Sprzęty do podbierania ryb
#21 OFFLINE
Napisano 17 wrzesień 2008 - 10:53
Czapki z glow.
Swoja droga - im wieksza lodka tym wiekszy... nieporzadek
620 ....
Guzu
#22 OFFLINE
#23 ONLINE
Napisano 06 marzec 2011 - 18:38
Cena też akceptowalna. Szkoda tylko, że tak daleko...
#24 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2011 - 22:23
też przeglądałem ich ofertę bo poszukuję fajnego podbieraka z możliwoscią przedłużenia do muchowania przy stromych brzegach, ciekawe jak z trwałoscią tych silikonowych siatek moze ktoś z forumowiczów używa?
#25 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 02:01
https://www.youtube....HDXafn1hwODibRw
Wiem, ze forum glownie o przynetach sztucznych, ale jakos mi sie wydaje, ze nie wszyscy sa "fundamentalnymi fanatykami" a juz na pewno nie wszyscy widzieli taki patencik (John Robert deep throat disgorger w komplecie z kotwiczkami "semi barbless" fox'a) Szczupaczek na filmie odplywa w dobrej formie (byl na wedce moze w sumie z 2 minuty od chwili brania na "trupka")mimo kotwiczki w gardle (ledwo bylo widac oczko). A ze juz nie raz slyszalem "tak zezarl, ze musielismy zabic" albo widzialem szczupaki z gardlem wystajacym z paszczy lezace na brzegu bo ktos nie mial pojecia co robi albo zalezalo mu bardziej na kilku cm drutu i kotwiczkach niz na zdrowej rybie to postanowilem sie podzielic.
#26 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 07:46
#27 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 08:00
Jeśli trafiłem w internecie na właściwego Johna Robertsa, to nie raz na forum przewijał się wątek wyczepiania "zażartej przynęty". Przy okazji, można do tego też użyć zwykłego wyczepiacza pistoletowego...
#28 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 11:33
Powinno banglac teraz. musialem grzebac w ustawieniach filmu chyba z 5 minut.
#29 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 13:06
Nawiązując do tematu. Jakie w waszej opinii są najlepsze szczypce / wyczepiacze do wyciągania kotwic. Aktualnie posługuję się standardowymi szczypcami (około 25cm), natomiast zastanawiam się nad dokupieniem wyczepiacza pistoletowego - czy warto inwestować w takie narzędzie?
#30 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 13:10
Nawiązując do tematu. Jakie w waszej opinii są najlepsze szczypce / wyczepiacze do wyciągania kotwic. Aktualnie posługuję się standardowymi szczypcami (około 25cm), natomiast zastanawiam się nad dokupieniem wyczepiacza pistoletowego - czy warto inwestować w takie narzędzie?
W dobrym guście jest najpierw zapoznać się z artykułami C&R, a potem zastanowić się czy warto zadawać takie pytania tym bardziej na tym forum ze względów ideologicznych
#31 OFFLINE
Napisano 27 październik 2014 - 13:47
W dobrym guście jest najpierw zapoznać się z artykułami C&R, a potem zastanowić się czy warto zadawać takie pytania tym bardziej na tym forum ze względów ideologicznych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych