Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jestem zacofany. Wlasnie dizsiaj patrzylem na wedki muchowe robione ta techhnologia w okolicach miasta gdzie mieszkam i wpadl mi ten link wiec go dodalem.

Ale maja sliczny kolorek jak kiedys wedki muchowe firmy Loop a zwlaszcza zolty kolorek. Dolacze zdjecie mojego kolegi Irka, ktory mam nadzieje, ze sie nie pogniewa. :mellow:

[moderator: zdjęcie ładne ale niestety - regulamin przyjęliśmy i musimy go przestrzegać :D. Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe i problemów nie ma.]

Posted

Wędki E21 już były. Jakiś czas temu wrzuciłem info na ich temat i okazało się, że spóźniłem się z wiadomością o wiele miesięcy.

Swoją drogą temat ciekawy i interesujący! :D

Posted

Miałem okazję je macać w Cabelasie, później wyginać u jackybrowna - no cóż lekkie :lol: - powiedziałbym bardzo lekkie a tak ... wędka jak wędka :D

Prawy górny róg:

http://jerkbait.pl/art/images/00184/c07.jpg

Posted

Kije LOOP Yellow Line swietnie sie prezentują w żółtym kolorze. Bardzo ładne są te Saiblingi na fotce.

Posted

Ja mam Loopa zielonego ale moze przemaluje na marchewkowy i bedzie superr lekki. :lol:

Tez mam ochote potrzymac marchewkowy kijek i moze pieknego dnia jak wygram w lotto to bede taki mial. :mellow:

Posted
Jak dla mnie te wedki fajnie wygladaja... w katalogach i w sklepie na polkach. Osobiscie nie kupil bym kija w takich kolorach bo jestem fanem kolorow bardziej stonowanych, ciemnych, ale kazdy ma wolny wybor i inny gust.
  • 4 months later...
Posted

przepraszam za off topa, ale co było na zdjęciu Wiśni, które zostało usuniete? Czy była tylko wędka jakiegoś kolegi, czy jeszcze coś, na co regulamin nie pozwala - co to takiego?

a teraz, żeby nie było nie na temat... w życiu takiej wędki nie widziałem na żywo :D ale ja się mało znam :D. Kolor w sumie dość ciekawy jak na łowiska komercyjne z karpikami po 2kg :D.

Pozdrawiam.

• 4 months later...
Posted

Tego typu rękojeści przypominają mi stringi :D Trendy ponad wszystko :D

robert nie mow ze nie lubisz stringow ... ;)

no moze nie koniecznie na sobie