka obrotowa 0-2, wkblerki od 2cm baryłek po 7-8 cm minnow, cykady, wirujące ogonki i wahadełka.
Blank świetnie podaje przynęty z podanego zakresu, pozwala na pewny I bezpieczny hol zaciętej ryby, sprawdzi się podczas polowania na klenie, jazie, brzany oraz bolenie na lekko.
Prezentowany egzemplarz dostał klasowe ubranie w postaci pełnej rękojeści z korka burl natural, aluminiowego uchwytu kolowrotka z insertem oraz dodatkami ze stabilizowanego drewna kolorze koralowym. Uzupełnienie stanowią przelotki Fuji Torzite, omotka w kolorze buegundowym ,e srebrnym tipetem.
#hubrodscustom #hubrods #customrods #fujitackle
- Friko, popper, Pumba i 6 innych osób lubią to
#1550 OFFLINE
Napisano 03 luty 2024 - 08:52
#1551 OFFLINE
Napisano 03 luty 2024 - 10:54
To akurat jedwab, z tego co pamiętam, znajdę szpulke to dam znacTen burgund to od kogo? Silk czy Nylon. Jego kolor ślicznie „siada” na blanku.
#1552 OFFLINE
Napisano 03 luty 2024 - 20:52
Dzięki za wyjaśnienie.
#1553 OFFLINE
Napisano 05 luty 2024 - 23:06
Blank stworzony pod twarde wabiki, blaszka obrotowa 0-2, wkblerki od 2cm baryłek po 7-8 cm minnow, cykady, wirujące ogonki i wahadełka.
Blank świetnie podaje przynęty z podanego zakresu, pozwala na pewny I bezpieczny hol zaciętej ryby, sprawdzi się podczas polowania na klenie, jazie, brzany oraz bolenie na lekko.
Prezentowany egzemplarz ubrany został w rekojesc dzieloną z korka burnt oraz aluminiowego uchwytu kolowrotka z insertem drewnianym. Uzupełnienie stanowią przelotki ATC Tytanium, omotka w kolorze burgundowym oraz czarne aluminium.
#hubrodscustom #hubrods #customrods
- Friko, Pumba, carlus75 i 6 innych osób lubią to
#1554 OFFLINE
Napisano 10 luty 2024 - 08:19
Bardzo ciekawa propozycja pod dłuższa okoniowke, idealna pod średnie przynęty na główkach w podanym przez producenta zakresie wagowym, sprawdzi się bardzo dobrze pod dropsa.
Testowałem go również z powodzeniem jako kijek pstragowy, dawal rade że średnimi woblerami i blaszkami.
Prezentowany egzemplarz ubrany został w pełną rękojeść z korka burnt, że wstawkami z burla, do tego, aluminiowy uchwyt z drewnianym insertem oraz komplet przelotek ATC Tornado.
#hubrodscustom
#hubrods #customrods #perchfishing #qualiablanks
- carlus75, drzejko i trout master lubią to
#1555 OFFLINE
Napisano 13 luty 2024 - 05:24
Blank stworzony do twardych przynęt oraz wszelkiej maści spławiania jigow, ten konkretny egzemplarz łowi u twórcy Koguty I Jigi Niedzielskiego i ma na swoim koncie piękne pstrągi.
Blank działa świetnie w podanym zakresie wagowym , akcja szybka z pięknym głębokim ugięciem, dzięki czemu świetnie trzyma rybę.
Prezentowany egzemplarz ubrany został w pełną rękojeść z korka burnt, uchwyt Fuji TVS oraz komplet przelotek ATC Tytanium.
#hubrods #hubrodscustom #fishingart
- carlus75, drzejko i Del Toro lubią to
#1556 OFFLINE
Napisano 15 luty 2024 - 22:44
Ten konkretny egzemplarz zbudowany zostalnpod łowienie z belly boat, blankn i uchwyt lakierowane na biało, (niezawodny kolega @filser) do tego węglowe gripy w kolorze czarno-białym, czarne aluminium i komplet przelotek SeaGuide w czarnej ramce, blank zbrojony spiralnie.
#hubrodscustom #hubrods #customrods #qualiablanks
#1557 OFFLINE
Napisano 16 luty 2024 - 00:21
Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka
- strary i guciolucky lubią to
#1558 ONLINE
Napisano 16 luty 2024 - 01:30
10zl za sztuke?
#1559 OFFLINE
Napisano 16 luty 2024 - 09:48
10zl za sztuke?
Na ogólnych zasadach. Płatne od litery (wulgaryzmy +50%), gwiazdki za darmo.
- psd27 lubi to
#1560 OFFLINE
Napisano 16 luty 2024 - 09:53
Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski, autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||