fishbartek1 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mam zamiar zakupić silnik elektryczny do łódki o długości 3.60m do pływania po zaporówkach czy możecie coś zaproponować biorę pod uwagę rhino vx44,oglądałem silniki yomoto,motor guide,neraus ale jest tyle silników różnych firm że trudno coś wybrać może ktoś z was używa takich więc proszę o opinie i pomoc pozdrawiam Bartek
Gumofilc Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Skoro juz trzeba stosowac silnik elektryczny to ja bym wzial mocna Minn Kote z plynna regulacja obrotow. To spory wydatek ale nie slyszalem aby ktos mial klopoty z tymi silnikami. Bardziej szczegolowe info powinno byc dostepne poprzez portalowa wyszukiwarke, ten temat czesto goscil... Gumo
kamspin Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witaj Bartek, również polecam Ci MINN KOTE , co prawda używam mniejszej mocy 38PRO jednak po trzech sezonach złego słowa nie moge o nim powiedzieć! pozdrawiam
bassy Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja zdecydowałem się na MG 54T i aku 95Ah bannera- . Może ktoś się wypowiedzieć na temat zestawu?
Recommended Posts