#41 OFFLINE
Napisano 02 październik 2020 - 05:08
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
- S.N. lubi to
#42 OFFLINE
Napisano 02 październik 2020 - 05:56
Wędka będzie w wersji cast. Ten solid od qualia blanks nie zapracuje tak jak auriga podczas wyrzutu co wyczytałem z opinii ... Już lepszy będzie kraag elite. Gdyby koszt blanków, o których piszę był powiedzmy w granicach około 300 zł. to bym nie pytał tylko zamawiał i ciął, ale to koszty razy dwa i życzyłbym dobie dokonać dobrego wyboru.
#43 OFFLINE
Napisano 02 październik 2020 - 06:00
No właśnie qualia sporo tańsza... Każdego solida można jeszcze samemu "podszlifować " pod siebie. To na plus. Mam qualie 601ML co prawda w spinie i rzuca fajnie... Na plus szerokie spektrum obsługiwanych gramatur i moc przy nickiem relatywnie c.w.Wędka będzie w wersji cast. Ten solid od qualia blanks nie zapracuje tak jak auriga podczas wyrzutu co wyczytałem z opinii ... Już lepszy będzie kraag elite. Gdyby koszt blanków, o których piszę był powiedzmy w granicach około 300 zł. to bym nie pytał tylko zamawiał i ciął, ale to koszty razy dwa i życzyłbym dobie dokonać dobrego wyboru.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
#44 OFFLINE
Napisano 02 październik 2020 - 06:41
Solida Qualii oprócz cięcia można przeszlifować, zmienisz mu charakterystykę i będzie "prawie jak Auriga".
Co do chlastania Aurigi jak naprawdę wiesz, że blank ze znacznie osłabionym dołem jest Ci potrzebny to chlastaj. Przy stosunkowo małej zbieżności Aurigi "mi się" że możesz dostać w efekcie cielęcy ogon.
Ale jest ryzyko jest zabawa. Aby było taniej Może SUB 581 przycięty subtelnie z góry a mniej subtelnie z dołu i przeszlifowany w dole.
- S.N. lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, blank, matagi
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych