Jakież to smutne co jedna i druga strona pisze w tym temacie.
Szanuję Was prawdziwych kibiców i podziwiam Waszą wierność tej dyscyplinie ... równocześnie dziękuję Bogu, że mam ją w głębokim poważaniu.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 28 kwiecień 2019 - 18:21
Szanuję Was prawdziwych kibiców i podziwiam Waszą wierność tej dyscyplinie ... równocześnie dziękuję Bogu, że mam ją w głębokim poważaniu.
Napisano 28 kwiecień 2019 - 20:33
Napisano 28 kwiecień 2019 - 20:44
Napisano 28 kwiecień 2019 - 20:45
BOB, on 28 Apr 2019 - 17:21, said:
ale po co tu wchodzisz???buda i tyle w temacie
Napisano 28 kwiecień 2019 - 21:12
Krzysztof Jeżyna, on 28 Apr 2019 - 19:44, said:
Szkoda ze tak mało kibiców Legii się udziela a tak wielu reszty drużyn w tym temacie.
Powiem wam jak było przy pierwszej sytuacji. Dokonałem analizy video i analizy przepisów. Sobiech popełnił błąd kroków!
I to jest prawidłowa interpretacja przepisów. Tego się trzymajmy.
Napisano 28 kwiecień 2019 - 21:19
Napisano 29 kwiecień 2019 - 00:01
Napisano 29 kwiecień 2019 - 08:30
Pinciu, on 28 Apr 2019 - 19:33, said:
Ręka to ręka nie ważne, że w narożniku nie ważne, że nie było strzału na bramkę nie ważne, że piłka spadła od tyłu na rękę piłkarza nie ważne, że jej nie widział,reka to ręka.
By było jasne- kibicowałem gdańszczanom. Kibicem Legii nie jestem i nie będę (mają zgodę z Zagłębiem, a ja pochodzę z Bytomia ). Natomiast- karnych nie było i tyle. "Ręka to ręka" obowiązuje tylko wśród niektórych komentatorów piłkarskich.
Napisano 29 kwiecień 2019 - 09:27
BOB, on 28 Apr 2019 - 17:21, said:
Nie mam nic do Ciebie, ale wchodzisz do tak wielu tematów i często swoimi niemerytorycznymi wpisami powodujesz, że dany wątek rozmywa się i traci myśl przewodnią. Np. ten temat, czy temat "Finlandia", w tym drugim naprawdę nie interesuje mnie jak spakowałeś wędki, widząc, że są nowe wpisy wolał bym poczytać o tym, czego temat dotyczy.
A to, co Ty poważasz a czego nie { i dzięki komu}, mam... w głębokim poważaniu. W tym przypadku mogłeś milczeć, a tak, że użyję "spolerowanego" języka, wyszło z Twojej strony nieelegancko i hierarchicznie. Jesteś wyżej na drabinie?
Przechodząc do sedna: moim zdaniem dwa karne ewidentne. Niektórzy koledzy każą poczytać przepisy, lecz nie w przepisach problem, a w sposobie ich interpretacji przez sędziów w meczach Legii. Wrócę na chwilę do niedawnego spotkania Legii z Cracowią w Warszawie. Karny dla stołecznej drużyny bezdyskusyjny, natomiast proszę obejrzeć sobie sytuację w narożniku boiska, i za co został podyktowany rzekomy rzut wolny po którym zostało pokazane "wapno". I z tego samego meczu obejrzeć sobie rękę zawodnika Legii w polu karnym z drugiej połowy meczu. W tak ewidentnej sytuacji sędzia nie pofatygował się nawet, aby podbiec do "telewizorni"...
Jako bezstronny kibic uważam, że na dzień dzisiejszy najlepszą piłkę gra Piast Gliwice i temu zespołowi życzę "majstra".
Napisano 29 kwiecień 2019 - 12:01
Napisano 29 kwiecień 2019 - 13:05
Napisano 29 kwiecień 2019 - 15:09
havy, on 28 Apr 2019 - 23:01, said:
Stanowisko przewodniczącego sędziów https://sport.onet.p...omatic&srcc=ucs
Chyba wszystko jasne..
Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Zbigniew Boniek był gościem Romana Kołtonia na kanale "Prawda Futbolu". Głównym tematem rozmowy był mecz Lechia Gdańsk - Legia Warszawa, a szczególnie kontrowersyjna sytuacja z początku spotkania, kiedy sędzia Daniel Stefański podyktował najpierw rzut karny dla gospodarzy, ale po konsultacji VAR zmienił decyzję. - Sędzia popełnił błąd - mówił Boniek.
Zibi może nie zna się na piłce
Ale jeszcze parę kolejek oby bez kontrowersyjnych sytuacji czy też meczy.
Napisano 29 kwiecień 2019 - 19:00
Chyba jest różnica między "ręką" a "zagraniem ręką". Ekspertem żadnym nie jestem, w obu przypadkach była "ręka", "zagrania ręką" nie było, bo być nie mogło, obaj się ręką w momencie odbicia piłki ręką podpierali, więc ruchu żadnego tą ręką nie wykonywali. Natomiast inna sprawa, jak to w danej chwili sędziowie interpretują, sami narobili bałaganu co i tusz te interpretacje zmieniają, a wkrótce, chyba 0d czerwca czy lipca ma być kolejna interpretacja - ręka będzie, jeśli będzie powyżej linii barku, czy jakoś tak. Tylko ciekawe, gdzie np taki Remy miał linię barku leżąc ?
Napisano 29 kwiecień 2019 - 20:05
Nie ma co bić piany.Legia wygrała kluczowe spotkanie w drodze po tytuł/aczkolwiek dopóki piłka w grze... /
W czwartek finał Pucharu Polski i oby nie było kontrowersji
Napisano 02 maj 2019 - 20:08
Się wygrało Puchar Polski .Legi życzę walki z Piastem/oczywiście bez kontrowersji czy też płaceniu kasy za konfidencję/i uczciwego zwycięstwa.
Napisano 04 maj 2019 - 22:04
Napisano 04 maj 2019 - 22:16
Trener Cracovi nie lubi Legii, oj nie lubi za karnego z kapelusza jak był trenerem Jagi. Myślę że Lechia wygra w Krakowie.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych