https://www.youtube....Behm0aapgY#t=35
#1 ONLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 18:24
#2 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 20:11
.
Użytkownik kogut edytował ten post 12 kwiecień 2014 - 20:45
#3 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 20:16
Zdziwiony byłem kiedy pierwszy raz oglądałem te przelotki . A to ten słynny RG system .
Zenaq ale, ceny również .
#4 ONLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 20:17
Myślałem, że to nowinka .
Tak, czy siak dla mnie to jakieś nienaturalne i na bank nie chciałbym mieć wędziska w takim zbrojeniu.
#7 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 20:43
Nie "dokopałem" się kto te blanki produkuje ale, wyglądają na solidne . W rękach naszego rodzimego Rod buildingu... byłby pożytek .
#8 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 22:03
Prawdziwą i polską rewolucją uzbrojenia będzie system "delta" ale jeszcze musimy na to poczekać i nie pytajcie mnie bo nie puszczę pary z gęby aż Twórca dokończy dzieła
#9 ONLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 22:17
Trójkątne przelotki a'la delta już zdaje się Berkley produczył
#10 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 22:18
#11 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 22:50
Stawiam na Zbyszka Kawalca
- Apioo i Tu nie ma ryb. lubią to
#12 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 23:01
Stawiam na Zbyszka Kawalca
Pewnie wiekszosc na forum by postawila
#13 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 23:07
To jest ciekawe jak pewne rzeczy do siebie nie pasują. Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy
Jakiś czas temu widziałem w pracowni u Zbyszka prototyp carbonowego uchywtu do wędki którego nie powstydziłaby się ani Daiwa ani Shimano, gdzie jeszcze w Polsce takie rzeczy można zobaczyć
- Rheinangler lubi to
#14 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 23:28
Jakiś czas temu widziałem w pracowni u Zbyszka prototyp carbonowego uchywtu do wędki którego nie powstydziłaby się ani Daiwa ani Shimano....
i do tego ten uchwyt jeszcze jest rezonansowy
#15 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2014 - 23:48
To jest ciekawe jak pewne rzeczy do siebie nie pasują. Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy
Liczymy na Ciebie Friko, ze wreszcie cos zaprezentujesz
#16 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 00:03
Hmmmmmmm,fajne to wszystko pewnie,ale jakoś tak mam że w temacie wędek/zbrojenia zatrzymałem sie na jakimś takim, może "staroświeckim" poziomie. Nie zauważam różnic ,w sensie użytkowym,w wadze wędki ,długości rzutu,czy czuciu pracy przynęty/brania. Nie wiem,mimo iż przecież mam na bieżąco kontakt z nowościami,to jakoś wystarcza mi zwykły uchwyt,zwykłe "alconity",i dobry blank prawidłowo ubrany.Wynika to chyba z tego że chodzę na ryby ,a nie do laboratorium
- popper, pepso, Karol Krause i 3 innych osób lubią to
#17 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 00:38
Wynika to chyba z tego że chodzę na ryby ,a nie do laboratorium
I cale sedno 'problemu' hehehe
#18 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 06:05
Użytkownik yglo edytował ten post 13 kwiecień 2014 - 06:14
#19 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 06:53
Zbyszek mógłby być nestorem polskiego robduilidngu a tymczasem jest jednym z jego największych innowatorów, podczas gdy młodzi ludzie wchodzący w rbo często prezentują kostyczne, konserwatywne poglądy
Doświadczenie i wiek zarazem dają dystans do aktualnie panujących trendów uznawanych przez wschodzące "gwiazdy" rbo jako jedynie słuszne,- stąd zażarte dyskusje i obrażanie się wzajemne i milczenie po drugiej stronie...
"Gwiazdy" poszukują jedynie słusznej idei z dużą dozą bezkrytyczności i lansu na ulubione "systemy" a tacy jak Zbyszek zadają sobie trud długodystansowego poszukiwania nie jednej jedynej słusznej idei tylko pewnego rozwiązania optymalnego w jakichś konkretnych warunkach i to są kamienie milowe w rozwoju rbo z których składa się ta cała mozaika...
Mówiąc bardziej wprost lepiej zostać władcą samego siebie niż władcą całego świata...
- Friko, jbk i JanuszD lubią to
#20 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2014 - 07:26
ZenaQ w wersji cast miał kupować user Kuzyn.
http://www.zenaq.com...m/bah_akam.html
Użytkownik Tomy edytował ten post 13 kwiecień 2014 - 07:32
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: przelotki, spacing
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Przelotka szczytowa o wiekszej średnicyNapisany przez Bolesław , 12 lis 2021 tech-rb, przelotki |
|
|
||
Hand made →
Przelotki na słoną wodę (Bałtyk)Napisany przez SzymonP , 11 kwi 2020 przelotki, morze, spinning |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przelotki ATC TITANIUMNapisany przez Baars , 08 maj 2019 tech-rb, przelotki, atc |
|
|
||
TECH
Hand made →
Anodowanie ramek przelotekNapisany przez madmatt , 09 kwi 2019 tech-rb, przelotki |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przelotki SeaGuideNapisany przez MajKar , 06 sty 2019 tech-rb, przelotki |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych