Ile użytkowników tyle opinii Kręciłem i Stellą 14 i Vańkiem 16 i wybrałem Vańka.Byc może trafił się taki egzemplarz ale Stella 14 naprawdę dupy nie urywa.Vaniek kręci jak wściekły,trochę lżejszy tańszy i za szpulke zapasową też trzeba wydać mniej złotówekTo zależy czy priorytet to: rozmiar, waga czy kolor.
Stelli w tym rozmiarze nie miałem,ale w tej wadze (160g) warto rozważyć stradica 1000 ci4+ fb, który niewiele odbiega w użytkowaniu od vanquisha, a kosztuje 1/3 ceny vanquisha (z tym że jest czerwony, a nie zloty)
Z drugiej strony ten nowy complex 17 ci4 wygląda bardzo ładnie w mojej opinii z tym że jest o rozmiar większy (2500) ale za to waży 185g czyli praktycznie tyle co wspomniana stella, a też kosztuje dużo mniej niż vanquish.
Po drodze pewnie też będzie jeszcze soare, ale to już nie wiem jak cenowo i parametrowo.
Alternatywy, które podałem wynikają z tego, że praca vanqiusha akurat mnie nie urzekła, żeby go kupić za taką cenę - zwłaszcza w takim rozmiarze c2000s. (osobiście z tych dwóch to już bym wolał dołożyć do stelli).
Załączone pliki
Użytkownik adriano edytował ten post 20 październik 2017 - 11:24