iREK Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 witam,bardzo potrzebuję polskiej instrukcji do w/w silnika w formie elektronicznej lub kopii papierowej. Może któryś z Użytkowników portalu posiada i mógłby podesłać kopię lub oryginał do skopiowania?Bardzo proszę o info na priv, postaram odwdzięczyć się jakimś wędkarskim prezentem (do uzgodnienia)pozdrawiamiREK
iREK Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 nikt nie ma? prośba nadal gorąca i aktualna...
FISH Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 W nowym endurze minn koty instrukcji nie miałem,teraz mam używanego maxxuma55 i też nie mam.Szukasz czegoś konkternego czy lektury na wieczór?
iREK Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 nie mam żadnego doświadczenia w tej sprawie, a mam taki zwyczaj że najpierw czytam instrukcję a potem uruchamiam. Jeżeli nie masz nic przeciwko to odezwę się na priv jeżeli będę miał jakieś wątpliwości.Dzięki za odzew
iREK Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 silnik dotarł, rzeczywiście obawy na wyrost. Wygląda na to że nie będzie problemów - tak więc dzięki - prośba nieaktualna
Abborre Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Witam,Zamierzam kupić któryś z silników Minn Kota do takiej łódki http://hugesmarina.auderis.se/visa_bat.aspx?ModellID=37& Varumarke=RydsKtóry model byście polecili?Będę pływał tym po jeziorach (nie większych niż typ 25km2)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi