Obserwuję uwaznie, bo za moment zbroje Matagi TR106 SILKY 3,20.
Daj znać Pablo ile leci w Twoim uzbrojeniu, bo ja muszę wycisnąć ile fabryka da.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 październik 2014 - 14:52
Daj znać Pablo ile leci w Twoim uzbrojeniu, bo ja muszę wycisnąć ile fabryka da.
Napisano 14 październik 2014 - 18:18
Na Matagi sie nie znam ale CD-ki dalej lataly jak sie im dalo ciezkawe przelotki co by blank troche doladowaly przy wymachu.
Pozdrawiam,
Bujo
Napisano 14 październik 2014 - 18:32
Na Matagi sie nie znam ale CD-ki dalej lataly jak sie im dalo ciezkawe przelotki co by blank troche doladowaly przy wymachu.
Pozdrawiam,
Bujo
Michał bo jak kij obciążony cięższymi przelotkami to lepiej ładuje szczyt.
Napisano 14 październik 2014 - 18:37
6 Fuji KT stykną? To nie wchodzę w Torzity chyba, a chciałem nimi.
Napisano 14 październik 2014 - 20:54
U mnie jak wspomniałem wyszlo najlepiej w opcji 11 plus szczyt. Kombinowałem 10 plus szczyt ale za cholere to nie grało ....teraz jest idealnie. Płynne ugięcie i 5-tki w tunelu nawet w tak mocnym kiju to nie pomylka ..wygląda i sprawuje się doskonale
Kolega ubierający XLs-a zapewne ogarnie to z 10 plus szczyt ....to 15centów mniej więc zapewnę się uda. A jeżeli chodzi o zbrojenie tak długiego kija a KR to chętnie bym zobaczył w tym wątku ugięcie tego kija w takim wydaniu Może być ciekawe
Napisano 14 październik 2014 - 20:57
Co znaczy ile leci ? Chodzi Ci kolego o to abym okreslił dokładny cw w takiej opcji uzbrojenia ?
Jesli chodzi o rzutowe mozliwości przy uzbrojeniu sugerowanym przez Krzyśka , to dam znac za dzień dwa ...teraz suszy się dolnik na suszarce Jutro test . Na pewno dam znać.
Napisano 14 październik 2014 - 21:22
Kolega ubierający XLs-a zapewne ogarnie to z 10 plus szczyt ....to 15centów mniej więc zapewnę się uda. A jeżeli chodzi o zbrojenie tak długiego kija a KR to chętnie bym zobaczył w tym wątku ugięcie tego kija w takim wydaniu Może być ciekawe
Dokładnie 10+1 sobie wyznaczyłem na chwilę dzisiejszą w systemie KR. Postaram się pokleić na taśmę i zrobić fotki
Napisano 15 październik 2014 - 09:09
U mnie jak wspomniałem wyszlo najlepiej w opcji 11 plus szczyt. Kombinowałem 10 plus szczyt ale za cholere to nie grało ....teraz jest idealnie. Płynne ugięcie i 5-tki w tunelu nawet w tak mocnym kiju to nie pomylka ..wygląda i sprawuje się doskonale
Witam,
Widzialem nie tak dawno ugiecie takiego kija przy pstragu 72 cm na dzikiej i szybkiej szweckiej rzece. Bylo ciekawe W weekend jade na lososie, jak wejda do rzeki i trafi sie jakis wiekszy to poprosze kumpla by cyknal fotke.
Bujo
Użytkownik Bujo edytował ten post 15 październik 2014 - 09:16
Napisano 15 październik 2014 - 12:19
Co znaczy ile leci ? Chodzi Ci kolego o to abym okreslił dokładny cw w takiej opcji uzbrojenia ?
Jesli chodzi o rzutowe mozliwości przy uzbrojeniu sugerowanym przez Krzyśka , to dam znac za dzień dwa ...teraz suszy się dolnik na suszarce Jutro test . Na pewno dam znać.
Chodzi mi raczej o odległosci, bo ja buduję pod morskie trocie z plaży.
Napisano 15 październik 2014 - 19:41
Dobra więc tak:
Byłem dziś chwilkę nad wodą pamachalem tym czymś ....jeśli chodzi o "rzutowośc" to lata jak z procy. Ciskalem przynętami od 7gram plus smukle 3'. Czyli minimalny c/w. Lata za horyzont . Podobnie z przynętami z górnego zakresu. Jestem mile zaskoczony przy tej długości armata niesamowita (dodam , że zbudowałem go na tunelu z 5tek L).
Mało tego zdrowo przy zacięciu "pieprzlem w galąz" po czym nagiołem go na zaczepie do granic możiwości i żyje nadal... Grubośc scianek robi swoje .Więc Marku ten kij wydaje się być ciekawa propozycją do dalekosiężnych zadań
Teraz zmontuje lub zakupie lżejszego brata czyli ok uncji ...
Pozdrawiam Paweł
Napisano 15 październik 2014 - 20:31
No, tak. Drobne a nawet mocniejsze urazy, na BR jakoś nie działają.
Wiem coś o tym.
Kiedyś Bujo próbował, moim pstrągowym rynnę dachową strącić. Kijek nawet nie jęknał
Napisano 15 październik 2014 - 21:10
Pany" luknijcie może ktoś coś wie Ktokolwiek widział ,ktokolwiek wie
http://jerkbait.pl/t...-lub-sam-blank/
Pzdr
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Przelotki węglowe Daiwa AGS?Napisany przez Mekamil , 12 wrz 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Modyfikacja wędki dwuskładowej na sześcioskładową.Napisany przez OskarEL , 07 sty 2023 |
|
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding a prawoNapisany przez Wojtek Zwolski , 16 gru 2022 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
TECH
Hand made →
Przeróbka spinningu na castingNapisany przez zayl990 , 03 lut 2012 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych