Super ! Teraz dla siebie zacznij kręcić a ja przy okazji dziękuję za wkręcenie mnie w ten dział pasji
#81 OFFLINE
Napisano 11 luty 2015 - 12:17
- Del Toro i madmatt lubią to
#82 OFFLINE
Napisano 11 luty 2015 - 12:21
Super ! Teraz dla siebie zacznij kręcić a ja przy okazji dziękuję za wkręcenie mnie w ten dział pasji
Nie mow Matt ze tez zaczynasz?
#83 OFFLINE
Napisano 11 luty 2015 - 12:27
Nie mow Matt ze tez zaczynasz?
na razie muszę naprawic sobie kijka bo zepsułem .... maszyneria już leci do mnie i zaczynam
- Del Toro i madmatt lubią to
#84 OFFLINE
Napisano 10 październik 2015 - 17:39
Zazdroszcze Kolegom, ktorzy wstawiaja zdjecia tylko i wylacznie gotowych wedek; ja nie potrafie sie powstrzymac - kilka fotek z klejenia MHX 842-2, wedeczki, ktora buduje dla mojej lepszej polowy
Minima TiGold
i dedykowany kolowrotek
oraz niespodzianka
- gulf, Del Toro, bertold12 i 2 innych osób lubią to
#85 OFFLINE
Napisano 10 październik 2015 - 18:50
Świetne
Niebieskooka blondynka? Jak wkomponujesz piórka?
#86 OFFLINE
Napisano 10 październik 2015 - 18:55
Cool, wszystkie komponenty w Matagi kupowales, ratan tez, czy gdzies indziej?
#87 OFFLINE
Napisano 10 październik 2015 - 19:48
Zielonooka, drobna brunetka
Rattan z Rodmasu (gleboki uklon w strone pracowni, bo na podstawie fotki uchwytu i mojego widzimisie, wykonali swietny kawalek komponentu, zarowno kolorystyczne jak i rozmiarowo). Jak bede skladal wedke dla corki, to wiem gdzie uderzyc po rattan w kolorze rozowym
Uchwyt z mudhole, przelotki z rodringsandthings.. skrzydla sojki z jakiegos sklepu dla muchozoli (bez urazy ), fishtec, czy jakos tak.
Piorka poloze na colour preserverze, przeczesze sztywnym pedzelkiem, na to lakier; byc moze omotka, zeby przytrzymac w miejscu.. zobaczymy, gdzie mnie estetyka poniesie
Dupka Matagi z Rodhouse.fr ale do nastepnego projektu (M1 SP962XUL-rowniez Rodmas), mysle, ze bedzie tego Matagi wiecej; pasuje idealnie i wyglada naprawde dobrze
Nie, nie bylo lokowania produktu
Użytkownik madmatt edytował ten post 10 październik 2015 - 19:53
- malinabar i Del Toro lubią to
#88 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 09:28
- madmatt i Paavo lubią to
#89 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 11:51
Mateusz może lepiej dać na przejściu przelotek w tunel jedną w ramce v .
Myslalem o tym; mam nawet V-ki w zapasie.
Poki co, mam nadzieje, ze matchowa 4L sprawdzi sie w tej roli. Wszystko wyjdzie w praniu, po przyklejeniu przelotek tasma i testach odleglosciowych.
#90 OFFLINE
Napisano 26 październik 2015 - 18:43
Na prośbę budowniczego przetestowałem jego rękodzieło.Łowisko to krótki i płytki kanał max 2m.Można tam ładnych pasiaków połowić.
Do tej bardzo lekkiej wędki z nietypowym siedziskiem na kręcioł przypiąłem penn conflict 2500.Troszkę się obawiałem,że ten uchwyt będzie niewygodny w mojej wielkiej dłoni,ale nie potrzebnie.Zacząlem od główki 2gr plus gumka.Do puki nie zawiewało to opad było czuć w rękojeści.W moim odczuciu 5gr to jest max w tym patyku.Próbowałem różne gumy i jigi ale nadal bez ryby.Postanowiłem przezbroić na boczny trok z muchą na końcu.Wielkim zaskoczeniem okazał się szczyt wędki.Jak dotąd na trok łowiłem wklejką ale czułością ten kij powalił wklejkę na kolana.Pałeczka 5gr z plećką i czułem jak ciężarek ociera się o to co na dnie leży.O braniach dużo nie napiszę tylko tyle,że gdybym miał cieńszą plecionkę to bym szczytował z każdym braniem
Pchła rozdziewiczona
- madmatt, Paavo i mmiedzianyy lubią to
#91 OFFLINE
Napisano 26 październik 2015 - 18:57
Na prośbę budowniczego przetestowałem jego rękodzieło.Łowisko to krótki i płytki kanał max 2m.Można tam ładnych pasiaków połowić.
Do tej bardzo lekkiej wędki z nietypowym siedziskiem na kręcioł przypiąłem penn conflict 2500.Troszkę się obawiałem,że ten uchwyt będzie niewygodny w mojej wielkiej dłoni,ale nie potrzebnie.Zacząlem od główki 2gr plus gumka.Do puki nie zawiewało to opad było czuć w rękojeści.W moim odczuciu 5gr to jest max w tym patyku.Próbowałem różne gumy i jigi ale nadal bez ryby.Postanowiłem przezbroić na boczny trok z muchą na końcu.Wielkim zaskoczeniem okazał się szczyt wędki.Jak dotąd na trok łowiłem wklejką ale czułością ten kij powalił wklejkę na kolana.Pałeczka 5gr z plećką i czułem jak ciężarek ociera się o to co na dnie leży.O braniach dużo nie napiszę tylko tyle,że gdybym miał cieńszą plecionkę to bym szczytował z każdym braniem
Pchła rozdziewiczona
Z wklejką jak to z wklejką,więcej pokaże niż przekaże do ręki...przynajmniej tak to wygląda w seryjnych kijkach.
#92 OFFLINE
#93 OFFLINE
#94 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2015 - 19:36
Musze sie zapisac na jakis kurs fotografii czy cos..
Użytkownik madmatt edytował ten post 15 listopad 2015 - 19:44
#95 OFFLINE
#96 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2015 - 20:21
Tak myslalem ze jakies zludzenie optyczne, z reguly tak wychodzi w zdjeciach pod katem
#97 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2015 - 11:34
Musze sie zapisac na jakis kurs fotografii czy cos..
Fotki pstryka sie aparatem a nie telefonem . Na początek powinno pomóc
- madmatt lubi to
#98 OFFLINE
Napisano 19 listopad 2015 - 20:30
Pozazdroscilem kolegom "japoncow", wiec wykalaczka na okonki; czarna dla rownowagi....
Dzisiaj dotarla paczka z Rodhouse. Ponizej przymiarki w przededniu brudnego etapu - toczenia, klejenia etc..
Graty
Uchwyt
Dupka
Caloksztalt
Aparat tez sobie kupilem ale jeszcze sie ucze...
- pietrus, gulf, mrWhite7 i 3 innych osób lubią to
#99 OFFLINE
Napisano 20 listopad 2015 - 17:52
Ciekawie się zapowiada , czekamy na więcej
- madmatt lubi to
#100 OFFLINE
Napisano 22 listopad 2015 - 10:36
Japan style pełną gębą.Czekam na finał.
- madmatt lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski, autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →