Mogą być fikuśne kształty, skórka na dole, na górze, kotwiczka na dole lub na górze. Chciałbym pospławiać i zobaczyć czy będą reagować.
Dobra, 18 maja może uda mi się zjechać na weekend do domu to postaram się coś stworzyć
Twoje kiełże mają zaszczyt leżeć obok moich boleniowek w pudełku. Świetnie są, tak na sucho...jako twórca bardzo cenię dbałość o oczka stelaża, widać , że przy zakładaniu kolejnych warstw lakieru, pozbywałes się nadlewek
Tego się nie spodziewałem, byłem pewny, że będą noszone zawinięte w starą gazetę, w reklamówce z biedronki A dziękuję, nadlewki na dupce niezwykle mierzwią mnie w oczy, więc przy każdej warstwie starannie je usuwam. Dawniej robiłem to drucikiem, ale teraz odkładam kiełża na 3 minuty żeby lakier swobonie spłynął, jak tworzy się kropla na duce to biorę go szczypcami i delikatnie dotykam kartki leżącej na stole. Kropla w czasie kontaktu z kartką przeskakuje na nią w całości i kiełżyk może cieszyć się czystą dupką
Twoje kiełże mają zaszczyt leżeć obok moich boleniowek w pudełku. Świetnie są, tak na sucho...jako twórca bardzo cenię dbałość o oczka stelaża, widać , że przy zakładaniu kolejnych warstw lakieru, pozbywałes się nadlewek
Tego się nie spodziewałem, myślałem, że będą noszone zawinięte w gazetę w reklamówce z biedronki
Edit: dodam jeszcze zdjęcie żeby początek nowej strony wątku nie był taki łysy
Użytkownik Pride edytował ten post 09 maj 2018 - 17:36