Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od wczoraj jak chce przegladac zdiecia na forum za kazdym razem wywala mnie z zalogowania i musze to robic ponownie ...za kazdym obejrzanym zdieciem . Moze to wina mojego komputera bo juz jest zmeczony i zasmiecony ?
Opublikowano

Zmiany nie zawsze są dobre. :(

Mam nadzieję że Twój komputer nie zaszwankuje za bardzo i nadal będziesz mógł pisać swoje opowiadania z waszych wypraw.

Opublikowano

Ustaw prawidłowo godzinę zgodnie ze swoim czasem lokalnym, a w profilu forum odpowiednią strefę czasową i wszystko będzie grało.

Pozdrawiam

Remek

• 2 lata później...
Opublikowano

Za każdym razem,gdy chcę dopisać nowy wątek i dodać fotkę (odpowiednich rozmiarów)w temacie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24315&am p;am p;am p;start=0& pojawia się wiadmość, ze nie jestem zalogowany i że trafiłem na jakiś błąd , którym mam zameldować administratorowi.

Za każdym też razem muszę się też logować od nowa.

Da się coś z tym zrobić?

Dodam też ,że czasem nie pojawiają się wstawione tam fotki a jedynie ich odnośniki.

Właśnie zauważyłem,że wywala mnie nawet jak tylko próbuję przejrzeć ten temat.

Z innymi tematami kłopotu nie ma.

Opublikowano

Ciągle mam ten sam upierdliwy problem.

Czasem jak chcę coś nabazgrać,a już szczególnie jak chcę wstawić fotkę to pojawia mi się napis:

Nie jesteś zalogowany.

Możliwe przyczyny to:

1.Twoje ciasteczko wygasło ... :huh: :huh: :huh: (pączek czy rurka? :lol: ).

2.Nie masz dostępu jako anonimowy użytkownik...

Więc loguję się znowu ... i znowu to samo....

Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Hmmmm a jaka przeglądarka?

Jutro zerknę co się da zrobić.

explorer i mozilla

Zazwyczaj wywala mnie jak wstawiam pierwszą lub drugą fotkę i najczęściej w temacie Dziwne konstrukcje przynęt.

Opublikowano
Witam, mam to samo że za każdym razem mnie wywala, ale zauważyłem że jak mam Internet z Orange i przeglądarkę FF to nie , a jak się przełączę na internet satelitarny to mam wszystko oprócz stron z jerkbaita.pl. Przeglądarka jest ta sama i wszystkie ustawienia,ale widocznie nie czyta, i nie wiem dlaczego??. Pozdrawiam Grzegorz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mnie też wywala korzystam z googla chrome i orange.Znikają mi zdjęcia albo się nie wyświetlają tylko załączniki,mimo że jestem zalogowany.Netia z roboty otwiera wszystko.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi też się zdarza - szczególnie jak przeglądam PM albo chcę pisać posta - co chwila monit o hasło. Fedora 15 + Firefox. Co ciekawe, na Fedorze i Operze działa, na FF pod Windą też.