Tak a przede wszystkim konstruktor bardzo dobry.
Czy bardzo dobry to bym sie nie odważył napisać - bo nie gryzłem z pewnością utalentowany i to bardzo.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 31 grudzień 2014 - 17:05
Tak a przede wszystkim konstruktor bardzo dobry.
Czy bardzo dobry to bym sie nie odważył napisać - bo nie gryzłem z pewnością utalentowany i to bardzo.
Napisano 01 styczeń 2015 - 21:24
Oj, słodzicie mi Panowie na ten nowy rok. Ale dobrze dobrze, więcej ma człowiek potem wiary w siebie
A tu dorzucam jeszcze dwa zdjęcia. Pomalować już bym to chciał, ale inne zadania są teraz na głowie.
Napisano 01 styczeń 2015 - 23:16
I tak człowiek dłubie i dłubie, rzeźbi i rzeźbi i na koniec urywa
Z drugiego brzegu słychać AAA Ale urwał Ale to było dobre
Napisano 01 styczeń 2015 - 23:21
Gdyby to był jedyny egzemplarz, to bym go nawet do wanny nie wrzucił
Napisano 01 styczeń 2015 - 23:29
Co Ty w wannie trzymasz?
Napisano 26 styczeń 2015 - 15:50
Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali.
Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.
Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań.
Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość rany
Napisano 26 styczeń 2015 - 15:56
glebokie rany zawsze lepiej podlozyc hirurgowi pod igle, kilka szwow i taka rana goi sie stanowczo szybciej
Napisano 26 styczeń 2015 - 16:02
Na szczęście nie jest tak źle i szwy nie są konieczne. Rana dosyć szybko się zabliźniła i moim zdaniem kwestia 2-3 dni kiedy nie będzie trzeba się już martwić ewentualnym jej naruszeniem
Napisano 26 styczeń 2015 - 16:55
Powrotu do zdrowia
Napisano 26 styczeń 2015 - 16:55
Napisano 26 styczeń 2015 - 18:32
Aua....
Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają
Wracaj szybko do zdrowia.
Napisano 26 styczeń 2015 - 19:29
Jeśli jerki będą w sprzedaży to proszę o informację. Bardzo fajne
Napisano 26 styczeń 2015 - 19:35
Ah, właśnie robiłem ostatnią poprawkę modelu przed włożeniem w formę i pech chciał, że na własnej skórze poczułem ostre zimno olfowskiej stali.
Najbardziej boli świadomość uziemienia i przestój w pracy. Bo jedną ręką niestety nic nie zwojuje.
Na szczęście nawet głębsze rany wykonane takim skalpelem goją się dosyć szybko i bez powikłań.
Dzisiaj dam sobie już spokój, ale jutro usztywnię część dłoni i dokończę kilka pilnych rzeczy. I na przyszłość uzupełnię apteczke o środek na natychmiastową krzepliwość rany
Na rany polecam propolis, nie ma nic lepszego
Pozdrawiam!
Napisano 26 styczeń 2015 - 19:49
Dominiku, odsapnij nieco od tego ciągłego majstrowania i wykuruj prawicę w 100% Robota nie zająć, a zdrowie rzecz najważniejsza.
Starałem się nic nie robić, naprawdę się starałem, ale.. gryzło mnie sumienie i dokończyłem formę.
Aua....
Coś do oka może wpaść, ołów sam w sobie niebezpieczny, nożykiem łatwo poważną krzywdę sobie zrobić, później nad wodą to wiadomo - mróz albo deszcz i wiatr, ciężkie to nasze życie. Ale ktoś to musi robić, choć szkodliwego nie wypłacają
Wracaj szybko do zdrowia.
Dzięki Janusz. I masz rację - trzeba uważać. Same pyły mogą już nieźle nabroić na przestrzeni kilku miesięcy. Więc zamiast zastanawiać się tylko nad zwiększeniem komfortu pracy, to warto też pomyśleć nad większym bezpieczeństwem.
Jeśli jerki będą w sprzedaży to proszę o informację. Bardzo fajne
Dzięki wielkie! Odezwę się jak będzie wszystko dopięte na ostatni guzik
Na rany polecam propolis, nie ma nic lepszego
Pozdrawiam!
Super! Omijała mnie wcześniej ta wiedza. Dopisuję niezwłocznie do apteczkowej listy
Napisano 26 styczeń 2015 - 19:53
Zdrówka Dominik
A co Ty jaki zakochany,że łapke wsadził nie tamdzie trzeba
Napisano 26 styczeń 2015 - 20:38
Dzięki Marcin Cóż ostrze zjechało i swoje zrobiło. Ale to i tak niezły wynik, bo dobry rok nie miałem żadnego znacznego skaleczenia a z nożem spędzam już więcej czasu niż z niewiastami
Napisano 26 styczeń 2015 - 22:56
Normalny człowiek jak widzi fajną kobitę, to rzuca nóż i leci.
A u nas, panie, widzi człowiek fajny nożyk i...
Napisano 26 styczeń 2015 - 22:59
...się chlasta
Napisano 26 styczeń 2015 - 23:22
...się chlasta
...bo kobita miała dość
Napisano 31 styczeń 2015 - 14:48
Jerki rewelacja, jak będzie coś gotowego proszę o informację - chętnie przygarnę na testy
Pozdrawiam,
malcz
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych