Marcin Goralewski Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ...http://www.texasguidefishing.com/photos.html
remek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Generalnie jak patrzę na niektóre zdjęcia to powinni zmienić nazwę na Texas Buthchers
Luka81 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 banda tłustych wieśniaków...tam to dopiero golą
Jeziorm 1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie chce sie patrzec na tych panów...tyle sie pisze ze polacy tacy miesiarze a tu prosze....no chyba ze to polacy na wyjeździe jak dla mnie żenuła...
kryst Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie obejrzałem wszystkich zdjęć i podpisów, ale pod większoscią z tych, co widziałem, jest zaznaczone, że duże ryby zostały wypuszczone; a pod niektórymi zdjęciami jest wyraźnie zaznaczone catch & release. Myślę więc Koledzy, że powinniście bardziej ważyć Wasze wypowiedzi.
Jeziorm 1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kryst np 4 i 6 rząd zdjęć od góry...czy te kilkadziesiat ryb lezacych na stole zostało wg Ciebie wypuszczone ?
bassy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Podobne zdjecia są na czołówce filmu o łowieniu na lodzie w usa , a poza tym trochę mnie śmiech ogarnia gdy ktoś idealizuje jakieś społeczeństwo zwłaszcza tak wielkiego kaju jak usa, wyluzujcie
kryst Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kryst np 4 i 6 rząd zdjęć od góry...czy te kilkadziesiat ryb lezacych na stole zostało wg Ciebie wypuszczone ? Kolego, przeczytaj uważnie mój wpis. <_<
TERMOS Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Bizmez jest biznes w Teksasie wedkarstwo przynosi zyski 1 miljarda dolarow rocznie .Z braza zwiozana z wedkarstwem pracuje tam 24 tys ludzi .Tak mi sie gdzies o oko obilo .Tylko pozazdroscic takich wynikow .Pomijam kwestje regulaminowe ze mozna ile sie chce ,co kraj to obyczaj .
tomi78 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Współczuję tym kolesiom przecież to jest szkrobania na kilka godzin .No i trzeba to jeszcze zjeść .
pafek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Sory za kompletny off topic .. Jeziorm_1 sory że tak późno odpowiadam, przeglądałem dopiero teraz skrzynkę aby usuwać wiad, wszystkiego nie usunąłem i nie mogę jeszcze wysłać ci priv. małe sumki jak na zdjęciach, kosztują ok 1zł/szt pzdr
Recommended Posts