Natrysk ma swoje plusy i ciężko z tym walczyć. Chociażby te żywe kolory z przejściami tonalnymi.
Świetnie opanowałeś areo, masz ogromne możliwości.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 lipiec 2014 - 16:50
Natrysk ma swoje plusy i ciężko z tym walczyć. Chociażby te żywe kolory z przejściami tonalnymi.
Świetnie opanowałeś areo, masz ogromne możliwości.
Napisano 08 lipiec 2014 - 17:53
Napisano 08 lipiec 2014 - 21:45
Napisano 08 lipiec 2014 - 22:02
Chyba też mi się najbardziej podoba. Taka słodka landrynka wyszła
Napisano 09 lipiec 2014 - 17:23
Pytań o jerka w mniejszej rozmiarowo wersji coraz więcej i chyba dłużej już tego odwlekać nie mogę. Więc zrobiłem już szablon pod 7-8 centymetrowego szczawia. I jest taki maciupci Ale okej, zobaczymy co uda się zrobić. Tego czego się obawiam najbardziej, to to czy poradzę sobie z tak małą łuską i czy uda się przenieść tę samą pracę.
Napisano 09 lipiec 2014 - 18:06
Piękne są o ten orange - zaje....y.
Napisano 10 lipiec 2014 - 09:26
Super wykonanie. Talent plus dobre pomysły i widzimy co z tego wychodzi Piękności.
Napisano 11 lipiec 2014 - 09:26
Cześć Panowie,
Znajdzie się w naszym gronie pstrągowy wyjadacz, który ma możliwość testów w najbliższych kilkunastu dniach? Potrzebuję także małych konsultacji
Napisano 11 lipiec 2014 - 16:04
Napisano 11 lipiec 2014 - 19:46
Z przyjemnością poczekam na efekty tych konsultacji- tzn . nowe wobki z twojej ''stajni" .
Napisano 12 lipiec 2014 - 10:25
chylę czoła piękne przynęty
Napisano 12 lipiec 2014 - 13:05
Z przyjemnością poczekam na efekty tych konsultacji- tzn . nowe wobki z twojej ''stajni" .
Myślę, że co i rusz będzie coraz lepiej i ciekawiej.
Co prawda średnio chodzę spać o 3, bo w nocy mogę się odpowiednio skupić. I nie powiem, 70% jerka w mniejszym rozmiarze jest gotowe, co mnie samego dziwi, bo zacząłem go 2-3 dni temu? I wygląda naprawdę świetnie, bałem się tak małej łuski, ale niepotrzebnie. Więc w przyszłym tygodniu powinny być już całkowicie gotowy.
Napisano 12 lipiec 2014 - 15:50
To dobrze , że tak sprawnie idzie bo mam zamiar je wypróbować przed wrześniem.
Napisano 12 lipiec 2014 - 15:57
Jeśli nie śpisz z powodu swojej pasji, to jesteś na najlepszej drodze do szybkiego rozwoju.
Napisano 12 lipiec 2014 - 18:13
To dobrze , że tak sprawnie idzie bo mam zamiar je wypróbować przed wrześniem.
Na pewno się uda Skończyłem już łuskę, jutro pewnie forma.
Jeśli nie śpisz z powodu swojej pasji, to jesteś na najlepszej drodze do szybkiego rozwoju.
W dodatku słucham audiobooków podczas pracy. I tak się pochwalę, że przez ostatnie 3 miesiące przerobiłem 11 książek, aktualnie słucham Lema. Polecam każdemu kto ma zajęte ręce, brak czasu a wolne uszy.
Użytkownik Zelldo edytował ten post 12 lipiec 2014 - 18:16
Napisano 12 lipiec 2014 - 18:16
Nooo, raz tak przy słuchaniu Wiedźmina dojechałem z Ochoty na Olszynkę Grochowską na jakąś zapomnianą przez Boga i Gronkiewiczową pętlę ZTM. Zasłuchałem się trochę
Napisano 12 lipiec 2014 - 19:22
To tak jak z dobrą muzą , jechać autostradą i słuchać ZZ Top .
Napisano 12 lipiec 2014 - 19:30
Na pewno się uda Skończyłem już łuskę, jutro pewnie forma.
... aktualnie słucham Lema. Polecam każdemu kto ma zajęte ręce, brak czasu a wolne uszy.
Wolę czytać co prawda, ale jak wyjścia nie ma... , a Lema to czytać, słuchać i oglądać nawet.
Dobra lektura z ciekawą motywacją pod przyszłe, fantazyjne malowanie.
Napisano 12 lipiec 2014 - 20:48
Mam podobnie, wolę czytać. Kiedy więcej podróżowałem samochodem audiobooki chodziły na okrągło. Ostatnio był Steven Jobs. Najpierw papier potem odsłuch. Polecam.
Napisano 12 lipiec 2014 - 21:29
Wpadła mi w ręce wersja "Niezwyciężonego" z obsadą Krystyny Czubówny, Olbrychskiego, Komasa.. naprawdę świetna rzecz, w połączeniu z klimatyczną muzyką - kompletnie inny świat. Jobsa też mam zamiar wysłuchać w tym miesiącu. Jak na razie przeplatam sobie trochę klasyków, czy to Orwella czy to właśnie Lema Wiedźmin też świetny, przeczytałem 3 tomy i szukam czas na kolejne.
Wolę czytać co prawda, ale jak wyjścia nie ma... , a Lema to czytać, słuchać i oglądać nawet.
Dobra lektura z ciekawą motywacją pod przyszłe, fantazyjne malowanie.
Oj, widzę tutaj jakieś ciemne fiolety poprzecinane jaśniejszym podkładem. Może coś wymyślę Kończę tego jerka i jestem nim lekko zauroczony. Fajny szkrab będzie, pasiaki i szczupłe mogą polubić. W poniedziałek pewnie wrzucę jakieś zdjęcia. Powinien mieć około 17-20 gramów
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych